Jump to content

BusPlus

Recommended Posts

Није да тролујем али бразилци нешто као ломе и пале јер је pоскупео превоз, између осталог, поменута је и нека корупција и лоше здравство. Ми смо некако мирни :)

Edited by overkind
  • Upvote (+1) 1
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Šta će Beogradu letnji red vožnje?
Izvor: B92

Beograd -- Letnji red vožnje je uobičajena stvar, kažu za B92 u Direkciji za javni prevoz i savetuju građanima da se putem SMS servisa informišu o dolasku vozila.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=06&dd=22&nav_category=12&nav_id=725311

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Ако није њуз, сјајно је како лик одговара на питања. Да, да, јбг, боли нас кита. Да, може и тако, али опет нас боли кита.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Антић:Могуће да ГСП поново наплаћује карте

БЕОГРАД – Председник Скупштине града Београда Александар Антић изјавио је данас да постоји могућност да се Градско-саобраћајно предузеће Београд врати у систем наплате карата у јавном превозу.

„Размотрићемо могућност да град Београд поново преузме систем наплате карата у јавном превозу. Морамо на један озбиљан начин да решимо овај проблем...Београд не мозе дугорочно да издваја за субвенције јавног превоза 150 милиона евра на годишњем нивоу”, рекао је Антић новинарима у скупштини града.

Он је рекао да ангажовање додатних контролора није у складу са уговором који град Београд има са „Бус плус системом”, да ће њих плаћати град, а да је циљ да се одржи и увећа ниво наплате карата у јавном превозу како не би доживео колапс.

„Имамо проблем јер Београђани слабо плаћају превоз и слабо прихватају 'Бус плус' систем. Размотрићемо да ли је то последица тога што грађани тешко прихватају нови систем или због тога што тешко прихватају да неко са стране врши наплату система јавног превоза. Уколико је ово друго, треба да размотримо све могућности укључујући и ону о поновном враћању система наплате карата од стране ГСП”, рекао је Антић.

Танјуг
објављено: 25/06/2013

СТЕЖЕ СЕ ОБРУЧ ОКО ЂИТЛЕРА!!!!!!

ЈЕЕЕЕЕБИИИИИИ ЈЕЕЕЕЕ Б ИИИИИИИИИ
Edited by Debeli

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.