f4ts0 Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 ovaj sajt aviokarte je sasvim dobar Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Postoje različite predrasude, jedna od njih je vezana za veterane srpskog Interneta, da su nedostupni, greška, obično su najkvalitetniji ljudi i najdostupniji. Hahahahahahahahahaa.... O boze... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 na internetu je od 2001 i naziva se veteranom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 ali fotka sa vesom komtrejdom facepalm jebeni Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 pa opet ok, internet je uveden 1996 Prosto nekako mi deluje da torbicu i istoka ne treba trpati u isti kos. Deluje. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 по ком то значајном критеријуму се разликују њих двојица? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 mislim da torbica nije atensn whore Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 toprbica mi deluje kao covek koji bi umeo da popravi bojler, promeni utikac, sredi auto, dok mi istok deluje da bi lupao mandarina duck torbicom po haubi auta i kreštao. Nešto kao muška keri. i da ko što grijja kaže, ne deluje kao takav att whore. Ovo oko gravitiranja ka vesi comtrade, jebi ga, mogućnost zarade i poslovnog kontakta je jak motivator. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 I dalje ne menja cinjenicu da su gnjide od ljudi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 jebi ga i mi mislimo da je rur najpametniji (uh!) Oko svega se moze raspravljati, ali drzimo se istoka, on odskace prosto. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 pa opet ok, internet je uveden 1996 Prosto nekako mi deluje da torbicu i istoka ne treba trpati u isti kos. Deluje. Ja sam vam to pricao jos kad je pocela ova hajka, ali drste vesticu je jako u vama. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 https://twitter.com/ZapadTodorovic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Drvlje i kamenje na mene zbog ovog teksta: "Istina o genetski modifikovanoj hrani" http://t.co/aJP5wPuD— Istok Pavlović (@istok) October 20, 2012 zanimljivo je kad god ga sateraju arumentima pocne da kuka tipa buhuhuh niko me ne voli, nisam to rekao, ajmo viral, idemo dalje. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Што се мене тиче, чим Исток брани ГМО, значи да је лош! https://twitter.com/ZapadTodorovic Хахахах, дојаја. :)))) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Malo ste ga izmešali, ali ipak mislim da je split oko GMO bolje rešenje - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234926594 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarbonMonk Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 (edited) Možda je neko propustio matematički precizno definisanje pravopisa! Edited October 23, 2012 by Holistic Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Ovo sa matematički preciznim pravopisom je vrh! Ja kapiram da ne bih smeo da izjavim tako nešto na televiziji u strahu da ne prođe neki profesor srpskog i pljune me u lice... Neko ko se zaista time i bavi, jel :) Elem, ali mi je to podstaklo jedno drugo istraživanje, kad sam video povezane klipove s ovim. Dakle kad na YT searchu ukucate Istok Pavlovic izadje nekih 40ak klipova, pritom svi ostali zajedno nemaju toliko pregleda koliko zajebantski "Istok Pavlović u Springfield radnji". Baš me interesuje razmišljanje guru-profesora na temu viralnog marketinga u ovom "case-studyju" Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Kakav transfer neprijatnosti jebo te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 al tek ova glupost za botswanu.. koliko je čovek retardiran to je tuga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Лик изгледа ко да се уср'о. Ко да се боји некога, нечега. Ко да му је непријатно; зна да кења. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 ne zna da kenja već je nesigurna lezbejka, lepo je dulio rekao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Лоше сам се изразио, мислио сам свестан је да нема благе и да прича бзвз, не да је мастер обмане. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Nije svestan, u tome je poenta, convikshn je jak bas iz tog razloga. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts