Pesma-mrtve-dece Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Hm.... dodala me neka riba na fejsu i pitam ja nju jel se poznajemo (nemamo zajednickih frendova).... i ona kaze "Ne, ali sam videla negde tvoju prepisku sa Istokom! Bravo! Kakva dileja" ... not sure if someone trolling !!! ako sprcam javicu ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 (edited) pa daj slike šta si se stis'o. edit: blokirao me profesor Edited September 30, 2012 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 aj sto te blokirao, nego ŠKK? :> 1 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted September 30, 2012 Popular Post Report Share Posted September 30, 2012 :D stavio je link ka veb sajtu nekog dečka iz srbije koji je napravio lep uspeh i napisao "ovo neka vidi svaki srbin koji ima iq > 120 i stalno kuka kako "nema posla". treba mu *zaboravio sam koji period* vremena da sedne i nauči programiranje i radi fine projekte." na šta sam mu ja napisao: "a koliko vremenski treba srbinu sa iq>120 da nauči kako da dobije besplatno mleko, smoki i profesorsko zvanje bez doktorata." i tu je izgleda definitivno pukao. klasična slinica koja je do skoro živela u ubeđenju da svi misle kako je car i kralj i sad mu ne ide u glavu kako to da postoje ljudi koji ga ne gotive. 9 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 meni daje nadu to sto ga ne napusavaju samo rurovci, nego i random ljudi! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 "a koliko vremenski treba srbinu sa iq>120 da nauči kako da dobije besplatno mleko, smoki i profesorsko zvanje bez doktorata." ahahaha docy, bice covek od tebe Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 mene je blokirao isto :D lajkovao sam Docin komentar i napisao sam mu da me blokira hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 gubi se publika pa se primenjuju nove mere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 (edited) aj sto te blokirao, nego ŠKK? :> Dobrivoje želim tvoje dete. also, taj ko je dao alfyju minus na ovaj post ima neke ozbiljne kognitivne probleme :) Edited September 30, 2012 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 also, taj ko je dao alfyju minus na ovaj post ima neke ozbiljne kognitivne probleme :) Dos'o Istok? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 buahahahahaha BRAVO DOBRIVOJE!11111111111 pokrenuli smo lavinu, a nesigurna lezbejka ne može da izdrži... JEBI PROFESORA JEBI JE BI JEEEEEEEBIIIIII OJHAHAHAHAHAHAHAH Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 karleuša :( tužno, tužno Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 doca objasnio plus i za alfija, gj Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 blokirao i mene istok, a svakog ko ga hejtuje! usao sa alta, da vidim sta sere, kad ono! Odluka: Od danas čistim i blokiram sve hejtere sa profila. Podržavam slobodu govora i toleranciju, ali profil mi se polako pretvara u leglo hejta, pa moram da odreagujem protivno tim principima. Od sada: - Svako ko bude pisao protiv mene one standardne fore, da sam plagijator, lopov, da se prodajem nekakvim brendovima, da sam preko veze došao do ovoga ili onoga, dobija block u sekundi - Svako k o lajkuje takav komentar dobija block u sekundi - Zezanje na moj račun je OK, i čak poželjno, jer volim da se smejem. Ne volim samo da čitam uvrede i konstatnte tvrdnje o meni koje nisu tačne. - Ljudi koji imaju drugačije stavove od mene, po pitanju EU, gej parade, rudnika nikla, čega god, slobodno mogu da pričaju sve što žele, to je takođe ok. Dugo sam bio u fazonu "sloboda govora"... ali sam razmislio malo: ukoliko ovde neko svaki dan ponavlja "Istok plagijator", "Istok lopov" i slično, ljudi će početi da veruju da tu ima neke istine. Što bih im davao medijski prostor za to?Verujem da i TV Pink dobija SMS-ove "Bacićemo bombu na Grand" pa ti SMS-ovi nikad ne izađu u onom skrolu dole. Akcija počinje od ovog statusa. Siguran sam da će samo u komentarima na ovaj status da odleti jedno 20 ljudi. Izvolite, otkrijte se ko ste, olakšajte mi. Savet za razočarane hejtere koje sam blokirao: Napravite fan page ili grupu "Istok Pavlović prevarant lopov prodavac magle" i tu razmenjujte linkove, komentare... kačite sve moje linkove sa komentarima "Evo ga Google Translate guru ponovo u akciji hahahahah gimme high five too brate kako ga guzimo najjači smo" i slično. Bićete tu "među svojima" a meni ovde nećete smetati. Eto. Peace out i sve najbolje u životu. hahahahah jebote Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 mozete slobodno da lajkujete, ne vide se imena ;DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 ja kontao ovo istok napravio, posto je kenjao nesto :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 30, 2012 Author Report Share Posted September 30, 2012 Bas se prosisavio istok. Ili mu malo kicma ojacala od muke :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Daki car! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Tako je Daki do konacne pobede! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 http://www.facebook.com/BaronIstok "ovde možete slobodno da hejtujete" ? a niko ništa ne piše? :c Mogao bi admin bar da okači neka sabrana profesorova dela, tipa one prevedene stripove (original vs kopija) itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 "ovde možete slobodno da hejtujete" ? a niko ništa ne piše? :c Mogao bi admin bar da okači neka sabrana profesorova dela, tipa one prevedene stripove (original vs kopija) itd... mogao bi admin da se javi, ako je sa rura uopšte. makar na pm. u međuvremenu, evo šta sam skupio od plagijata i onog memea koji smo imali: http://cl.ly/3x1Q0Z3R0q1U Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Haha svaka cast za materijal, inace u sledecim vestima iz Politike se javlja strucnjak: http://www.politika.rs/pogledi/Epl-monoteizam-Stiva-Dzobsa.sr.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Imam screenove nekih njegovih tvitova pa mogu da dodam u kolekciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 pa dodaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts