Zwerko Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Priznaj da sad to kreiraš javno mnjenje da bi mogao to da lajkuješ na FB-u i na taj način promovišeš banku za koju tajno radiš ovde na forumu? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 jel ima kredit za begstvo avionom iz zemlje па ми смо банкари, а не армија спаса. :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 :( to je ta ekipa sa tweet-upa Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 a dobro,nije da je cosa bio ustaljeni rurovac! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 eto, o ovome vam je mohi pricao kada je pricao o likovima iz petnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 bilo bi kul kad bismo saznali ko je jos iz te ekipe deo petnice,za istoka znamo posto je atenshn hor,ja recimo pikiram jos dulica i maticku! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Zar za Petnicu ne moraš da imaš neki određeni IQ? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Zar za Petnicu ne moraš da imaš neki određeni IQ? :) Pa ne ide tako, prijavis se pa te pozovu, mislim nije kao da je ne znam kakva to sad velika stvar, bio sam i ja u Petnici, drugar mi radi tamo kao predavac jedva skrpe pare da mu plate osnovne troskove, ali zato grade lep nov kompleks koliko sam cuo tako da je to jedna lepa stvar. Realno u Petnicu treba da se ulozi dosta kesa jer je to stvarno odlicno zamisljena institucija koja moze mladim ljudima da obezbedi obrazovanje i druzenje. U skoli za talente se proveravao IQ, mada skola je samo izlazila na takmicenja i slala ljude na smotre, smotre su u Kladovu i to je uvek bila vrhunska zajebancija :) Sve ljude koje znam iz Petnice nisu ni priblizno kao ova Istok ekipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Ja ne znam šta je mohi pisao za ljude iz petnice pa ne smem da se uključim u diskusiju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 smotre su u Kladovu i to je uvek bila vrhunska zajebancija :) prvi put da cujem reci "Kladovo" i "vrhunska zajebancija" u istoj recenici. meni je najzanimljivije bilo to sto preko Dunava moz' da vidis Turnu Severin =/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 prvi put da cujem reci "Kladovo" i "vrhunska zajebancija" u istoj recenici. meni je najzanimljivije bilo to sto preko Dunava moz' da vidis Turnu Severin =/ U Kladovu sam bio samo na smotrama, a na smotri ima jedno par stotina ljudi iz cele Srbije i uglavnom su ribe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Pa i ribe su ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Sve ljude koje znam iz Petnice nisu ni priblizno kao ova Istok ekipa. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Pa i ribe su ljudi Ljudi su kičmenjaci. Egro, ribe su kičmenjaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Ne pazi bilo je uvek frikova, posebno onih geek frikova koji su socijalno osakaceni, ali svakako je uvek bila neka ekipa ljudi koja je tu dosla zbog zajebancije i druzenja tako da nikad zapravo nije bilo dosadno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 tek sad izvalih da su ovo Istok i ekipa http://www.savagechickens.com/tag/survivalist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 hahaha odlični su :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 tek sad izvalih da su ovo Istok i ekipa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 ? Ni meni nije jasno sta je hteo da kaze. To je pokupio u mikrosoftu verovatno. Dve mogucnosti: oni su tema stripa ili oni rade strip. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Oni su tema stripa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 ovaj truper ima posebno izvaljivanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 šta se tripujete, odmah se izvaljuje šta je hteo da kaže. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 doca je pametan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 mora da ce i njega da zaposle u microsoftu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts