shw. Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Koliko znam, Istok radi za Frejm, tako da mu sigurno ne manjka prihoda. Za razliku od gomile magluštine koju prodaje sa strane, Frame je ozbiljna stvar. Ko ne zna, što se kaže "srpska pamet" osmislila, izvezla i prikupila milione venture capitala za enterprise ready cloud workspace solution, iliti rad u bilo kojoj megazahtevnoj aplikaciji iz browsera sa fazon pegle. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Znamo svi za frame ofc Ne znam kako stoje sada, da li su prihvaćeni od nekih velikih sistema, i da li će ih kupiti citrix :) Verovatno će se prodati za velik novac, istok ce dobiti deonice i pisati nam svima po glavama Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Ne govorim ništa o tome kako je dobio posao i štagod, samo znam da je lik u toj priči i da to znači da će se neka lova sliti u njegov džep. Nisam siguran da mu baš pripadaju deonice. A inače, mislim da su Adobe i Autodesk već zagrizli. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Nisam siguran da bi se neko ko je baš u lovi ili očekuje neki ozbiljan udeo od prodaje nečega baš tako besramno prodavao Komercijalnoj banci :) Mada možda je i samo takav. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Malo freestyle razmišljanja, nevezano za istoka. Realno, sve startapove Koji imaju dobar proizvod, u jednom trenutku startuje velika riba da startap predje pod njih. Tu se rokne lova, a svi zaposleni u startapu predju u veliku firmu, rade tamo i dobiju deonice. Tako je bar sa dva startapa koje je sisko kupio (i realno upropastio) i gde ja kao radim sa tim proizvodima. Istini za volju neke je stvarno i zarolao i napravio ozbiljnu priču. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 kad bi lova mogla da kupi lek od slinavosti i jadnosti, još bi i imalo smisla za Istoka da juri lovu... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 (edited) Mislim da ste malo pogrešno razumeli tu priču frame i istok. Ja sam skontao da su frame pera žika i laza, i oni su napravili sve, i u jednom momentu im je trebao neko da im radi marketing, i tada su angažovali istoka. Dakle, on samo radi za njih, nije on tu ništa kreirao, teško da ima deonice, da je ravnopravan sa njima, daleko od toga. Edited August 18, 2017 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 razumljivo... da je on igde deoničar, to bi značilo da je kreativac, stvaralac, a ne najamna slinska radna snaga. i bavio bi se danas humanitarnim i patriotskim radom kao Milutinović iz Nordeusa, ne bi kačio "edukativne" klipove po netu. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Ne sumnjam da će dokazati da je učestvovao :) A ako je dobro radio i realno je. Mi ne znamo kako je radio marketing za njih. Čim im dobro ide, znači da nije govnao ko u srbiji Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 (edited) prilicno sam siguran da je u Frame dosao tek nakon sto je Frame postao to sto jeste, verovatno se slinica uglavila kad je videla da ce moci da izvuce neki dinar Edited August 18, 2017 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Hahah kako je polupismen :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 On 18.8.2017. at 9:14 PM, digrejzo said: prilicno sam siguran da je u Frame dosao tek nakon sto je Frame postao to sto jeste, verovatno se slinica uglavila kad je videla da ce moci da izvuce neki dinar u ovom domaćem itju samo se rotiraju ljudi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 moze i na retard profile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 i onda ribe citaju i loze se na ove gluposti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Ribe koje se loze na ove gluposti nisu za bolje od Urosa Barjaktarevica i Dusana Srdica :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 :( Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 jaoj boze :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 i sta sad ja da radim kad imam na fejsu zene koje ovo redovno lajkuju i dele, a zaista nikad to ne bih ocekivao od njih. Uzas. Hapiness coach jebem ti zivot. Inace bio sa sestrom na nekom splavu kod juge i dolazi neki lik i kaze mi sestra da je to neki car koji izvlaci pare od firmi (izmedju ostalog i njene) za prodaju magle :D I dolazi torbica na isti splav, i evo posle 5min krene da se grli i ljubi sa ovim. Ocu i ja da budem prodavac magle :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 2 minutes ago, f4ts0 said: i sta sad ja da radim kad imam na fejsu zene koje ovo redovno lajkuju i dele, a zaista nikad to ne bih ocekivao od njih. jbga, ocigledno da je jedna od onih stvari koje zenski mozak shvata na nama nerazumljiv nacin:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 (edited) Najjače je što ti koji ženama prodaju ovu maglu u stvarnosti ništa ne rade u skladu sa tim što pišu. U stvarnosti su ili taj tip što probudi osećanje, ubode i ode, ili su frendzonirani i ne jebu ništa. @Dule_smor "Žene su satkane od emocija" Đ. Čvarkov Edited August 29, 2017 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 3 hours ago, f4ts0 said: Hapiness coach u moje vreme mi smo to zvali diler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Mi glaza burnzzzz. A ima istok još kačamaka da izjede dok dostigne jednog horsta :D - a i sat mu je bulja horst fuchs >>>>> istok Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Horst je car! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts