Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

On 12/21/2011 at 1:51 AM, Ребел said:

Светогрђе! Макс Бјађи бог.

zbog talenta ili je stvarno bolji od Rosija ? ovi u dokumentarcu su ga potpuno ponizili i Rosija uzdigli kao heroja pa te zato pitam.

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

On 12/21/2011 at 9:35 AM, Sheyn said:

zbog talenta ili je stvarno bolji od Rosija ? ovi u dokumentarcu su ga potpuno ponizili i Rosija uzdigli kao heroja pa te zato pitam.

Навијачки сам то маписао. :)

On 7/3/2012 at 4:24 PM, mohican said:
Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

On 12/21/2011 at 10:37 PM, grb1tj said:

ja sam mislio da je bolja riba ova hristina ili je trop ovde ispadala :D

Мени боља у споту него на оним сликама:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

On 12/21/2011 at 10:29 PM, LESkOpoz said:

Haha, ortak Relja (Elitni Odredi) mi daje da odgledam njegov nov spot, i ja gledam, gledam, kad primetim da se on u spotu 'vata sa nekom meni poznatom curom. Kad ono, malo bolje pogledam, a to zapravo clanica nase male RUR zajednice, Hristina. Koga zanima da pogleda, izvolite.

Tako sam i ja pre neki dan saznao da se slikala da bude na logou Francuske Sobarice :fp:

btw, imao sam priliku da je vidim jednom na kalishu, raspad sistema :)

On 12/21/2011 at 10:29 PM, LESkOpoz said:

Haha, ortak Relja (Elitni Odredi) mi daje da odgledam njegov nov spot, i ja gledam, gledam, kad primetim da se on u spotu 'vata sa nekom meni poznatom curom. Kad ono, malo bolje pogledam, a to zapravo clanica nase male RUR zajednice, Hristina. Koga zanima da pogleda, izvolite.

kul je Hristina :)

ako mu je onaj Cvija kolega....taj mali mi se mnooooogo više sviđa :D

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Vecerao sam i razmisljao kako je sigurno mnogo dobro da ti je neko od ukucanina PRO IRL SEF KUHINJE i da konstantno imas strava obroke + stalno nesto novo. NEMAM IDEJU STA DA VECERAM VISE, nije mi ni bitno, ne uzivam u hrani toliko ali DOKLE VISE PAVLAKE I SUNKE?

Ima da nadjem neki sajt i naucim toliko dobro da kuvam...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...