f4ts0 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 zanimljivo je kako se protok vremena ubrzava lol (ne stvarno, nego ono pesnicka sloboda) evo g ke od mene mladji 5-6-7 ljeta a radio je isto sto i ja, a ja isto sto i oni stariji 5-6-7 godina. medjutim sada se sve ubrzalo sta da kaze neko ko je 2000 bio kllinac a sta onaj ko je sada klinac. skroz suprotno. mnogo smo ubrzali Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 U moje vreme se ustajalo u znak poštovanja kada učiteljica uđe u učionicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 u moje vreme decu nisu odgajali televizijski programi Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 U moje vreme jesu, i toj deci nije ništa falilo. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2011 Author Report Share Posted November 26, 2011 Dule, sprinter na sto metara pred rudu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 u moje vreme dino merlin je pljuvao srbe Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 u moje vreme smo gledali kul crtane, Branka Kockicu i Opstanak na tvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 zanimljivo je kako se protok vremena ubrzava lol (ne stvarno, nego ono pesnicka sloboda) evo g ke od mene mladji 5-6-7 ljeta a radio je isto sto i ja, a ja isto sto i oni stariji 5-6-7 godina. medjutim sada se sve ubrzalo sta da kaze neko ko je 2000 bio kllinac a sta onaj ko je sada klinac. skroz suprotno. mnogo smo ubrzali pa dobro sad vidimo klince koji opet furaju air max i trese (da ne pricamo o onim fensi likovima po poslednjoj modi iz becha) :D ocigledno da jedna epoha nije jos prosla (kao tada fazon starke, stripovi, bleja sa loptom na ulici etc)... ne mogu ni da zamislim sta ce biti trendi sledecih 20 godina :D p.s. neko jos komentarise dakija i jedan njegov post ? zasto bi to bilo ko radio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2011 Author Report Share Posted November 26, 2011 Basket priče ovde - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234921756 - U moje vreme smo sok kupovali ili u flašama od litar za kiselu vodu, ili u malim onim "kesicama" što se probuše slamčicom. - U moje vreme je bila samo jedna lokacija za kupovinu pljeskavica i to je bila Mara :) - U moje vreme koš za basket je bio postavljen na banderama u svakoj ulici, pošto niko nije vozio kola pa nije bilo bojazni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 У моје време је Свет компјутера био готиван! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 u moje vreme su ljudi setali ulicama lupajuci kasikama u serpe/lonce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 U moje vreme su se ljudi upisivali u svesku kada uplate vreme u igraonici. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 u moje vreme vladalo je opšte sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Онда твоје време још увек траје. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 пре рата је укус "Најлепших жеља" био бољи. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 u moje vreme je marakana bila neosvojiva tvrdjava! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 У моје време је Џордан сматран за врхунац ароганције и хоговања, данас су људи подељени по питању Кобија (ток абаут свет отишо у курац) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Ajmo split i u "During the war..." Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Па то је исто лол Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Nije.. ja sam hteo da pišem dogodovištine između '91-'95 i ondak za '99. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Nije isto da li se nešto desilo u januaru i avgustu, trebalo bi ceo podforum za "u moje vreme", a onda topic za svaki mesec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) potpisujem. Mislim da bi lucky trebao i da otvori svakom forumašu nešto poput bloga, pa da svaki dan piše šta mu se desilo. onaj pričajte topic je potpuno nepregledan. Uopšte ne znam šta je recimo ko je šta juče radio. Edited November 26, 2011 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2011 Author Report Share Posted November 26, 2011 Odlična ideja! Evo počnite ti, vudsi i vića da pišete to kao neki vid svojih topica u zoološkom vrtu, nema potrebe ja da vam otvaram topice, možete sami, pa kad vidim da se zaista trudite i da vam je stalo da te vaše priče iz života uspeju, možemo da vidimo i da otvorimo čitav podforum "blogerski dani forumaša". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts