Lucky Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 6 hours ago, G!!! said: dajte mi pivo i utakmicu i uvece CSI i mirna backa! ne znam odakle bih poceo a bolje i da ne pocinjem :) da ostavimo sve u duhu mladih, a gde su mladi tu je i sala ! CSI for the win! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 3, 2016 Author Report Share Posted June 3, 2016 Nije loš Preacher uopšte!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 13 hours ago, bolkonski said: Nije loš Preacher uopšte!!! Čuh da je dobar, a sad vidim da glumi ovaj ludak Džozef Gilgun, to ne može da bude loše :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Odgledah i ja Preachera. Malo je prekonfuzno u prvoj epizodi, posebno ako ne postoji apsolutno nikakvo znanje o seriji, možda bude jasnije posle druge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 6, 2016 Author Report Share Posted June 6, 2016 Pošto sam čitao strip onda sam prepoznao sve likove, ali si definitivno u pravu, mada je, manje-više tako i dok čitaš strip. Još su ovde dosta ublažene mnoge stvari a neke su i odmah jasne. Jedino što nije, ja mislim, je sin od šerifa. Naravno najbolji nebitni lik u srtipovima svih vremena, ali ovde nije najnajnajjasnije zašto je onakav kakav je. I tempo u seriji je sporiji nego što sam očekivao. Izašla je nova epizoda. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Da, videh da se sinoć pojavila, očekujem u njoj blagi razvoj dalje priče. Pošto nisam čitao strip, nadam se da će mi malo pojasniti dešavanja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Penny Dreadful nastavlja da odusevljava. Sezona je odlicna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 pocinje letnja tv sezona, yay =o) krenule druge sezone UnReala (vrhunska serija iza kulisa reality showa) i Angie Tribeca (naked gun style komedija) also, od stvari koje krecu ovog leta/vec su pocele/krece nova sezona, a ima sanse da su ok: Kingdom, Outcast, Cleverman, Feed the Beast - za ove 4 mislim da ima vec pilot Animal Kingdom, Casual, Voltron, Hell of Wheels, Another Period, Wrecked, Orange is the New Black, Ray Donovan, Roadies - ovo sve tokom juna Vice Principals(jul), The Get Down (avgust), Mr Robot (jul), You're the Worst (avgust) da se covek usere od serija =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 On 6.6.2016. at 1:34 PM, Lucky said: Da, videh da se sinoć pojavila, očekujem u njoj blagi razvoj dalje priče. Pošto nisam čitao strip, nadam se da će mi malo pojasniti dešavanja :) odgledah drugu, nešto je bolja nego prva, imho, tj. zanimljivija i ne skače toliko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Krenuo sam ovih nedelja malo pred spavanje da gledam The Office (američki), kratke epizode od po 20 min, pa odgledam jednu-dve pre nego što zaspim. Serija je urnebes, svi su čudaci i kreteni, pa vrištim od smeha. Sad sam završio drugu sezonu, i pitanje za one koji su takođe gledali, jel samo ja ne mogu da se otmem utisku da je Džim najveći ljakse? On bi tu kao trebalo da bude "najgotivniji" i "normalan" lik, ali je zapravo klasičan šaban, maltretira Dvajta konstantno kako bi ispao faca pred ribom koja mu se sviđa, umišljen je i tripuje da je bolji od drugih, stalno je "iznad situacije" kad napravi onu njegovu odvratnu smug face u kameru, cima liku ribu, iako je ovaj totalno kul sa njim... Jel serija želi da ja mrzim njega ili je on jednostavno loše napisan lik? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 zavrsih wire,predobra predobra serija,jedna od onih must see ali i dalje ostajem pri stavu da je moglo proci bez toga da je omar feget Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 Daje drugi smisao uzviku Omar comin' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Lucifer - http://www.imdb.com/title/tt4052886/ Pa ovo je toliko loše da boli. Ne znam odakle 8,4 ocena na IMDB, ali ja mislim da je ovo jedna od retkih serija koje sam ugasio tokom prve epizode. Scenario užas, gluma takođe, ajd' možda ovaj glavni lik onako, svi drugi bože me sačuvaj, oni pokušaji humora ... ne znam dal' da dam šansu još nekoj epizodi pa kao možda se poboljša, ali prva epizoda je užas. Angie Tribeca - http://www.imdb.com/title/tt3597790/?ref_=ttep_ep_tt Ovde sam se već valjao od smeha kao nenormalan, šta da radim kad mi godi taj "Goli pištolj" tip humora. Toliko je kretenska serija da sam pogledao svaku epizodu sa uživanjem i ismejao se kao lud. The Detour - http://www.imdb.com/title/tt4903242/ Ova me je prijatno iznenadila. Očekivao sam ništa, čak i prvi deo prve epizode nije bio nešto specijalno, ali zapravo nije loše jer su dodali još jedan sloj na osnovu priče, pa onako ima čak i razloga da se prate epizode jer postoji glavna priča, a i ova epizoda. Malo i prepliću dešavanja, humor nije loš ... preporuka ako neko traži neku novu komediju. Ima malo čudno trajanje, epizode su po 30 minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 3 hours ago, Lucky said: Lucifer - http://www.imdb.com/title/tt4052886/ Pa ovo je toliko loše da boli. Ne znam odakle 8,4 ocena na IMDB, ali ja mislim da je ovo jedna od retkih serija koje sam ugasio tokom prve epizode. Scenario užas, gluma takođe, ajd' možda ovaj glavni lik onako, svi drugi bože me sačuvaj, oni pokušaji humora ... ne znam dal' da dam šansu još nekoj epizodi pa kao možda se poboljša, ali prva epizoda je užas. Angie Tribeca - http://www.imdb.com/title/tt3597790/?ref_=ttep_ep_tt Ovde sam se već valjao od smeha kao nenormalan, šta da radim kad mi godi taj "Goli pištolj" tip humora. Toliko je kretenska serija da sam pogledao svaku epizodu sa uživanjem i ismejao se kao lud. Lucifer je izuzetno satirična i ironična serija a posebno mi se dopada "Lucy" koji "fura" urnebesnohumoristički "aristokratski engleski" koji glupi ameri pokušavaju da proguraju kao "kulturu" i svim filmovima zadnjih godina Izvanredna parodija na sve "anđele i demone" filmove sa primesama "vampira" koji su preplavili tržište do besvesti BRE Lucky Sledge Hammer (with vagina) je teško skrnavljenje i "bogohuljenje" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 eto vidiš, sto ljudi sto ćudi :) Ne mogu da vidim u Luciferu bilo šta od toga što pričaš - ako su i hteli da bude ironično, to ne bi trebalo da bude glupo izvedeno, imho ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Lucifer je nikad bednija nikad pateticnija ekranizacija nikad boljeg stripa. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Veronica Mars - http://www.imdb.com/title/tt0412253/ Gledam sa devojkom. Ona prvi put, ja ponavljam gradivo. Jbt, zaboravio sam koliko je ovo zapravo dobra serija. 2 Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 penny dreadfull SE3 i zaboravio sam koliko me fino radi ova serija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 23 hours ago, Lucky said: eto vidiš, sto ljudi sto ćudi :) Ne mogu da vidim u Luciferu bilo šta od toga što pričaš - ako su i hteli da bude ironično, to ne bi trebalo da bude glupo izvedeno, imho ... Ma ok, posle par epizoda The Detour, ukapirao sam da su nam "stilovi" isuviše različiti, te da sam ja isuviše "oldschool" a naročito za seriju u kojoj dete "dobija period" u striptiz baru da bi mama kasnije "objasnila" deci (u priči kako "roda donosi bebe") da je "spermogutačica" Bljak BRE Ko to želi da čuje od sopstvene majke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Eto vidiš - to je onda to :) Evo ja ću dati Luciferu još neku šansu, pogledaću još jednu epizodu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 (edited) On 6/20/2016 at 3:44 PM, G!!! said: penny dreadfull SE3 i zaboravio sam koliko me fino radi ova serija :) I od mene +, i dalje je dobra. : ) Jos par serija koje sam gledao u zadnjih par meseci a ovde se slabo pominju, nista nasiroko posto ne umem ali moja generalna ocena: American crime story, ne znam da li su isti ljudi radili kao i horror story ali posto vidim da je glavna glumica ista cenim da jesu. Mene prijatno iznenadila, ceka se druga sezona. Nova sezona Orange is the new black me je za sad (nisam do kraja pogledao) prilicno razocarala u odnosu na prethodne sezone, nesto su mi isforsirane fore... : ( Outlander nova sezona, ok je kao i prethodne, moze da se gleda ali nema nesto posebno da me vuce da gledam novu epizodu... Peaky blinders mi drzi kvalitet i dalje, krenula mi je nesto cudno i klimavo ali su se posle izvukli. : ) Vidim da je krenula nova sezona Wayvard pines koju sam poceo da gledam na preporuku ortaka, ovo mi je nikad vece govno i ne planiram da je nastavljam, sto rece Lucky sto ljudi... The magicians, krece zanijmljivo ali ipak sranje... edit: Lucifer se ni meni nije svideo, sam Lucifer ima par fora koje sam mogao da progutam ostatak serije mi je stvarao neprijatnost. Edited June 21, 2016 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 On 7.6.2016. at 11:55 AM, Kole said: pocinje letnja tv sezona, yay =o) krenule druge sezone UnReala (vrhunska serija iza kulisa reality showa) i Angie Tribeca (naked gun style komedija) also, od stvari koje krecu ovog leta/vec su pocele/krece nova sezona, a ima sanse da su ok: Kingdom, Outcast, Cleverman, Feed the Beast - za ove 4 mislim da ima vec pilot Animal Kingdom, Casual, Voltron, Hell of Wheels, Another Period, Wrecked, Orange is the New Black, Ray Donovan, Roadies - ovo sve tokom juna Vice Principals(jul), The Get Down (avgust), Mr Robot (jul), You're the Worst (avgust) da se covek usere od serija =o) Krenuo sam da gledam Outcast, veoma zanimljivo. Nisam imao nikakva očekivanja, prva epizoda je bila onako, druga meni lično znatno bolja, ali treća je već kao da je deo neke druge serije, dosta toga novog i drugi pogled na priču pomalo, videćemo kako će to dalje da ide. Zabavna "horor" serija, mada nema baš puno horora, ali mi se čini da su toliko krenuli da "pletu" da će možda totalno da iskomplikuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 Mene prva epizoda zainteresovala, posle su me druga i treca odbile. : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 Možda nisam bio baš jasan, meni se treća nije dopala, ali se kod prve i druge "ne slažemo" - meni prva bila onako, druga bolja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Odgledah prvu epizodu Braindead, nije ovo možda toliko loše :) Ne mogu da procenim tačno kakva je serija na osnovu jedne epizode, ali ima nekih fani momenata. Može i priča da bude kul ako je lepo razviju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts