G!!! Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 vredi li vremena taj leftovers? svojevremeno sam pogledao prve dve-tri epizode i nije me nešto uvukla...pogledao sam prvih 4 ili 5 epizoda i smorio se nevidjeno i izbrisao serijuonda mi je neko pre neki dan rekao da od 6. epizode postaje bas super mega zanimljivo moze li neko da potvrdi, prosto mi je neverovatno da od onolike dosade krene nesto prezanimljivo na sred sezone da se desava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 (edited) The Leftovers definitivno veoma cudna serija. I zato se nece svakom dopasti, meni je bila zanimljiva prva sezona iako se nista konkretno nije desilo niti objasnilo. Stvarno ne znam kako da je okarakterisem. Kao sto rekoh, odgledao sam prvu epizodu drugog serijala i veoma mi se dopala iako se samo jos vise zakomplikovala prica koja ni ovako nije jasna nikome.Preporucio bi ljudima koji vole misteriju, dramu i trilere, serija je devinitivno spora. Ali meni jos uvek nije zao sto je gledam, sta vise jedva cekam sledecu epizodu. Edited October 7, 2015 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 pocela druga sezona last man on earth-a. deluje kao da pokusavaju da se vrate u trip zbog koga sam i poceo da gledam seriju, kao i vecina verovatno. 'poslednji' covek na zemlji i mogucnosti koje se otvaraju. nadam se da se nece vratiti u retardirano sitkom okruzenje sa cringe komedijom i bice gledljivo.trecu epizodu limitless-a sam fast forwardovao i to cu raditi dok se ne desi neki zaokret u prici i ona prestane da bude random cop show koji je mogao da bude bilo sta drugo da je seriju pisao neko polukreativan, ili dok ne izvalim da ce serija nastaviti da smara pa je batalim. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Krenula druga sezona Flash-a.Nisam bas preodusevljen prvom epizodom, uz onoliko ishajpovano finale OMG OMG OMG STACESEDESIPOBOGU dobili smo corak.Still better then arrow.:D Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 preporuka za ljude koji gotive rick and morty/archera -bojack horseman! crtani film o konju koji je glumio u hit sitkomu 90ih, a sada se bori sa depresijom i pise memoare da bi pokrenuo karijeru, a ne ostao one trick pony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Heroes Reborn. Kakvo smece od serije.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Pocela 6. sezona The Walking Dead. Prva epizoda odlicna. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Odgledao i ja, ništa specijalno, ali su bar smanjili sa "dramimo i gledamo se značajno celu epizodu" scenama.Sa druge strane, ono što mi se jako sviđa od negde sredine prošle sezone pa do sada, je što Rik sve više počinje da puca i powertripuje, neko sa strane kad bi počeo da gleda sada seriju verovatno bi imao reakciju tipa "wtf je sa ovim sajkom" Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Počeo da gledam The Grinder sa Rob Lowe i i Fred SavageTelevision lawyer Dean Sanderson moves back to his small home town after a stint in Hollywood thinking his time on TV qualifies him to run his family's law firm.http://www.imdb.com/title/tt4481322/Za sada odlična komedija. Preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 (edited) Les revenants zavrsio s01http://www.imdb.com/title/tt2521668/Sviđa mi se prilično Edited October 17, 2015 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 The bridge, iliti Bron/Broen, dansko švedski miks.http://m.imdb.com/title/tt1733785/Ogledah pilot, izgleda odlično, ima sličan šmek ko The Killing, danska vrh serijahttp://m.imdb.com/title/tt0826760/ 1 Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 dobar je bron/broen, iako ima malo wtf momenata kroz seriju kao npr njihova opustenost i smirenst celog sistema dok su na momente na ivici anarhije, ali onda kontam severnjaci. a i nisam ocekivao takav klise od finalnog zapleta za sam kraj :| ocekivao sam nesto malko bolje iako je i to odlicno izvedenojedva cekam da skinem kvalitetan snimak druge sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Unbreakable Kimmy Schmidt - http://www.imdb.com/title/tt3339966/Mislim da je Kole negde bio preporučio po ovim topicima pa sam je pokupio i dobra je, to je taj 30 rock aka Tina Fej humor, skroz je zabavno. Doduše nisam je odgledao celu jer sam je originalno gledao na putu pa se oteglo, ali drži pažnju, zabavno je, vidim da će biti i druge sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Ako se nekom svidela serija Vikings moze da gleda i The Last Kingdom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 Ash vs Evil Dead, jebote predobra je prva epizoda, samoo neka nastave !!!http://www.imdb.com/title/tt4189022/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 (edited) To the torentmobile ! Edited November 20, 2015 by Al Bundy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 ne znam, ni knjiga mi nije nesto legla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 meni je knjiga bila skrozkul, pogotovo sto je odskul kraj a ne neka americki hepiend limunadapilot odstupa od knjige osetno po nekim stvarima, po drugima je dead on...a i tebe dule sram bilo sto ne gotivis po difoltu nesto gde su japanci generalno good guys ;o)gledam ovaj topik i ne mogu da nadjem da sam napisao da je Red Oaks genijalna stvar, jer jeste i treba je pogledati, ko 80s teen camp movie u formi kratke serije (mada verovatno ide sledeca sezona)...amazon produkcija, izaslo pre mesec+ danaalso Casual mi je vrhunski zavaban...nekako me podseca na You're the worst ali zapravo tematski nije toliko blizu, preporukapogledao konacno pilot za Lucifera, shajaznam, daleko je od stripa...ima zabavnih momenata ali i to je samo jos jedna policijska serija sa case of the week shablonomalso, Agent X...tuga golema na sta su spali Sharon Stone i James Earl Jones =o(...klinka sto glumi rusku gimnasticarku spijunku je superhawt ali serija je definicija djubreta najgoreg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 22, 2015 Author Report Share Posted November 22, 2015 Samo da kažem da sam oduševljen i dalje serijom Teh Affair koja je ubedljivo najbolje napisana u poslednjih... ni sam ne znam, posle The Wirea. 1 Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 21, 2015 Report Share Posted December 21, 2015 (edited) @The AffairНаставио да гледам, прва сезона сама по себи јако досадна, али јој друга даје потпуни смисао. Ноах лудак, хоће у творза да га прцају у педу како би имао материјала за следећу књигу. Edited December 21, 2015 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 (edited) odgledao man in the high castle.Ne znam, da nisam citao knjigu, bila bi mi serija super, ali nejasna pomalo, ovako mi je super samo zato sto sam ljubitelj dika (ehe) iako jako labavo prati knjigu.Sve u svemu dopalo mi se, atmosfera i scenografija je sjajna. Gluma je onako, glavni svaba i mr tagomi pokidali, frenk frik nije onakav kakvim sam zamisljao frenk frika, robert childan potpuno nerazradjen.uglavnom, jos jednom se pokazalo da je tesko verodostojno preneti mr dika na male ekrane (osim ako kao u scanner darkly ne prepisete knjigu u scenario sto svakako nije lose). Da dodam kraj je zbrzan i nejasan jersve govori da je hitler man in the high castleIsto tako ocekivao sam jacu pricu oko Dzoovog oca (sam obersturmbarfirer??).Ovo bi bio odlican film-miniserija. Edited January 5, 2016 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 http://www.imdb.com/title/tt4270492/?ref_=nv_sr_1izasla prva epizoda, obecava vise od Mr. Robota. + ekipa je odlicna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Billions sam odgledao pilota i svidela mi se. Jedini problem imam sa Djijamatijem, nije jebeno za ulogu koju igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 The.Shannara.Chronicles.S01E01-E02.skupljam petlju da odgledam ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 (edited) The.Shannara.Chronicles.S01E01-E02.skupljam petlju da odgledam ovo. hahah pa ja nisam znao da Crixus tu glumi, kada sam ga video edit: a tek kada nacini formalni appearance kakva frizurica.. edit2: ovo je mnogo smesna tinejdzerska serijica. Jel takva i knjiga?edit3: dobro je, pocelo je ubijanje. You had my curiosity but now you have my attention.. Edited January 7, 2016 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts