Kal1mero Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 http://www.njuz.net/sve-vise-hipstera-prelazi-na-dial-up/ Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Pao jebeni test iz voznje , sto je najgore falio mi 1 poen . sjebem jedan znak i jednu raskrsnicu i gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 ubijes dvoje ljudi samo, gg no re :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 pa kud znak, koliko se secam on nosi najvise poena, sjebes znak i nemas vise pravo na gresku. ja sam sjebao prvu raskrsnicu zato sto nisam video uslov za desno, doslo mi da iscepam test. sva sreca ostalo sam sabio pa mi nije bio problem. :-D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Jebiga , ne spavanje celu noc , koncentracija 5% , i u opisu znaka procitam uspori umesto zaustavi...odnosno procitam pravilno ali se u mozgu to registrovalo drugacije . Prevelik je razmak izmedju testova , citavih 20 dana , treba na 7 da smanje , sad bih isao opet da polazem :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 opet smo tigli u vreme sitnih ali masovnih prevara upozorite mame tetke ujne babe! i sve uopste koje vole da se zezaju sa mobilnim i servisima za iste koji se placaju. znate ono skidanje igrica zanimljivih slika i s. putem nekog broja iz novina casopisa i slicno naime kada se jednom prijavis za taj servis da skines igru, i to sve i uradis i skine ti se sa racuna odgovarajuca vrednost kredita 115 din, posle toga iste poruke non stop stizu i skidaju kredit prihvatio ti ili ne da se opet igras :) iako se odjavis, dobijas poruku da si se uspesno odjavio ali poruka koja skida kredit i dalje stize, dokle god ima kredita proverom sa podrskom kod mobilnog operatera receno nam je, da se dosta ljudi zali na isti problem i da je jedina opcija da se tuzi taj servis... jedini info koji preko mobilnog mozes da izvuces je veza sa fun-mobile.rs na kojem se nalazi apache server wtf, ostaje jedino da se pogleda gde se taj servis reklamirao pa da se od njih izvuce info koje su te barabe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 (edited) wtf, ostaje jedino da se pogleda gde se taj servis reklamirao pa da se od njih izvuce info koje su te barabe Ne znam da l' si radio whois za sajt, al' ako nisi... Ime fun-mobile.rs. Status Aktivan Datum Registracije 01.09.2009 17:12:07 Datum Poslednje Izmene 19.07.2011 18:22:05 Datum Isteka Registracije 01.09.2012 17:12:07 DNS serveri Naziv ns3.loopia.se. IP adresa 194.9.94.245 Naziv ns4.loopia.se. IP adresa 194.9.95.245 Naziv ns1.loopia.se. IP adresa 93.188.0.20 Naziv ns2.loopia.se. IP adresa 93.188.0.21 Kontakt Fun telecom Administrativni Kontakt Jole Radonjic, Fun telecom, Uzun Mirkova 3, Beograd, Srbija Tehnicki Kontakt Dijana Stanojević, Loopia d.o.o., Dušanov Bazar lok I/102, Nis, Republika Srbija Fun telecoma naravno nema u APR. btw: 20 smrti majstorima koji lupaju od 6 ujutru. Edited December 1, 2011 by VELIKI KURAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 и сад лепо одемо до Узун Миркове и киднапујемо ово двоје поменутих, одведемо у неки приградски подрум да све лепо отпевају. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 @mohi dobar potez, dacu gnevnim ljudima pa nek vide sta ce da preduzimaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Mohi Veliki Kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 cuknuo sinoc zadnje stop svetlo dok sam se isparkiravao, pukla plastika samo. 2400 din novo -.- I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Onaj osećaj kada devojka na sebi istetovira Me Gusta facu kao tvoj poklon za rođendan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Kakvi su ovi masculan kondomi ? Je l' koristio to neko ? Dobih danas na faksu pa reko da ih bacim ili ne heh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Stavi na kitu, izdrkaj, pa ćeš videti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Onaj osećaj kada devojka na sebi istetovira Me Gusta facu kao tvoj poklon za rođendan! ti istetoviraj trollfejs pa raskini. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 и сад лепо одемо до Узун Миркове и киднапујемо ово двоје поменутих, одведемо у неки приградски подрум да све лепо отпевају. Ova riba nema veze sa time, ona radi kod hosting provajdera koji njima prodaje hosting. Inace bio sam kod tih fun telekoma na sastanku pre godinu dve. Jebem li ga meni je sve to sa mobilnim telefonima zajebancija mada je i tad bila neka prica da uzimaju finu lovu. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 dobih i ja maskulan kondome, steta sto nemam na koga da ih potrosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 ponesi na sledece rur okupljanje. ako negde ima jebaca onda je tu, trebace svima! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Taj fun telekom ili šta god na svojim sajtovima (a to su oni što te vode banneri - koliko devojka ima očiju, proveri dal si retard itd) ima disklejmer u dnu koji jasno kaže da je odgovor zvanično priključenje i da košta 50 dinara, nadalje će ti slati nedeljno po jedan SMS za 150 dinara itd itd. Tako da i nije baš da su skroz prevara, iako igraju na tu kartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 danas prvi dan na poslu i dao sam otkaz ! Idemo sta je bilo don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 (edited) Edited December 1, 2011 by Inferno_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Џабе качите, неће видети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Upravo sam odgledao poslednju epizodu sopranosa... Oduvala me. Briljantno. 1 There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 najbolja serija ikada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts