Lucky Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 kako mozes da kupujes koka kolu sa onog aparata?? Meni je ono odvratno... Pola voda (tj. istopljeni led) pola koka kola... Najstroze izbegavam da uzimam tako koka-kolu... Meni to odgovara, uvek uzimam koka kolu sa gomilom leda bilo gde, jer volim da je led "razblaži" malo, suviše mi je ovako gazirana, nemam pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Aha, vidis nisam razmisljao o tome da neki ljudi ne vole bas full gaziranu koka kolu... Heh.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 koca (poz daki) iz aparata sašiva sve druge, jedino što nemaju ovu bez šećera u aparatima nikad Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 koca (poz daki) iz aparata sašiva sve druge, jedino što nemaju ovu bez šećera u aparatima nikad realno i ja najvise volim tu kolu. inace, pravilnije je i coka od koca poz "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 it is a good day to die. I'm about to drop the hammer, and dispense some indiscriminate justice! People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 BRAVO DRALE SRPSKI DOMAĆINE! Jel si se sam setio il te žena podsetila? :D жена ме подсетила још пре 2 недеље. 2 ствари нам жене никад неће опростити. прву, што смо их оженили, и другу, ако икад заборавимо тај дан... иначе, данас ми је мама честитала годишњицу... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 @koca aparat>limenka>sve ostale staklena flasa se ne racuna "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 limenka > all 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 +1 за лименку! 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 limenka bog otac kokakole, dajte novi topik ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 meni je najvece uzivanje piti iz limenke, i don't know the reason. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Ja sam imao isti trip pre recimo 3 dana ... koka kolu nisam pio pre toga mesecima, a i nemam običaj da je pijem, i odjednom samo - uf al' mi se pije koka kola. I kupio sam srednju u meku i popio, nemam pojma o čemu se tu radilo. taj fazon,uvek preferiram sprajt i bitere,tonike,fante ispred koka kole,ali ovo danas je bila neopisiva zelja,tolika da sam eskivirao limenku cara jer je 0.33 samo da bih popio sto vise! @ivke zheno jedna,pijes kocu bez secera gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 hhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeheheheheheheeheheheheheh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Celo jutro sam ucio testove za voznju, slusao novi album Florence + The Machine i brzo mi je proslo vreme. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Brate ubaci sve linije iz tog loga u potpis, ovako iščupano iz konteksta nije baš neka fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 ja sam mislio da je poenta njegovog potpisa u stvarima izvucenim iz konteksta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 koji su parametri za rur irc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 (edited) u stvari necu da kazem, posle ce mene kriviti kad nagrne masa Edited November 15, 2011 by lol piton "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Zar nema rur svoj irc server ili makar kanal ne nekom od servera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 ima! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Neo je onda u svom klasicnom modu trolovanja pridoslica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Ја сам био ушао на тај канал пре једно две године и сморио се кад сам видео да људи стварно причају о игрицама. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 jer u stvarnom životu se samo prave da pričaju o igricama ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 @koka kola I meni je bolja iz limenke. Ali ne znam da l ste primetili da ova iz limenke ima 39% secera dok u flasi ima cini mi se 29%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 jer u stvarnom životu se samo prave da pričaju o igricama ? Нисам слушао такав разговор, откако сам завршио основну школу, па ми је било чудно. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts