Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

i ja pamtim tih godinu-dve kao najbolje, al ne znam kakav je zapravo političar bio ante. možda nas je on načinio zavisnim od onih američkih kredita koji su posle ubili jugoslaviju.

Koliko znam, za to maznjavanje deviznih rezervi su podjednako krivi i Hrvatska i Srbija, tj. njihove "lokalne" narodne banke...I, mislim da je Srbija uzela vise od Hrvatske...to su bese radili tako sto su stampali bezvredne dinare, a na konto toga, uzimali dolare...

Markovica nisu voleli ni jedni ni drugi, nazovimo ih, nacionalisti...to je nekako uvek najbolji znak da je covek imao neku drugu ideju...no, nikad necemo saznati...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

boli tebe kita! mogao bi neki review da napraviš sa sve slikama, unesi malo radosti u naše živote, ovde je -4 :(

btw jel zna neko kako da mi mpc hc sam trazi titlove, ima tamo u opcijama link ka sajtu sa kog bi trebao da skida, al ne radi mi :c

jurgen vs atomsko sklonište ;c

IMG_2318.jpg

Edited by rejven

Meni je moja baba rekla (a ko drugi) da mrzi Markovića

твоја баба је јако паметна жена, потруди се да научиш што више од ње док је још са нама. тако је паметна била и моја баба, покој јој души, годинама после ње схватам колико је много била око свега у праву.

јебеш усташу Марковића.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

твоја баба је јако паметна жена, потруди се да научиш што више од ње док је још са нама. тако је паметна била и моја баба, покој јој души, годинама после ње схватам колико је много била око свега у праву.

Svakog dana se trudim draško, svakog dana! Al' sad kad razmislim, mogao bih da organizujemo neko druženje baba, draško i ja (ja više tu kao spona) i onda da vas gledam, imam utisak da biste pet dana mogli da pričate, imajući u vidu koliko se slažete po stavovima. Naravno, rakija ne bi izostala! :)

Dobar dan svima, lep da, kažu biće toplo, to je fino!

Dobro jutro!

Imam problem, i da ne otvaram novi topic u nauci pitacu ovde :D

Nece da mi osposobi internet na laptopu, prikazuje mi dole da je sve u redu veza odlicna ip je tu ali ne moze nista da mi ucita da se uloguje itd. znaci kao da nemam neta :(

Pomozite :(

imao sam najcudniji razgovor u telekomu povodom duga koji sam namirio pre 6 meseci.

Iskopali su mi da nisam platio 9 racuna u periodu kraj 2008-2009.

Broj tada nije radio a ja sam podneo 2008 zahtev za raskidom ugovora

Sve je prihvaceno.

Da bi mi sada rekli da nisam mogao da raskinem ugovor jer nisam platio za taj mesec kada sam podneo zhatev. Meni taj racun nikad nije stigao btw, bez obzira sto ovo debilno zvuci

Oni su meni raskinuli ugovor o odlaznom saobracaju (lol?) ali su racuni stizali sledecih 11 meseci tj pretplate. kako ja nijedan racun nisam dobio? (ja se ne zezam sa time sve racune uredno placam koji stignu)

I zasto mi je za sudsku opomenu stiglo da platim 9,10,11 racun a prvih osam ne? Tih osam su sad iskopali kad sam otisao u centralu da vidim kakav je to zaostali dug (a za koji su me obavestili kada sam hteo da uvedem fiksni??) Plus kazu da su poslali za tih prvih 8 meseci ali da su se verovatno zaglavili u SUDU?

I otkud sad nadjose dug 12 000 kada su neplaceni racuni sa kamatom 9400??? I sad kad isabiram 1200 je tacno tih 8 plus ono sto sam vec paltio, a rekli su da su proknjizili ono sto sam platio.

Ja stvarno ne kapiram ovu drzavu. Ajde da sam ja nesto zajebao 2008, kako to da me nikad ne opomenuse, racun nije stigao, opomena, nista... kakvo je to rasulo jebeno.

I jos mi kaze covek (ljubazan) tamo da su u 12k uracunali kamate i da su na racunima (a zbir je 9400 lol). kamatu mi nisu uracunali od datuma sudskog resenja do danas (sto je ok), ali kakva je bre ovo svinjarija???

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Dobrodošao u klub :)

1. Meni su pogrešili ime firme i nisu zbog toga mogli da dostave niti jedan račun. I nije im palo napamet da saznaju pravo ime, da okrenu telefon, da bilo šta urade, već pravo na sud. I onda je sud naravno našao pravu adresu i telefon i slično ali je već tad ušao u "proceduru" i samim tim odlučio da naplati sudske troškove.

2. Što mislim da odgovara na tvoje pitanje, ti njihovi troškovi su oko 3000 din i to je ono što isto moraš da platiš (piše na papiru od suda na pečatu).

3. A imao sam i situaciju da sam ja hteo da uzmem valjda postpaid broj ili tako nešto i rekli su mi da ne mogu jer tamo neki ne znam koji račun na fiksnom nisam platio i iako je fiksni u upotrebi oni su opet odlučili da podnesu sudu tužbu ili šta god za taj jedan račun, što mi niko nikad nije rekao pismom, pozivom, čime god. Mogu da zovu da mi nude neke promocije al' ne mogu u fazonu "e nisi platio račun, plati".

4. ja bih ovo tvoje probao da rešim tako što bi rekao da je sve to plaćeno itd i da tebi niko nije rekao za taj jedan račun i uredno prihvatio raskid ugovora itd, i da ti jedino hoćeš da platiš taj zaostali račun a ovo nek storniraju a sud nek plate sami (što oni imaju kao opciju - ako je osnovan razlog sa tvoje strane, telekom plaća sudu te troškove).

advokat, i na sud. lale, ko je platio sudske troskove prve tacke tvog posta?

Ja, pošto su oni pogrešili ime firme ali ne i ulicu i broj (ali je to bilo dovoljno da računi ne stižu). Kažu - da su i adresu pogrešili oni bi prihvatili troškove. Sad, ja sam odma' na konto toga hteo da se bunim, ali sam se onda setio da sam ja "bio svestan" da ti računi postoje, mogao sam ih tražiti, to što sam zaboravio jer je ono sitan iznos i jedan od 10 telekom računa koje dobijam nije nešto što prolazi na sudu. Tako da, zbog toga nisam.

ma ne mogu ja da dokazem da mi racuni nisu stizali, oni uredno imaju da nisam platio.

Samo me buni sta je 12000 kada je sa kamatom 9400. Sudski troskovi su 1900 i nisu u 12000 uracunati.

Ma platicu ko ih jebe, neka crknu.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...