Jump to content

Dobermann

The X
  • Posts

    234
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-4 Nije se snašao

About Dobermann

Recent Profile Visitors

2,992 profile views
  1. Kupujem ako neko ima da proda nozice za IME 3.0. dajem 500 kinti i naravno placam postarinu.
  2. Ako se cuje sustanje vrlo verovatno da je potenciometar negde probio na linij sa tom desnom sluskom cim se slabije cuje (znaci da na tom kanalu sad ima veci otpor). Teoretski, sluske bi trebalo da rade ako iseces potenciometar i prespojis ali zavisi da li se u tom delu kanali razdvajaju ili su razdvojeni pre. Ako vec nisi vican elektronici a svakako uzimas u obzir "isecanje" onda bolje odnesi to kod nekoga ko ima alat i rezervnih delova pa mozda uspe da izoluje to kako treba.
  3. Jos nisam zavrsio, ali uskoro! =)
  4. Porucio sam Diablo 3 mis =) Sad da nadjem neku dobru podlogu za njega i da batalim raspali mx518
  5. Dobermann

    Novi procesor

    Ako podrzava AM3 uzmi Phenom II X4 965 (cekaj da Vudu potvrdi :D ) a sto se tice fizickog menjanja procesora, to je barem lako. Skines kuler, imas malu metalnu nozicu (kao polugica je) malo je povuces u stranu i podignes a zatim izvadis procesor, ubacis novi, vratis polugicu u siguran polozaj, namestis kuler i to je to. Ako nikad nisi radio to (sto je verovatno cim pitas :) ) onda pogledaj na jutjubu kako se to radi, ima tona klipova koji pokazuju to. Nije tesko. I sto se tice eventualnih promena u biosu, mislim da nema potrebe za tim. Ako ploca podrzava AM3 onda ce prirodno i prepoznati koji je CPU u slotu i prema njegovoj nomenklaturi sama namestiti napon i ostalo.
  6. Elem, davne 2005. sam uzeo Razer Diamondback zbog WC3:TFT. Eno ga kod komsije i dan danas radi ko zmaj, ofucan, izubijan, jednaput sam mu cak i kabl bio pokidao ali je i to sredjeno za 20min uz malo alata i lemilicu. Ali to je mis iz 2005. kad su pravljeni da traju tvoja dva zivota. E sad, posle njega sam uzeo mx518 kome sam 2x lomio scroll ;) ali evo drzi se nekako :) vreme je da se zameni Na logitech se vise ne vracam nikako, licni razlozi. Posto IME 3.0 nigde ne moze da se nadje kod nas (ako neko zna gde ima nek mi kaze pls) odlucio sam da moj naredni glodar bude ili Razer posto imam super iskustvo sa prethodnim ili Steelseries. Zasto bas ova dva proizvodjaca - kapiram da najbolja pc oprema koja postoji proizvodi se za gejmere, a meni treba ultradurable mis pa verujem da su ove dve marke nekako naj po tom pitanju (rekoh logitech sam otpisao iz odredjenih razloga). Ono sto me kopka je, da li je SS kvalitetan ili samo izvikan i kakav je kvalitet danasnjih Razer-a? Citao sam da se mnogi zale na novu Mambu kako posle 4-5 meseci pocne da otkazuje wireless konekcija mis-predajnik i jedino moze da se koristi preko kabla. Dok sam onako na brzaka gledao nesto oko SS video sam nekoliko ljudi koji kazu da ti misevi takodje brzo otkazu... Uglavnom, izbor je pao na: Razer Imperator 4G ili SS Diablo 3 (zbog onih sviceva deklarisanih na 10 mil klikova). Ono sto mi treba je mogucnost da mis ima TACNO 400 DPI i da mi ne crkne naredne 3 godine jer ce svakako biti jako silovan kroz CAD, Diablo 3 i CS. Deathadder bi mi bio #1 izbor samo da debili nisu stavili onako glupo podesen DPI (min 900 ako sam dobro shvatio). Stoga, kako ocenjujete kvalitet ova dva proizvodjaca i konkretno ova dva misa?
  7. Da ne otvaram novu temu, imam i ja jedno pitanje :) Koji intel (ivy bridge) procesor preporucujue gosn vudu uz GTX 580 da ne bi bila overkill situacija? Ili mozda cekati Haswell posto nije daleko od predstavljanja?
  8. Proveri taj lan kabl. Najverovatnije da je do njega. A probaj i sa staticki podesenom ip adresom za lan pa javi rezultate.
  9. E, neko je nekad kacio slike raznoraznih zenica, u makro modu jako visoke rezolucije. Ne mogu da nadjem a trebaju mi... moze neki hälp?
  10. aj sto si isfejlovao kao tenk u TBC nego sto i sad fejlujes kao sys engineer :)
  11. Kupio sam Samsung 830 SSD od 128GB za sistemski disk... Gospode Boze mili i majko Bozja kako je ovo cudo brzo... najbolje ulozenih 11 000 dinara u mom zivotu :D Posle audio-technica studio monitora
  12. Ja moj ipad 3 necu menjati ni za sta. retinom sam odusevljen, jes da zvuci odvratno ali hd filmove sa kompa prebacujem na ipad pa gledam. Ips displej plus pun kurac piksela = win sto se mene tice. Ovo je stvarno em prvi apple uredjaj u mom zivotu em prvi uredjaj koji... Radi jebeno, bez stucanja, kocenja, pucanja, ne krivi se i ne skripi. A za ipad mini... ne znam sta im je to trebalo. Za nijansu manja dijagonala isad kao neki kurac je to. Jebe mi se :) Samo za truluvisnju: sent from my ipad bro! ;)
  13. dao uslov za trecu na arhitekturi, sve redovno :D ma idemo bre!
×
×
  • Create New...