serdawe Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 150e koliko se secam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 (edited) Nisam nasao po netu nista a da ne otvaram novi topic. Jel zna neko koliko kosta zamena ekrana na S3 u Srbiji? Ne samo staklo nego ceo ekran sa touch screenom Ja sam dao u decembru 120 eu koliko se secam, raspitivao sam se pre nedelje-dve msm da mi je lik rekao da je ispod 100 al' ne drzi me za rec Edit: ako budes popravljao ovde negde ~Ns javi cenu :) Edited June 9, 2014 by Jere_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Mlađi brat bio dobar u školi (12 godina), popravio ponašanje i od para koje je skupio od rođendana do saada, itd... želi da kupi neki telefon i roditelji rešili da ga puste da kupi nešto do 150 evra :) Ideju nemam šta je u tom rangu kvalitetno, dobro i izdržljivo :) Suggestions? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Polovan Nexus4? :D Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 (edited) http://www.gsmarena.com/ericsson_t20s-211.php Nisam baš siguran koje potrebe on može da ima za mobilnim, on je 5-6. razred ako se ne varam? Galaxy Core, može da se nađe za 130-140 evra nov na oglasima, mada opet mi ne ide u glavu dete i takav (bilo kakav touch) telefon... Edited June 10, 2014 by Boyka Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Druze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Video sam da Lenovo A680 ima da se nadje za te pare regularno u radnjama tipa Gigatron, Winwin i sl. IPS 4.5" ekran,854x480 rezolucija, 1GB RAM, quad core procesor, deluje solidno za te pare a i sta sam nalazio po netu je uglavnom pozitivno, ali ga nisam probao uzivo. 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 (edited) Jedino sto kosta 200 evra. Edited June 10, 2014 by Mawtchie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svazillend Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 iPhone 4 je 150e u oglasima u odlicnom stanju, i mislim da je bolji od svih androida koji mogu da se kupe za taj novac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 ako ima moto g za te pare, nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Dvanestogodišnjaku sigurno treba iPhone 4, da ga ostala deca zajebavaju da je peder i da ne može da instalira ništa od piratskih igara. Srsly dude 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 jeste ako si riba. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svazillend Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Pardon, mislio sam da je Moto G oko 200e kod nas. To je best buy telefon za te pare, a i motorola je za stare kajle! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 (edited) Treba mi dual sim android pa sam mislio da uzmem Motorola MOTO G DUAL SIM, ima li nesto bolje ili mislite da je ovo bestbuy? Isto tako jel ima neko iskustva sa dual sim android telefonima? Edited June 13, 2014 by majstor bora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 imam ja motorolu moto g dual sim. sta te zanima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Za te pare ubedljivo najbolji izbor je Moto G. nexus 4 Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Kakva je baterija na N5 ? nisam se nesto udubljivao ali vidim da se komentarise dosta na tu temu, slomio sam S4 i verovatno bi uzeo N5 sada pa ako neko ima info iz prve ruke bilo bi super Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Nisam odusevljen za ovih par dana. Ortak hvali bateriju na G2, al' je on malo skuplji. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 N5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Ja sam imao GNex, sad imam N4 i planiram da predjem na G2/G Pro 2 sto pre mogu.. Dojadilo mi je da budem Googleovo zamorce i da mi u svakoj verziji androida nesto jebeno ne radi. Tako da ako se dvoumis izmedju G2 i N5, G2 all the way. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 A inače si i guglovo zamorče i LG-ovo :D +bloatware Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 A dobro, ali ne u tolikoj meri :D LG ne pusta update tako cesto jebiga, sa 4.4.3 je poceo da mi ludi telefon, baterija ide do 50stepeni, i kulminacija je bila kad je ekran prestao da reaguje na dodire, 4.4.4 je to sredio, za sada, ali opet je bila agonija dok nije izasao OTA (i ne, downgrade nije pomogao, probao sam) Kad pogledas, G2 ima znacajno vecu bateriju, i znacajno bolju kameru, ovo ostalo je isto. A od G2 mozes da napravis N5 uz pomoc softwarea, a N5 ne mozes da nabudzis hardware ;) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Ha-jebeno-ha Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 budite pazljivi sa apdejtom na 4.4.4 - meni je TOTALNO sjebao nexus 5 - ne hvata signal mreze, wifi radi uzasno ako uopste i radi, resetuje se cesto bez razloga.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Meni sve kul sa 4.4.4. na Nexus 5. Možda je subjektivno, ali čini mi se da je kulji sa trajanjem baterije Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts