Jump to content

Koji mobilni telefon

Dule_smor

Recommended Posts

E pa drugari, dobih kurcinu duplu od googlea u razmaku od 15dana.

I meni i ženi su crkli power dugmići na telefonu. Telefon se odjednom ugasi i krene da se pali ali odmah posle google logoa resetuje se i opet uradi isto.

Oba telefona su stara nešto oko 20 meseci. Guglah i vidim da je to sad već sve učestaliji problem.

Menjajte ih za nešto novo. ;/

EDIT

Nexusi 5 su u pitanju

Edited by jasamnepismen

.

ja sam u mesec dana polupao dva telefona. prvo mi je ispao N4 i razvalio mu se digitajzer, a onda mi je ispao i polovni N5 kojim sam ga zamenio, i od tada je počelo da se dešava ovo sa power dugmetom. detaljnim guglanjem od trideset sekundi sam ustanovio da je to problem koji pogađa otprilike 100% nexus petica.

ima neko preporuku za servis u centru?

takođe, isplati li se menjati digitajzer na n4, koliko je to para?

Cime da zamenim slupan N5? Max 200-250e. Vidim, hvaljeni su Redmi Note 2, zanimljiv mi je i LG G Flex 2. Neko ima, koristio? Ili ako nema nista bolje da uzmem polovan N5 opet?

Stabilnost i brzina presudni. Kamera, eye-candy, rootovanje, i slicno me ne zanimaju.

Ako razmatras Xiaomi, ja bih sad isao na Redmi note 3. Ima metalno kuciste, 4000mah bateriju i fingertip sensor. Ostalo je sve isto. Doduse mislim da mu se baterija ne moze menjati.

Edit, nema IR i ima SIM+hibridni slot za razliku od RN2 koji ima 2 SIM plus SD.

Edited by samur
jos neke razlike :)

Dajte predlog za mob od 100e. Za kevu je, a ona ima krsh od htc desire c, tako da ce joj sve biti bolje od toga. Ako treba moze i 110e!!!

http://world.wikomobile.com/p-Wiko-smartphones

Keva uzela u švabiji pre 5 meseci ovo, kad mi rekla bio sam u fazonu lol, kad je došla i kad sam ga uzeo u ruke skapiro sam da je naj smartfon za 100eur koji može jebeno da se kupi. Potraži ovde po oglasima, ima nekoliko modela...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...