Popular Post StormScion Posted March 3, 2016 Popular Post Report Share Posted March 3, 2016 Ako ti nije problem da predjes na Windows ja bih rekao pre 640. Prosto Android se malo muci sa 1GB memorije, a i LG ima samo 8GB interne memorije, kad se oduzme sistem i ostalo sto je odmah zauzeto dodjes na to da imas oko 1.5-2GB prostora za aplikacije i sl sto moze biti problem ako zelis da imas dosta aplikacija, cak i kada imas SD karticu. Bar je takva situacija na LG L Fino koji sam probavao, ovaj ima malo noviji Android ali ne verujem da su uspeli to da rese. S druge strane na Win to nije problem. skoro sve sto si naveo je netacno 7 Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 (edited) E pa drugari, dobih kurcinu duplu od googlea u razmaku od 15dana.I meni i ženi su crkli power dugmići na telefonu. Telefon se odjednom ugasi i krene da se pali ali odmah posle google logoa resetuje se i opet uradi isto.Oba telefona su stara nešto oko 20 meseci. Guglah i vidim da je to sad već sve učestaliji problem.Menjajte ih za nešto novo. ;/ EDITNexusi 5 su u pitanju Edited March 8, 2016 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 ako pricas o n5, oko 1500rsd je popravka u bilo kom servisu. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 ja sam u mesec dana polupao dva telefona. prvo mi je ispao N4 i razvalio mu se digitajzer, a onda mi je ispao i polovni N5 kojim sam ga zamenio, i od tada je počelo da se dešava ovo sa power dugmetom. detaljnim guglanjem od trideset sekundi sam ustanovio da je to problem koji pogađa otprilike 100% nexus petica.ima neko preporuku za servis u centru?takođe, isplati li se menjati digitajzer na n4, koliko je to para? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted March 8, 2016 Popular Post Report Share Posted March 8, 2016 Opet, ako tene mrzi pogledaj cenu na aliexpresu eBay šta god, naruči ako ti je cena ok i sam zameni Kad sam mogao ja onda moći ćeš i ti, ovo kao da su barbini stihovi 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Cime da zamenim slupan N5? Max 200-250e. Vidim, hvaljeni su Redmi Note 2, zanimljiv mi je i LG G Flex 2. Neko ima, koristio? Ili ako nema nista bolje da uzmem polovan N5 opet?Stabilnost i brzina presudni. Kamera, eye-candy, rootovanje, i slicno me ne zanimaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 (edited) Ako razmatras Xiaomi, ja bih sad isao na Redmi note 3. Ima metalno kuciste, 4000mah bateriju i fingertip sensor. Ostalo je sve isto. Doduse mislim da mu se baterija ne moze menjati.Edit, nema IR i ima SIM+hibridni slot za razliku od RN2 koji ima 2 SIM plus SD. Edited March 9, 2016 by samur jos neke razlike :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svazillend Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 HTC M8. Poslednji update na Sense MM je odlican sto se tice brzine, a moze da se stavi Google Play Edition rom ako si navikao na Nexus. Pogledaj i Xperia Z2, Z3 Compact. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Ja sam prezadovoljan sa Z3C, sa zadnjim updateom na Marshmallow mi baterija traje 2-3 dana bez problema sa osrednjim koriscenjem telefona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Ima neko iskustva sa Lumiom 930? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 baterija traje 2-3 dana bez problema Koliko ti troše kola po gradu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Dajte predlog za mob od 100e. Za kevu je, a ona ima krsh od htc desire c, tako da ce joj sve biti bolje od toga. Ako treba moze i 110e!!!http://world.wikomobile.com/p-Wiko-smartphonesKeva uzela u švabiji pre 5 meseci ovo, kad mi rekla bio sam u fazonu lol, kad je došla i kad sam ga uzeo u ruke skapiro sam da je naj smartfon za 100eur koji može jebeno da se kupi. Potraži ovde po oglasima, ima nekoliko modela... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 GG, javi kako radi. Ja sam dugme malo drndao i sad radi potpuno normalno, kapiram da ce da crkne par dana po isteku garancije. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Pa hteo sam da to odradim dok je još u garanciji, ali ne mogu sad da odem kod njih i da kažem da ne radi, kad radi. Čekam opet da crkne. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Gde u Srbiji moze da se kupi originalni punjac za Note 4 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 u mesari bahahahaha Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Gde u Srbiji moze da se kupi originalni punjac za Note 4 ?Pa u Samsung radnji, kao prvi pik - a vrlo verovatno i po ovima što valjaju njihovu robu, recimo Tehnomanija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Adresa Djole, adresa. :) Nismo svi iz Beograda, ima nas i iz ostalih delova sveta xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 http://www.samsung.com/rs/storelocator Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Adresa Djole, adresa. :) Nismo svi iz Beograda, ima nas i iz ostalih delova sveta xDah sori, mislio sam da se podrazumeva da ćeš posle sam pogledati gde su radnje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Ocekivao sam da ces reci "tu iza coska levo" xD. Prica se da promobi ima original baterije, punjace itt. pa cu da vidim s njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Razmisljam da uzmem nexus 6p. Kod madjara je 470e 32gb varijanta. Jel ima jos nesto u tom cenovnom rangu zanimljivo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 ja lično bih za te pare uzeo m9 ili možda čak oneplus two koji je 380e za 64GB recimo.realno baš možeš da biraš za te pare... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Android je njesra, kupi polovan iPhone. 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Razmisljam da uzmem nexus 6p. Kod madjara je 470e 32gb varijanta. Jel ima jos nesto u tom cenovnom rangu zanimljivo?ne mogu ti pomoći al' javi ako kupiš 6p, živo me zanimaju utisci iz prve ruke :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts