millanče Posted May 10, 2018 Report Share Posted May 10, 2018 (edited) P8 Lite 2017 / Honor 8 Lite (isti kurac, samo drugo ime koliko vidim) - imam jedan na popravci, menjam mu ekran, koristim ga par dana - brz, lep, dosta rama, radi kao sat. Preporuka. Naravno, uz paket, ili što povoljnije očuvan polovan. Edited May 10, 2018 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted May 10, 2018 Report Share Posted May 10, 2018 Mi A1 64GB, uzeli zena i ja po komad bez kostiju u internet mesari. Telefon radi, ne vadi. Sve prekoruke Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 10, 2018 Report Share Posted May 10, 2018 mozete na mi a1 da nabacite gugl kameru bez rutovanja telefona, much good. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 10, 2018 Report Share Posted May 10, 2018 i ja uzeo caletu m1, novi telefon za matorce! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted May 10, 2018 Report Share Posted May 10, 2018 ja planiram novi telefon da kupim i to će verovatno biti redmi 5 plus verzija od 64gb preporuka gde da kupim? vidim da cene variraju i na kp i u ovim našim prodavnicama u koje nisam zalazio već 10ak godina ty! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted May 10, 2018 Report Share Posted May 10, 2018 Ja sam uzeo preko kp,preko gremlina i sve je proslo super.On ima fer cene,ekspeditivan je i pouzdan je(do sada). Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted May 22, 2018 Report Share Posted May 22, 2018 uzeo od gremilna, sve kul prošlo telefon je sjajan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 (edited) rezervisah OnePlus 6, trebalo bi da stigne u sredu \o/ tuZue.jpg edit: pokupih ga, nervozna makina skroz! prvi utisak je da je sve neverovatno odzivno i da prsti od snage. utisku dosta doprinosi to sto sam do danas koristio Moto G1 (i dalje omiljeni telefon ofc), ali se stvarno oseti kako bez problema ucitava gomilu aplikacija i konacno cu moci da se prebacujem iz navigacije u browser kao pravi baja \o/ notch me na slikama nervirao, ali je zapravo prilicno mali i neupadljiv, a i aplikacije se fino snalaze sa njim. postoji i opcija da se softverski sakrije, mada mislim da je okej i ovako. kamera pravi jako fine fotke (cak i sa losijim osvetljenjem), nije mi jasno zasto svi placu kako je kamera losa. kapiram da mozda nema performanse kao S9+ ili IP10, ali s obzirom na razliku u ceni ovi skuplji modeli mogu lagano da ga duvaju. jeidno sto fokusiranje ume da ga preznojava malo i treba mu sekunda-dve vise dok se sabere, mada kapiram da ce se to resiti nekim apdejtom uskoro. prelazak sa 4.5" na 6.28" mi je delovao kao velika stvar, ali sem toga sto, jebiga, telefon mora da se koristi sa obe ruke, moram da priznam da mi veci ekran jako prija. drzim ga na nekih 30% brightnessa i vise je nego svetao u sobi, videcemo kako ce baterija da se ponasa. bocnuo sam ga da se puni sa 7% u 21:25, u 21:50 sam imao 54%, 82% u 22:09 i 100% u 22:45 - dash charge ftw. face unlock (i otisak prsta) prebrz, u 90% slucajeva ne vidim ekran sa notifikacijama, a i kad ih vidim to je na fazan 7 milisekundi. za sad sam prezadovoljan kupovinom, nadam se da ce me ispostovati kao Moto G i da ce izgurati 3 godine. o/ Edited June 6, 2018 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 (edited) edit: brisite Edited June 6, 2018 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 2, 2018 Report Share Posted October 2, 2018 Drugari sa redmi note 4, da li ste primetili da vam telefon srce bateriju od poslednjeg updejta koji je bio pre neki dan? Meni je ovo nerealna prica... Telefon koji je mogao da izgura 2 dana, posle pomenutog apdejta ne moze da izgura ni popodne.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 U11 Life vs Moto X4 vs Sony XA2 ? Sta mislite ? Telefon je poklon za caleta. Mora biti maksimalno 5.2 inca velicina. Pucao sam na one Sony Compact varijante, ali neverovatno kako Sony drzi cenu godinama. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 (edited) Ne znam šta da ti rečem za ta prva dva, ali znam da ti kažem - nemoj sonija nikako sad. I ja sam vole kompaktne Xperie, Ray mi je jedan od najdražih telefona ikad, ali to više nije to. Uzmi u obzir Huawei P10 lite ili P8 Lite 2017 koji je isto što i Honor 8 Lite. Ili neki Xiaomi koji ispunjava zahteve, ofc. Edited October 26, 2018 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 13 hours ago, sinister said: U11 Life vs Moto X4 vs Sony XA2 ? Sta mislite ? Telefon je poklon za caleta. Mora biti maksimalno 5.2 inca velicina. Pucao sam na one Sony Compact varijante, ali neverovatno kako Sony drzi cenu godinama. kolega ima Sony, uopšte nisam zadovoljan kako to izgleda posebno za te pare. Moto X4 je vrlo solidan, opet za te novce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 (edited) 55 minutes ago, millancche said: Ne znam šta da ti rečem za ta prva dva, ali znam da ti kažem - nemoj sonija nikako sad. I ja sam vole kompaktne Xperie, Ray mi je jedan od najdražih telefona ikad, ali to više nije to. Uzmi u obzir Huawei P10 lite ili P8 Lite 2017 koji je isto što i Honor 8 Lite. Ili neki Xiaomi koji ispunjava zahteve, ofc. fxd Edited October 26, 2018 by Carries Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 Čak za te pare (ako sam dobro video, moto x4 je nešto manje od 300 eur) može uzeti u obzir i P10 (ne lite), kome je sad pala cena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 28, 2018 Report Share Posted October 28, 2018 On 10/26/2018 at 10:31 AM, Lucky said: kolega ima Sony, uopšte nisam zadovoljan kako to izgleda posebno za te pare. Moto X4 je vrlo solidan, opet za te novce. Au, malo je falilo da pazarim Sony. Svratio u telenor da vidim kako izgleda, covece koje razocarenje. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 28, 2018 Report Share Posted October 28, 2018 Nokia 6.1, anyone? Solidne karakteristike. Deluje da je ok za te novce. 197e na KP Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 28, 2018 Report Share Posted October 28, 2018 ako nekog zanima, prodajem S8, u odlicnom stanju, ja sam ga koristio nekih 8-10 meseci, ne secam se, posto koristim drugi a ovaj bleji u kutiji od tad (nije bio plan da prodajem) okacicu oglas kad me ne bude mrzelo Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 20 hours ago, sinister said: Au, malo je falilo da pazarim Sony. Svratio u telenor da vidim kako izgleda, covece koje razocarenje. to ti kažem, izgleda gore od kineza nekih od 50 dolara. 19 hours ago, sinister said: Nokia 6.1, anyone? Solidne karakteristike. Deluje da je ok za te novce. 197e na KP ok, ali ja u toj kategoriji uvek gledam neke poznatije kineze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 23, 2018 Report Share Posted November 23, 2018 Nokia 6.1, anyone? Solidne karakteristike. Deluje da je ok za te novce. 197e na KPXiaomi I'ma bolji izborSent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 24, 2018 Report Share Posted November 24, 2018 Ko je beše pominjao dekodiranje iPhoneova? Imam iPhone 5 SE na MTS-u, kako/šta/gde? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted November 24, 2018 Report Share Posted November 24, 2018 na kupujem prodajem imas to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tu-i-Tamo Posted January 12, 2019 Report Share Posted January 12, 2019 On 10/28/2018 at 5:08 PM, sinister said: Nokia 6.1, anyone? Solidne karakteristike. Deluje da je ok za te novce. 197e na KP MI A2 64gb bolje uzmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 12, 2019 Report Share Posted January 12, 2019 Kao pomalo fan Huawei telefona, i sjajnog kontinuiteta u kvalitetu p8/p9/p10 premium i lite modela, sa žaljenjem moram da prenesem loša iskustva za Huawei P20 lite, i predložim da se zaobiđe. Popravljam i čačkam fonove privatno, i gomila ljudi je imala probleme sa prelakim savijanjem fona u džepu, i sklonošću ekrana ka formiranju žutih mrlja, između ostalg. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tu-i-Tamo Posted January 13, 2019 Report Share Posted January 13, 2019 Huawei je isto kao samsung za nase trziste. Jak procesor, krs gpu. Sad jos imaju problema sa ekranima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts