FATA Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 ovaj gruja :))))))))))) daj dodji na fucu sutra!! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 zgubih sluske od google nexusa koje su mi bile odlicne.. dajte neke predloge koje da uzmem ili u kojoj prodavnici da pogledam.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 (edited) i ja lol edit: serem.. bile su od HTC Desire-a :( Edited November 19, 2014 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Creative EP-630, al' to nema kod nas, samo da ti donese neko od preko. Beskoristan post, al' hvalim svoga konja. 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 (edited) meni se na N4 isto čini da je brži, i da baterija malo duže traje (ne koristim onaj saver mode, nisam ga isprobavao još) ja baš sad imam problem sa baterijom: http://i.imgur.com/bVVV2Jh.png ovo prikazuje potrošnju od trenutka kada sam ga stavio na usb kabl na kratko, je l' da? pritom mi se telefon ugasio a čim sam ga stavio na punjač i upalio prikazuje da je pun 12%. do kurca :D Edited November 19, 2014 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Je l' istina da HERE na WP radi toliko dobro kao sto se prica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 nije Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Ja sam uzeo G3 pre par nedelja preko neke kombinacije za 280e i pokajao sam se sto nisam uzeo Nexus 4/5 koji sam mogao da nabavim za mnogo manje pare nego u radnji. Mislio sam da se pola RUR-a izdrkava sa Nexusom ali kad sam procackao oba telefona nisam video neku preveliku razliku, bar ne vrednu tih para, ako se telefon koriste za pozive, poruke i poneku aplikaciju. Z3 je valjda negde u rangu sa G3, ne razumem se preterano pa se izvinjavam ako sam lupio. Tako da ni ja ne bih preporucio bacanje para na preskupe uredjaje koji sem sminke ne donose nista. Da sam dao 400 i kusur evra u radnji bas bih se smorio. des zeroxe, evo ja cu da se zrtvujem ako hoces da se menjas za n5! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 des Fato :) Hocu, ali za 2 komada :) Veruj mi, dobra je ponuda Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 (edited) što se tiče sluški, ja sam uzeo panasonic po ovoj preporuci: http://www.theverge.com/2014/9/11/6135957/best-headphones-under-50 kod nas nisam našao tačno ovaj model pa sam uzeo model bez mikrofona jer mi ne treba. za te pare kidaju, bas se čuje fino, zvuk je lep međutim možda bi mogao da bude malo jači. pritom su ubedljivo najudobnije slušalice tog tipa koje sam koristio. ovde sam kupio: http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/web-kamere,-slusalice/PANASONIC-RP_HJE125E_A-blue-25641/?utm_source=eponuda.com&utm_medium=eponuda&utm_campaign=direct_link edit: juče sam uradio factory reset, čak spustio i google factory image. pre 2 sata skinuo telefon sa punjača, praktično ga nisam ni koristio do sada i ostalo mi je 80%. nadam se da će se rešiti ovo nekakim apdejtom :( Edited November 21, 2014 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Izashao lolipop za Nexus 5, dajte neke komentare da vidim dal' da skidam neki rom. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Navikao sam na neke gluposti koje 4.x nije imao po defaultu i sad me smara da idem unazad. Video sam da ima ono sranje koje moze da pogazi sve aplikacije odjednom, da ne moram da prevlachim 5 puta. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Kako se gase sve aplikacije? Inače, jako lepo radi lollipop na N4, baš sam zadovoljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Предобро, можда трипујем, али ми се чини да ми батерија боље држи. Могли су да оставе Quickoffice, али добро, скинух ову Мајкрософтову Офис апликацију. :) Да ли могу некако да вратим на стари систем ових отворених апликација (скроз десно дугме), треба ми некад да видим цео прозор без улажења у дату апликацију, по овом новом се преклапају, па се види само део? Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 što se tiče sluški, ja sam uzeo panasonic po ovoj preporuci: http://www.theverge.com/2014/9/11/6135957/best-headphones-under-50 kod nas nisam našao tačno ovaj model pa sam uzeo model bez mikrofona jer mi ne treba. za te pare kidaju, bas se čuje fino, zvuk je lep međutim možda bi mogao da bude malo jači. pritom su ubedljivo najudobnije slušalice tog tipa koje sam koristio. ovde sam kupio: http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/web-kamere,-slusalice/PANASONIC-RP_HJE125E_A-blue-25641/?utm_source=eponuda.com&utm_medium=eponuda&utm_campaign=direct_link edit: juče sam uradio factory reset, čak spustio i google factory image. pre 2 sata skinuo telefon sa punjača, praktično ga nisam ni koristio do sada i ostalo mi je 80%. nadam se da će se rešiti ovo nekakim apdejtom :( hvala doco na preporuci.. bio da njihove prodavnice juce, ali su im sve slusalice bez mikrofona a to mi je najbitnije pa na kraju nisam ni uzeo.. izgleda ce tehnomanija da zavrsi posao. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 nisam imao nekog preteranog iskustva sa WM. keva uzela Lumiu 630 preko telenora, pa ja sam odusevljen kako radi. kvalitet izrade je odlican, pretpostavljam da moze biti samo bolji kod high end modela. WM isto. i dalje je ogranicen OS, ali ko ne trazi puno, a zeli brz rad telefona, mislim da je ovo ok izbor. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 Uzeh Motorolu Moto G (2013) pre tri dana, prezadovoljan sam. Brz je i odzivan, nema apsolutno nikakvog stucanja, lepo lezi u ruci i vizuelno je skroz mnml. Baterija mi je posle prvog punjenja trajala dan i 13h, a maltretirao sam ga solidno. Swe preporuke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 Gde si uzeo, kakva je garancija ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 ukidanjem brenda nokia, mislim da je ms zapečatio sudbinu windows phone platforme.glupo je mozda, ali ja bih uvek kupio nokija telefon, a nikad windows. sudeci po tome sto je udeo pao na 2 posto, nakon blagog perioda rasta, deluje da dosta ljudi isto misli :)i jos da dodam, tice se baterija. sa baterijom dobijenom u uk uz nokiju 520 (provider o2), radim barem 48 sati. genericka baterija traje manje od 24h u istom telefonu. skandal. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 Gde si uzeo, kakva je garancija ? Doneo mi sef iz Germanije, garancija nepostojeca =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 ukidanjem brenda nokia, mislim da je ms zapečatio sudbinu windows phone platforme.glupo je mozda, ali ja bih uvek kupio nokija telefon, a nikad windows. sudeci po tome sto je udeo pao na 2 posto, nakon blagog perioda rasta, deluje da dosta ljudi isto misli :) i jos da dodam, tice se baterija. sa baterijom dobijenom u uk uz nokiju 520 (provider o2), radim barem 48 sati. genericka baterija traje manje od 24h u istom telefonu. skandal. Nisu mogli drukcije. Nokia je MSu ekskluzivno iznajmila ime na trzistu telefona na 2 godine. Zato niko drugi ne može da napravi Nokia GSM uredjaj, al sta kad isteknu te dve godine? MS bi nekom drugom odrzavao ime na trzistu, male su sanse da bi im Nokia ponovo dala ekskluzivnost, ili ime at all. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Nije tako bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Koji od ova 4 da kupim ženi? Lenovo S850 LG L Bello LG G2 mini LG L90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shw. Posted December 2, 2014 Popular Post Report Share Posted December 2, 2014 najlepši 11 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted December 2, 2014 Popular Post Report Share Posted December 2, 2014 Nek kupi sama 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts