jasamnepismen Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Nema nishta u tom cenovnom rangu novo a da vredi. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Pa dal je moguce da nema telefon za 250e a da vredi poserem se ja na prozivodjace :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Koji je drugi nacin osim da ti neko donese od preko po toj ceni? Da ti otputuješ preko i doneseš sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Nema nishta u tom cenovnom rangu novo a da vredi. za 250 moze da uzme galaxy s2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Daj ti neki predlog za fon do 250 evra,prednost je da ima sto veci ekran(debeli mi prsti :( ) i da je android,i recimo solidan zvuk i solidna kamera nista predrkano :D Moze LG Optimus L9 ako neces da se zezas sa oglasima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 slabo pratim telefone u poslednje vreme, ali mi je zvucalo malo nerealno da za 250 evra ne moze da se uzme nesto sto vredi. lupio sam s2 jer ga ja imam, i znam da se cene krecu u tom rangu. ne znam kakve su potrebe pojedinih korisnika, ali telefon daleko od toga da ne vredi. gnexus kao samsung galaxy nexus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 jeste, mnogo, al nema nov za te pare sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 da da, i meni je super nexus, menjao bih odmah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Po meni se ne isplati kupovato nov telefon kad svi zivi valjaju kao nove telefone po oglasima. Ne znam sta neko moze da uradi telefonu koji je par meseci star osim da ga izguli malo. Pre Nexusa sam na istu foru kupio HD2 koji me je odlicno sluzio. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 ovaj vica posto treba da zavalja svog telefon sad ide kao lobista i prica kako su dobri polovni telefoni 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 kiili te provalio vićo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Jel postoji neka alternativa onom wireless chargeru za N4 da se nadje u Srbiji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Asha 302 ili LG L3 ? Jel imao neko iskustva sa nekim od ovih modela ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Dobar je Asha 302, ima ga moja keva :) Realno, telefon je ok, mogu da se proveravaju mailovi i ide u browser (u kome doduse sajtovi izgledaju malo cudnije, ali za wikipediju radi) i ima velika slova na ekranu sto je mnogo bitno ovim matorcima. Kvalitet izrade je vrlo solidan, ali s druge strane ne postoje skoro nikakve aplikacije za njega, tipa nisam kevi mogao da instaliram Skype sto bi joj realno koristilo. Moj utisak je da ako menjas telefon ipak ides na neki Android, bilo na neki paket ili ako bas nemas para onda neki ovaj budzetski. Ili na oglasima nadjes za te pare tipa polovan Galaxy Ace, koji nije nesto specijalan telefon, ali su mogucnosti mnogo vece nego s ovom Nokijom. Vidjao sam cak i Galaxy S za nekih 130-140 evra sto je bas lep telefoncic, a slicno kosta i Nexus S koji je verovatno najbolja kupovina ako ga nadjes... Ako bas mora izmedju ta dva kapiram da je bolje L3... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Ok tnx, pa mora zato sto mi odgovara ovaj paket no kome sam, pa ako ga produzim uzeo bih nesto iz ove dzabalesku ponude a tu mi ta Nokia i LG deluju kao najbolje ponude. Tu je i neki Alcatel One Touch 983 ali sama cinjenica da je Alcatel me odvlaci od tog telefona :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Aj ako vam nije teško, dajte linkove u code-u do tih što valjaju nove mobilne za dobru cenu (mislim na mobilne u rangu S3). Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Imas na benchu skoro svaki dan u oglasima po neki s3 i lg n4, s3 je oko 400, n4 400-450 Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Hteo da uzmem ZTE Blade 3, preko pretplate, i provalim da se uopste ne isplati.. Kada budem skupio neke pare, bez razmisljanja, iphone 4s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Moze LG Optimus L9 ako neces da se zezas sa oglasima L9 ima super ekran, solidan zvuk i losu kameru... izasao je Jellybean za njega sada malo bolje pravi slike. Mada i dalje je generalno losa kao i na vecini smart telefona. Ako hoce covek da pravi bas imba slike za to treba poci od nexus4 do lumie920 ip5 i slicnih budzevina a to je vec dosta visi cenovni rang :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Prodao mi ortak iPhone 3G 8GB za 20 jura, lol :) Uzeo galaxy s 2, i onda mu ovaj nije trebao, i prodao mi :) Sve sto sada trebam uloziti u njega, jeste da kupim dugme za zakljucavanje, posto mu ne radi staro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 sad snapback kupi i slikaj se sa iph ispred ogledala (wc) pa pravac fb da lajkuju šišarke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Има неко препоруку за неке слушалице? Треба да буду бубице (да иду у уво), да имају добар звук(дискутабилно) и да имају микрофон да могу да причам преко њих :/ Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 klipsch ako ima ko da ti donese, udobnije su od standardnih in-ear i odličnog kvaliteta za te pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 klipsch ako ima ko da ti donese, udobnije su od standardnih in-ear i odličnog kvaliteta za te pare. Ма нема :/ Не бих да пукнем неке велике паре, у томе и јесте штос, мсм, не знам ни шта ће ми тај микрофон јеб'о ме он.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 treba imati slušalice sa mikrofonom ako iole pričaš telefonom, mnogo je udobnije od držanja telefona na uvetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts