LESkOpoz Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 ja znam da ovo pojedini clanovi jedva cekaju, ali i meni je bilo toliko smesno i neverovatno, da u svakom slucaju moram da podelim sa vama. Dodao mene neki lik na fejsbuk, ja ga prihvatim, ali ne prepoznajem ga na slikama. I posaljem ja njemu poruku, a ta konverzacija je izgledala ovako: "5 hours agoDjordje Djurdjev jel se znamo druze? 35 minutes agoDaniel Lazarević Laza Eee nisam bio na fb.Pa ne poznajemo se,ali Grobar sam vidjao sam te na utakmicama,vodio si navijanje sa Isakovicem" Eto... Doco, Mendzi i ostali grobari, ljubi vas DjoleCigraLeskoGrobar! :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 hahahahhahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) Na Wimbledon-u je zvanicno predstavljena i nova tehnologija prenosa zvuka sa dva mikrofona u ruci . Edited July 3, 2011 by ace1 Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 hahah lesko :D jel osetio neko zemljotres? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) ne idem da se naparim kamilicom btw šta je sa starbakom, nestao je sa foruma :c btw2 Edited July 3, 2011 by pyro 1 someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 starbak sprema pravosudni ispit, tražio mi je da ga banujem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 ne moze u bosnu sa lk, mora pasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 @ Lesko Grobar ahahahaahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Oracle me zove na predstavljanje Jave 7! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 daki java gosu. btw nisam znao da se java jos uvek razvija btw napravio sam kombinaciju sa optickom kucom i uzeo polarizovane ray ban preko osiguranja za tipa 20 jura. how cool is that :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Zvali su i mene, cisto da ne utripujes puno :) Osim alo te nisu zvali na neku specijalnu sesiju ololol You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Dobar jutar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 dobro jutro drugari! Zavrsavam pakovanje, pa na zeleznicku i pravac NS. Ako neko dolazi na Exit, javite se, da se druzimo i pijemo pivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 jesi spakovao četiri seta odeće za toplo i četiri za hladno vreme, sa sve osam pari obuće? :D uf, teško je, al još malo pa more :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Ту су вероватно и рибарске чизме, за случај да крене цунами као пре две године. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 T-5 do Jamiroquaia :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Dobro jutro drugari! Drugi dan Avala rock festivala je bio još zabavniji nego prvi dan :) Ko nije bio (a to je - skoro svako :)) ne zna šta je propustio! čitam neku vest na netu, kaže sledeće: VOZNI PARK U svom voznom parku poseduje šest "Harley Davidsons" motora, Mercedes M Class i dva Mercedes Benz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 ja znam da ovo pojedini clanovi jedva cekaju, ali i meni je bilo toliko smesno i neverovatno, da u svakom slucaju moram da podelim sa vama. Dodao mene neki lik na fejsbuk, ja ga prihvatim, ali ne prepoznajem ga na slikama. I posaljem ja njemu poruku, a ta konverzacija je izgledala ovako: "5 hours agoDjordje Djurdjev jel se znamo druze? 35 minutes agoDaniel Lazarević Laza Eee nisam bio na fb.Pa ne poznajemo se,ali Grobar sam vidjao sam te na utakmicama,vodio si navijanje sa Isakovicem" Eto... Doco, Mendzi i ostali grobari, ljubi vas DjoleCigraLeskoGrobar! :* nema veze druže, zajedno ćemo raditi na tome da ponovo IMAŠ BOLEST KOJOJ NEMA LEKA! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Juce napravim profil na LinkedIn i danas vec primim ovu poruku Hi Darijan, I wanted to introduce myself. My name is Fabian; I'm a talent scout on the Engineering Staffing Team at Google. I came across your person via a search I was doing for Engineers. As you may have heard GOOGLE IS HIRING - we are eager to find the strongest and smartest software engineers who are fluent in either C++, Java and/or Python. Though I realize you may not be actively searching or considering prospects outside of your current situation at the moment, I thought I'd check with you if you might be open to exploring opportunities with us at this time. If this just isn't the right timing for you, let me know and hopefully we can keep in touch. And of course, I'd be happy to accept any referrals that you may have! I appreciate your time, "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 garant hoće taj Fabian da te raka, nema šanse da bi gugl zaposlio lika sa tako gej imenom 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 fabijan i darijan to su srca dva heeeeeeeeeeeee someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Prosao sam za hosta na exitu, fak jea LESHKO VIDIMO SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 jel voorn ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Dobro jutro drugari! Drugi dan Avala rock festivala je bio još zabavniji nego prvi dan :) Ko nije bio (a to je - skoro svako :)) ne zna šta je propustio! čitam neku vest na netu, kaže sledeće: hahah to je za Justina Timb pisano kao navodno on poseduje to I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 džastin timberlejk poseduje myspace, pa vi vidite. http://www.neowin.net/news/justin-timberlake-now-in-charge-of-myspace--kinda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts