nikita_ Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Danas svadba a jedva na nogama stojim, hijao sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 na ovom rodusu duva kao da smo na vrhu durmitora... wtf.. kazu nije ovako bilo sveze leti u poslednjih 100 godina ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Otisao na ispit da bih saznao da je pomeren za sutra. Jebem im mater!! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 ДРО ГИРАЊЕ! Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Prelistao sam celu Gloriju na wc solji...tesko je :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 sanjao bleju sa nekim ortacima i u jednom trenutku se pojavljuje nikita koji pocinje da crta lajne Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 kili drogosh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 dro gos brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Ladno sam morao da izvadim patike koje sam nosio preko zime.....ccccc Dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 kali gde se tacno nalazi na ledinama? na okretnici? ili jos dalje ? :D a sinoc je bilo na diskavariju premijerno o mostu preko ade, konacno nesta pozitivno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 (edited) poz carevi podneva ! ide li ko na pijacu ?posto paradajz ? Edited July 2, 2011 by ace1 Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 kali gde se tacno nalazi na ledinama? na okretnici? ili jos dalje ? :D a sinoc je bilo na diskavariju premijerno o mostu preko ade, konacno nesta pozitivno... nista tu nije pozitivno !:) pola mijarde ode :D:D moram da pitam komsiju :D podseti me kasnije pm-om :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 kali gde se tacno nalazi na ledinama? na okretnici? ili jos dalje ? :D После окретнице једно 500 метара, одмах после оног следећег семафора, са десне стране Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 poz carevi podneva ! ide li ko na pijacu ?posto paradajz ? 80 dinara domaci QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 DJ Vudu nas bombarduje virusima :)) ne mogu da udjem na 'best electro house' topik Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 bio juce na Atheist, basista imao isti duks kao ja, a Vege se napio kad Dule_smor radnim danom mislim da ne zna da smo stajali zajedno neko vreme Vege carina najveca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 poz carevi podneva ! ide li ko na pijacu ?posto paradajz ? 50 dinara neki jadan kod ujkana u hipermarketu, 90 dinara makedonski na pijaci, mnogo bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 65 din na futoskoj, prva klasa - domaci ofc :D Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 DJ Vudu nas bombarduje virusima :)) ne mogu da udjem na 'best electro house' topik Sve je sređeno. Attack je bio na partnerskom Beatjunks sajtu. Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Ili što bi se reklo na srpskom, na partnerskom sajtu Beatjunks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Moze li iko da mi nabavi ovu sliku u rezoluciji vecoj od 300x300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 pa idi na tinyeye, možda ima veća verzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 vektorizuj je, pa je povecaj kolko ti srce drago, bice i lepse nego sto je sad:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 nemam nikakav program za editovanje slika na lap topu da li bi bio mica i uradio to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 ovom prilikom pozdravljam sve rurovce kojima je kul da se sprdaju sa mojom devojkom gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts