Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme


Recommended Posts

Па не претерујем, у томе је квака :)

Твајлајт је кретенски филм, али његови елементи су, поред тога што су кретенски, океј што се те кретенске нише тиче:) Оно, главна риба је ретардирана и глуми на ретардиран начин и оћеш да јој налупаш шамаре, али то је у том лол систему вредности у ком су шипарице, позитивно, ерго, она је успешна глумица кретенских риба у кретенским филмовима. Главни лик је геј емо болид, али геј емо болидима је тај филм вероватно библија управо због тога. Заплет је да оћеш свима да налупаш шамаре, али да си млађани цуретак, дахтао би на јастуку.

Број четири нема тај проблем, јер није ни стигао до тога из простог разлога што је филм лош у пичку материну, не видим ни циљну групу, ни било који хинт макар и просечне реализације.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Па да, да си амеро-јапанка од дванаест година, мислим да би имао благе несвестице од менталних коиталних напада!

А наравно да ћеш да ми верујеш на реч, осим ако не планираш bro only блеју са десет грама сканка, ту верујем да филм бриљира:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

tvajlajt je zenski film pobogu :)

a glavni glumac je lik koji se svidja i mladjim generacijama koji vlaze na te bejbi fejs tipove, i starijim generacijama koje se prisecaju kako su vlazile na bejbi fejs tipove dok su bile tinejdzerke ;) i onda jesu zajedno nisu zajedno prica iza filma i uspeh zagarantovan... e bre a vi komentarisete pricu zaplet i glumu :)

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

WAKING LIFE

52278fc27b83.jpg

Malo sam bio iznenadjen time da nikad ranije nisam cuo za ovaj film. Tehnika u kojoj je radjen je kasnije ponovljena za Skener Darkli, dakle, esidolika je. Sam koncept filma je takodje vrlo zanimljiv i potpuno odgovara vizuelnom dozivljaju, a da ne bih previse spojlovao, dovoljno je da kazem da je konceptualno prikazan kroz snove unutar snova glavnog junaka. Teme koje obradjuju su uglavnom egzistencijalisticko filozofske prirode, i zaista ima nekoliko odlicnih monologa koji se time bave u prvom delu filma. Moj licni utisak je da kvalitet filma, to jest, prica, opada kako se blizi kraju, no i dalje mislim da ga vredi pogledati. Za ono vreme je mozda bio i pomalo revolucionarni, sa sve scenom u kojoj Aleks Dzons preko megafona vristi o politicko-drustvenim temama po kojima je poznat.

Ukoliko niste, pogledajte. Moja ocena je 7/10. Preporuka.

Edited by Ramirez
Link to comment
Share on other sites

Ja sam skinuo film i mislim da ću samo da skipujem na scene sa Natali u random medieval outfitsima, ovo ostalo mi deluje kao klasični "fantasy comedy according to dorm guys" šit.

DIE TUR (THE DOOR)

dietuerposter.jpg

Više nego uspeli pokušaj kombinovanja Zone Sumraka, Stepfordskih supruga i Otimača Tela, i to iz Danske od svih mesta (što je pravo osveženje u odnosu na klasičnije, socijalne teme koje obično dolaze iz tih manjih kinematografija). Veliki kvalitet filma je akcenat na drami i odnosima između likova, što je dopunjeno kvalitetnom režijom i odličnom glumom (glavni glumac je Mads Mikelsen, glavni baja iz Valhala Risinga). Jedino što neočekivano sakuje je nekoliko scena koje su užasno mishendlovane i kose se sa zdravim razumom (npr. tip opušteno, u sred dana, zakopava leševe u dvorištu, na deset metara od kuće i sl.), što je iznenađujuće kada se uporedi sa ozbiljnim tonom filma i očiglednim utiskom da je sve ostalo na visokom nivou. Not to mention Džesiku Švarc, suprugu u filmu, želim ju jako (http://i.fanpix.net/images/orig/w/i/wi6rsvxn16utr6vt.jpg)

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Captain America: The First Avenger

captain_america_movie_2011-t2.jpg

Ovaj film kao da je pravljen da popuni rupu medju Iron Man-om, Thor-om i Avengers. Nekako je nedoradjen i mlak, chak i jako dobra glumachka postava nije uspela da izvuche nishta posebno iz slabog scenarija. Pricha je, naravno, dosta drugachija od one koju smo imali u stripovima i crtanima. Jedino shto je gotivno su hintovi o Avengersima kroz ceo film.

А в чем сила, брат?

Link to comment
Share on other sites

А каква је америчност, јел грозна или подношљива? Мислим, капетан Америка, могу да замислим на шта то личи:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Sad me bas zanima da li na nekom zenskom forumu ribe komentarisu Die Hard tipa.... "Ma to je muski film pobogu! Samo neka pucnjava i shibanje..... a vi komentarisete zaplet i glumu"

pa nismo zene :)

ili hajde sad da komentarisemo svaki zenski film, to bi zapravo i bilo zabavno :)

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

THE NEXT THREE DAYS

watch-the-next-three-days.jpg

Iznenađujuće dobar, čak sam i očekivao da bude sranje na osnovu premise i trejlera. Jes' da s vremena na vreme odrade nešto što je rastegljivo plauzabilno i nerealno, ali ni jednog trenutka se cela stvar ne pretvara u crtani film, iako se svo vreme očekuje upravo to (čak je i postavka da najobičniji profesor sa koledža u stanju da odradi sve ovo u većoj meri svarljiva). Svi potencijalni propusti dodatno su zamaskirani odličnom glumom svih involviranih (naročito ovaj crnja detektiv, deluje vrlo uverljivo), kvalitetnom režijom i ozbiljnim tonom koji ni jednog trenutka ne popušta sve do kraja. Nije nikakav masterpis dramo-triler, ali je vidljivo par kopalja iznad ovakvog tipa filmova koji se ni ne trude mnogo (Law Abiding Citizen prvi pada na pamet zbog slične radnje, koji je looney toons u poređenju sa ovim).

Hvala sto si mi skrenuo paznju na ovaj film. Danas ga odgledah, i bas me je lepo iznenadio. Cak su mi suzile oci na par scena, ali sam onda popio pivo i podigao par tegova tako da je bilo ok. :)

Baj d vej poslednju cetvrtinu filma sam bukvalno na ivici stolice gledao.

Link to comment
Share on other sites

A moment to remember - korean drama/romance dosta tezak film (gledati sa devojkom, nikako sam)

RED - Bruce Willis :tf: nuff said - action/comedy ima nekih kewl fazona dobro ubijanje vremena

The men who stare at goats - Clooney/McGregor - komedija, ima mnogo dobrih fazona

Fracture - Hopkins/Gosling - thriller, mnogo dobar. Entoni car ko i uvek.

i par klasika od Kejdza: 8mm, Face/off, City of Angels - opis suvisan.

Link to comment
Share on other sites

Little Big Soldier http://www.imdb.com/title/tt1319718/ Dobar film sa Jackie Chanom, hvala bogu pa pricaju na kineskom, izgleda prirodnije. 7/10

Harry Brown http://www.imdb.com/title/tt1289406/ Odlican film sa Michael Cainom, on je penzionisani marinac, a London prepun bagre i huligana, dalje zakljucite sami. 9/10 Ovako veliku ocenu zato sto ima par hevi scena gde su stvarno realno docarali, plus neki likovi kako izgledaju..

Daybreakers http://www.imdb.com/title/tt0433362/ Prosek sa Ethan Hawkeom, a Willem Dafoe se pojavljuje samo kao sidekick. Vampiri posrkali skoro sve ljude pa traze zamenu za krv. 6/10 pogledati jednom kad nema sta drugo.

The Proposition http://www.imdb.com/title/tt0421238/ Razocarenje sa Guy Pearceom, melodrama i kvazi duboki karakteri u Australiji dok je bila kao divlji zapad. Nema nijednog dobrog dela filma, krvavo je dosadan i patetican na momente. Zaista ne bih nikom preporucio. 2/10

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...