Highl1 Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 1 hour ago, Dule_smor said: koliko je preka ova marina kad popije...pa B2 na Geteu u BGu, al otom potom, javljam kad polozim, da me ne ureknete! opa, već B2, šuriš Dule Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 (edited) al surim do mojega, otegao sam ga maksimalno, neko bi za duplo krace vreme zavrsio to pa dobro, tebi to nije bio obavezan uslov za odlazak i zaposlenje tamo, meni jeste, zato ne bi trebalo da se razvlacim Edited July 11, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 meni pričaš :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 krule nije popio kafu od jutros :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 11 hours ago, Dule_smor said: al surim do mojega, otegao sam ga maksimalno, neko bi za duplo krace vreme zavrsio to pa dobro, tebi to nije bio obavezan uslov za odlazak i zaposlenje tamo, meni jeste, zato ne bi trebalo da se razvlacim samo lagano, ne nabijaj sebi dodatnu tenziju, nije lako uciti i raditi i nije lako odluciti da napustis Sorabiju :) bitno da guras :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted July 12, 2016 Popular Post Report Share Posted July 12, 2016 Gura on, ništa se ne brini :D 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Dule_gurke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Johnn1e Posted July 12, 2016 Popular Post Report Share Posted July 12, 2016 13 hours ago, Dule_smor said: javljam kad polozim, da me ne ureknete! : D 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 ahahah da vidis tek moje akcije pre pricanja na kasi, kako mi u glavi vrca francuski. Onda dodjem do kase i kazem jedno od ummmm pay please ummmm do you speak english? ummmmm pardon, z ne parl pa france tre bon, un pu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 5 hours ago, voodoo_ said: Gura on, ništa se ne brini :D hehe, vudu saljivdzija! btw dzoni, sta si ti uradio, kad ti je polaganje na austrijskom institutu ili kako se vec zove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 NE ŽELI DA KAŽE KAD POLAŽE ISPIT DA NE UREKNE dule_rakija.jpg PITA DŽONIJA KAD MU JE POLAGANJE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 ahaha, dao bih ti plus, ali ne daju dusmani! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 pokvario ST ANGER pluseve, kad je dobio iste za ovu foru Gura on, nista se ne brini :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Cek, cek, mod nauka podforuma i uroci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 (edited) Nego, da ne oftopikujem vise... Sve mi je teze da uklopim more sad u avgustu i svoje i deckove obaveze i polako pocinjem da odustajem. Koje destinacije su ok za more u oktobru, novembru? e Dule, kad si pitao za Siciliju, zaboravila sam da ti kazem da njihova rakija ima 70% alkohola :p Edited July 12, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Od bližih i pristupacnijih Egipat, tamo je u to doba godine praktično idealno ići. Ostalo Tajland, Mauricijus, Karibi, Bali, nek se isprsi malo dečko kad već ima obaveze ;) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 (edited) Mislim da Tajland nije bas idealan u to doba godine. Ako je oktobar, onda mozda mozes da pogledas Majorku. Sve organizujes privatno, mislim da mozes da uhvatis let do memmingena, pa iz memingena do palme, za neku normalnu cenu. A cene smestaja bi trebale da su ok, zavisno koje mesto je u pitanju. Ili mozda Tenerife? Edited July 12, 2016 by sttevann Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Nama su na Rodosu rekli da je njima sezona sve do polovine novembra, sudeći po temperaturama i jeste tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 21 minutes ago, Zwerko said: Od bližih i pristupacnijih Egipat, tamo je u to doba godine praktično idealno ići. Ostalo Tajland, Mauricijus, Karibi, Bali, nek se isprsi malo dečko kad već ima obaveze ;) pa taj fazon. kad god mi kaze da ne zna jel ce moci u avgustu, spamujem ga slikama onih prasica sto se kupaju u moru na Bahamima ili gde vec :D 17 minutes ago, sttevann said: Mislim da Tajland nije bas idealan u to doba godine. Ako je oktobar, onda mozda mozes da pogledas Majorku. Sve organizujes privatno, mislim da mozes da uhvatis let do memmingena, pa iz memingena do palme, za neku normalnu cenu. A cene smestaja bi trebale da su ok, zavisno koje mesto je u pitanju. Ili mozda Tenerife? a Majorka je normalno topla tad? Nemam uopste predstavu @Laki moja drugarica je radila na Rodosu par godina i uvek se vracala negde prve nedelje oktobra. Ali mogu i to da pogledam, bilo bi idealno ako je tako, super, thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 4 hours ago, Dule_smor said: hehe, vudu saljivdzija! btw dzoni, sta si ti uradio, kad ti je polaganje na austrijskom institutu ili kako se vec zove Bilo polaganje pre nedelju dana, cekaju se rezultati dve nedelje. : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 u jebotem dve nedelje, sta pregledaju toliko:) marina, idi na sejsele, btk, radis kod miska! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 ako hoce on da me vodi :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 ko, decko ili misko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 od cega li ste vas dvoje tolko spori : D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 (edited) 4 hours ago, Dule_smor said: ko, decko ili misko? pa Skomi. 4 hours ago, Vlada_ said: od cega li ste vas dvoje tolko spori : D Dule je ucvrckan Edited July 12, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts