f4ts0 Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Isto ja isao sa kolegom 2014 na rad/zezanje i posle durmitora zapalimo u budvu. Jos je grdje nego kad sam bio poslednji put (1992 lol), ali nekako mi i bilo ok na jazz-u, nisu uspeli skroz da ga unakaze :). Sad bi mozda i otisao na neki road trip po cg par dana Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 yeyanje na džezu 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 swatkitza Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 CG je svetlosnim godinama ispred onog sto je bila pre fazon 10 godina (i po infrastrukturi, smestaju, usluzi) sto realno opet nije megasjajno i najbolje mesto ikada da se letuje ali je bolje nego ranije uslugu su popravili, vode ima uglavnom, osim kad je nema "cvetanje" mora na poznatim lokacijama se desava, ali cini mi se manje nego inace usluga je profesionalnija i bolja mada moje iskustvo nije vezano za rentanje soba, apartmana i hotela, vec kao obilazak i bleja po boki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Ok, Budva je ubedljivo najgore mesto u CG i poslednje u koje bih otisao. Nije CG Budva, a ni Budva CG. Bilo sta sem nje (doduse ja ne volim preterano ni zaliv), moze da bude skroz korektno letovanje. I da, prethodna dva puta kada sam bio, nikada problema sa vodom. Naravno, ako se izabere neki iole ok smestaj, a ne kod neke baka Stane, koja podgreva vodu za tusiranje na smederevcu. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 On 5/28/2016 at 1:47 PM, prota_ said: ima ih gomila koliko vidim, ova u koju @bad1 ide je na halkidikiju bio sam ja tamo al sam bio klinac pa se ne sećam :D meni je bilo do jaja, al kad imaš 4 i 12 godina sve je do jaja kad je na moru da, u pravu si, moja greška. On 5/28/2016 at 8:59 PM, Udo Tvrdic said: Ja sam pros godine bio u Grckoj na Kritu. Usluga je jako fina, ljudi usluzni level Turci, hrana je svuda dobra, od random bara, restorana do hotelskog restorana. Sve je sveze, origano sveze ubran, mirise do bola. Posle hasa ti nose rakiju grozdje i lubenicu da te pocaste. Imaju odlicnu rakiju i vino. Plaze su prelepe i uvek ima vetra. Ima dosta mladih i starih, ali ne kao na popularnim mestima da vrvi. Jako pristojno. Ove godine Rodos pa videcemo. ovo jeste vrh fora na kritu, da kažemo, što posle klope ti redovno donesu rakiju i ili voće ili one njihove mini-krofne. I to rakije u bokalčetu, fino da se zalije, ne jednu čašicu :) Mislim da će ti posle Krita Rodos biti "mali" ali je mega gotivna stvar na rodosu to što je jedna strana ostrva sa mirnim morem, druga sa morem sa talasima i tako uvek. I obavezno idi na Prasonisi, vredi. On 6/1/2016 at 7:52 PM, f4ts0 said: mene je na Kosu ubio vetar u pojam, kad sam saznao da je na kritu i rodosu jos gore, neka hvala. Unistio me je vetar jebeni Kao što rekoh gore, ne baš tačno, na Rodosu zavisi sa koje si strane ostrva. Na Kritu opet, zavisi od mesta u kojem si, ali u načelu da, vetrovitije je nego na drugim mestima. On 6/2/2016 at 2:01 PM, kruko said: @FATA Stoliv ti je lep i miran. Što je zgodno ovo @, dobija li korisnik neku notifikaciju da mu je upućena poruka, a nije citiran? dobija, doduše zavisi šta je namestio kako da mu iskače (i da li, pošto može i da se isključi). Evo @kruko pa vidi sam kako ti radi :) edit: Al' sam mega fejlovao sa preskočenom celom jednom stranom topica :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Hvala na predlozima drugari, probacu da posetim neka od predlozenih mesta! Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 @Lucky hvala! Gdja i ja obozavamo da istrazujemo plaze. Na Kritu smo uzeli rent a car i obilazili istocne plaze i mogu da preporucim Balos i Elafonissi kao najbolje na tom delu ostrva. Balos bez konkurencije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 elafonisi mi je malo "prenaduvana", nekako mi deluje da je popularna samo zato sto svi kazu da je popularna. Ali ima gomile finih mesta naravno, meni je deo oko ag.nikolau bas ostao u finom secanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 (edited) Zavisi to dosta i od toga kakav dan ubodes (vetar, oblaci, temp), koje lezaljke ubodes (dodjes li pre il kasnije) i jos brdo licnih preferenci, al ja je pamtim po dobrom. Sa jedne strane hladno more, sa druge toplo "jezerce", lepi krajolici i brdo zilja Edited June 5, 2016 by Udo Tvrdic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Elafonisi je prenaduvana jer je prodaju kao top 10 plaža na svetu. Grci su to. Ako bi neko vodio statistiku ispostavilo bi se da se u Grčkoj nalazi 50 plaža u top 10 plaža na svetu. Ali je plaža, realno, vrhunska, ako ni zbog čega a ono zbog prirode. I meni je oko Ageosa bilo najbolje na Kritu, mada je i južna strana gotivna, jer je potpuno drugačija. Dobar je Krit. 1 Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 12 hours ago, bolkonski said: Elafonisi je prenaduvana jer je prodaju kao top 10 plaža na svetu. Grci su to. Ako bi neko vodio statistiku ispostavilo bi se da se u Grčkoj nalazi 50 plaža u top 10 plaža na svetu. Ali je plaža, realno, vrhunska, ako ni zbog čega a ono zbog prirode. I meni je oko Ageosa bilo najbolje na Kritu, mada je i južna strana gotivna, jer je potpuno drugačija. Dobar je Krit. Mi smo samo nešto malo do juga uspeli da odemo, realno ne može da se postigne, preogroman je krit a čak i da imaju autoputeve koje nemaju (osim onog jednog dela) ne može da se stigne do svake lokacije a da to ima nekog smisla. Idealno je jedno 2-3 puta otići pa obraditi po jedan deo ostrva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Vratio se iz Sartija upravo. Fino za odmor, sranje za zajebanciju (klubovi itd ..) Vetar ubija. Traze medjunarodnu vozacku za sve, pa smo skuter morali "nabaviti" iz Soluna. Traze pasos za jebenu telefonsku karticu. Mere opreza, imigranti ovo ono. Drugaru u Neos Marmarisu nisu trazili nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Vetar u sartiju? Totalni trip ja sam bio triput baš jer nema vetra Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Kakva je Parga, jel bio neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 klasično mesto na moru u grčkoj, lepše je na slikama naravno :D ograničena si na 2 plaže ali ti je krf preko puta a lefkada na sat i po kolima a tu je i reka aheron (ulaz u had) pa može da ispadne kul akcija ako si iz fazona da se krećeš i ako ideš autom... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Nisam bio u Pefkohoriju, al sam bio u Haniotiju i Polihronu (dva mesta iznad, 3 i 7 km respektivno), fino je i tamo, prošetaj / provozaj se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 3 hours ago, Doca said: klasično mesto na moru u grčkoj, lepše je na slikama naravno :D ograničena si na 2 plaže ali ti je krf preko puta a lefkada na sat i po kolima a tu je i reka aheron (ulaz u had) pa može da ispadne kul akcija ako si iz fazona da se krećeš i ako ideš autom... a jel ima neki dodatni sadrzaj? nisam nesto u fazonu da menjam plaze, vise smo za to da je hotel na plazi ili blizu, tako da su mi 2 plaze sasvim dovoljne. vise sam u fazonu da posecujem druga mesta nego druge plaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Ta glupost da bazeni rade do 19h je izgleda pravilo na svakom moru na kojem sam bio. A za Pargu je meni više ljudi reklo da je baš super, lepo i da ima svašta da se vidi - ja nisam bio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 9 hours ago, Lucky said: Ta glupost da bazeni rade do 19h je izgleda pravilo na svakom moru na kojem sam bio. A za Pargu je meni više ljudi reklo da je baš super, lepo i da ima svašta da se vidi - ja nisam bio. Uvek ima nesto novo da iznenadi. Ja sam u resortu na plazi (Elysium, Rodos) i striktno pravilo je da ne mozes otici u restoran da jedes ako nisi u cipelama, pantalonama i kosulji ili majici. U jebenom hotelu na plazi, na jebenom Rodosu koji ima 330 suncanih dana godisnje. Pa bio sam u Italiji na Alpima u resortu koji je zamak iz 17. veka, sala za veceru sa namestajem od Luja 16., 4 seta escajga, 20 Alfreda iz Londona koji te sluze, klavir i violina koji sviraju Sopena sa Balkona i nisu trazili da se vratim i preobucem, uprkos tome sto su svi bili kulturica u balskim aljinama i smokimzima, a ja u Najk majici i farmerkama (o tome sto sam selja drugi put). Naravno, nisam imao pantalone, ali sam se svadjao all the way to the top, pa mi je menadzer hotela organizovao vozaca da me vozi u mall ne bih li kupio hlace. csb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Ali ima I nekih bas kul pravila, kao npr oni hoteli u kojima je zabranjeno prisustvo dece ispod 14-15 godina :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Takoe, ima sad i kruzeri takvi isto, isto za sex turizam. 2 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 10 hours ago, Udo Tvrdic said: Uvek ima nesto novo da iznenadi. Ja sam u resortu na plazi (Elysium, Rodos) i striktno pravilo je da ne mozes otici u restoran da jedes ako nisi u cipelama, pantalonama i kosulji ili majici. U jebenom hotelu na plazi, na jebenom Rodosu koji ima 330 suncanih dana godisnje. Pa bio sam u Italiji na Alpima u resortu koji je zamak iz 17. veka, sala za veceru sa namestajem od Luja 16., 4 seta escajga, 20 Alfreda iz Londona koji te sluze, klavir i violina koji sviraju Sopena sa Balkona i nisu trazili da se vratim i preobucem, uprkos tome sto su svi bili kulturica u balskim aljinama i smokimzima, a ja u Najk majici i farmerkama (o tome sto sam selja drugi put). Naravno, nisam imao pantalone, ali sam se svadjao all the way to the top, pa mi je menadzer hotela organizovao vozaca da me vozi u mall ne bih li kupio hlace. csb Daki koj ces kurac kod Grka prevaranata, neradnika i lencuga... Sledeci put idi u Sorrento :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 ili na sever nemacke, cuo sam da su plaze u slezvig holstajnu do jaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 "Nemoj ići kod Grka prevaranata" "Idi kod južnih Italijana, najvećih evropskih cigana" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts