djolodjolo Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Lepo te pitam... 3 Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 ja ti lepo kazem, jesam lekar opste prakse...sta je ovo bre, i forumu pacijenti oce da me biju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Svako vidi ono šta hoće :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 xyzal je iz starije generacije, ima savremenijih lekova nove generacije. on i dosta uspavljuje Xyzal nije starije generacije i ne uspavljuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 (edited) nemam pojma, tako su meni rekli u urgentnom, da je starije generacije, ali kao jbg sad imamo samo ovo. Edited July 2, 2014 by mnjah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 (edited) E pa jbg, nisu ti dobro rekli, zato imas RuR ; ) Edited July 2, 2014 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 to ti je kad na urgentnom zaposljavaju ljude pravo sa biroa bez dana radnog iskustva! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 stvarno, ja mislio ima jos neki vma! Sekira zivi u Novom Sadu. 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 znam jebote, zajebavao sam se za maru i vma posto ona radi na orl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 E pa jbg, nisu ti dobro rekli, zato imas RuR ; ) ne znam bas, ovog Duleta kogod pita nesto, on kaze Ne znam, ti si komplikovan slucaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 pa kad jesi, treba konzilijum za tebe realno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 nisu mi ni na konzilijumu pomogli, realno :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 znam jebote, zajebavao sam se za maru i vma posto ona radi na orl Il' sam ja preumoran pa ti ne kapiram shtoseve ili si ti prepijan. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 stvarno, ja mislio ima jos neki vma! mikrostalja, postoji i hronicno zapaljenje slepog creva koje ne mora nuzno da se operise...ali mozda bi bilo bolje da mu operisu ako ga vec toliko muci, mada ne mogu ovako da znam u cemu je slucaj...a gde operisati, pa verovatno u tirsovoj/institutu nbg Reseno u Tirsovoj. Hvala sto si odgovorio - mnogo to znaci da znas. Imas od mene pice kad god. Prvo nisu bili sigurni iako je doktor koji je radio ultrazvuk rekao da je to skoro sigurno upala. Na kraju ispala stvarno upala. Mali je 3 dana hodao okolo sa upaljenim slepim crevom. Ljubi ga tata deliju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 jbga, to zvuci mozda strasno, ali ne mogu uvek doktori da budu sigurni i pored sve dijagnostike...recimo na ultrazvuku se jako tesko vidi zapaljenje slepog creva, treba bas imati iskustva za to, do skora se nije ni koristio u dijagnostici upale slepog creva...vazno da je sve proslo ok, a za pice ako ja ne iskoristim prepustam mojim asistentima na topiku:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Sta je ovo hvala Bogu svi zdravi :D U medjuvremenu sam uradio sve ove testove i na helikobakteriju nije nista od toga, i dalje me probada ponekad na desnoj strani stomaka, kocenje vilice se smanjilo gotov prestalo ali i dalje kao da me je neko usporio izmoren sam konstantno i to... Pitanje za duleta maru i ostale doktore da l da idem na da mi guraju ono govno u stomak snime zeludac ili nesto drugo ili dasubijem Poceo sam i controloc da pijem da l to moze pomoci ili da batalim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted August 13, 2014 Popular Post Report Share Posted August 13, 2014 Pitanje za duleta maru i ostale doktore 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Ovaj vudu :D Nece se ljutiti valjda pisano u zurbi previjam se od bolova :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 pa mara se nece ljutiti, a za duleta ko zna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 (edited) Nadam se da Dule neće reagovati na ovako jeftinu provokaciju. @Buda Ja sam radila izdisajni test na Helikobakteriju i bio je negativan. (Info >> http://www.beo-lab.rs/biohemija-izdisajni-test-helicobacter.html ). Gastroskopija je jedan od neprijatnijih pregleda. Svakako konsultuj lekara opšte prakse/gastroenterologa za savet. Controloc spada u grupu lekova koja inhibira tj sprečava rad protonskij pumpi u želucu koje proizvode hlorovodoničnu kiselinu (da ne ulazim u detalje). Znači nije ti rešenje da piješ taj lek jer samo deluje simptomatski, tj ne rešava problem eventualnog postojanja bakterije (terapija je dvojna antibiotska terapija plus npr controloc/ranisan). Čini mi se da se čak i pije max 5 nedelja. To Dule zna bolje od mene. Edit typo Edited August 13, 2014 by rbds Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 rur nije jeftin, rur je povoljan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Maro nemam helikobakteriju testirao sam se Uzeli su mi uzorak krvi poslali za Beograd i imam 5 (?) necega a normalno je do 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 E sry (previdela sam). Onda ti ipak ne gine gastroskopija. :( Jer ne postoji drugi način da se vidi uzrok problema. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Nije gastroskopija toliko neprijatan pregled... Mislim nije prijatno ali nije strasno ako moras da ga uradis. Jesi li ti radio na kraju ultrazvuk abdomena? Nekako mi je to najlogicniji korak zbog tih probadanja, al opet doktori ce reci. Ja iskreno mislim (i nadam se ofc) da to tvoje nije organskog porekla, al naravno cekiraj se dok lekari ne iskljuce postojanje necega.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Radio sam ultrazvuk sve je u redu sem besike koju nisu mogli pregledati jer je bila prazna, al kontam da nije do toga nista... Ma idem na tu gastroskopiju ako ne pomogne controloc sta ima veze zurka rejv gutanje maceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts