Dzere Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 realno, ko što vudu kaže ostavi teretanu za 18-19 godinu Ma kakvi brate,sto ranije to bolje :D I ja imam 16,posle 5-6 meseci videces razliku xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Videće se napredak to jeste, ali mnogo je rano. Ne razvijaju ti se mišići kako valjaju, ostaneš nizak itd. Moja logika - kreneš od 18 godine, kada si se već pravilno razvio Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 e aco ne seri :) kako to mislis da ostanes nizak ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 4, 2011 Author Report Share Posted June 4, 2011 http://stronglifts.com/does-weight-lifting-stunt-growth/ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Aco brate, ako vec imas 15 godina i zelis da ides u teretanu to je ok(donekle, ja sam isto krenuo sa 15 ali iz zajebancije, nemas ti sta sa 15 godina raditi u teretani ~17 godina ti je najbolje po meni) al' ne daji glupe izjave na ovom topiku. Steroidi=/= Proteini boktemazo pa nemas 7 i po godina valjda znas da citas mani se tih baba zaba prica... Uzmi te pare koje ces potrositi sa 15 godina u bildari ustedi ih i kreni sa 17 sa proteinima poz poz. Ne žuri nigde, bolje razvijaj neku priču za žene do 17. i onda kad se doteraš u bildari budeš kompletan čo'ek :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Videće se napredak to jeste, ali mnogo je rano. Ne razvijaju ti se mišići kako valjaju, ostaneš nizak itd. Moja logika - kreneš od 18 godine, kada si se već pravilno razvio To su price za malu decu :D mada pre jedno 2 godine to je bila i moja "logika" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 aleksandre samo da znas od kafe i piva ce da ti izraste rep Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 kakav najgluplji topik ikada 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 ODLIČAN LINK HE HE pokusavam vec sat vremena da joj skinem brus al mi ne ide, help pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 kakav najgluplji topik ikada Zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Zasto? e moj doktore:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 (edited) Pa to su simboli lekarske profesije! : ) Edited June 4, 2011 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Вакцине, Менгеле, КОНАЧНО ВИДИШ ДУЛЕ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 OMG, SAD JE SVE JASNO, ZATO SU SVI PSY TRANCE PRODUCENTI JESHE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Zasto? zato sto je samo jos jedan od primera kako su svi pametni kada se dotakne ova tema i znaju da pricaju drugima sta da rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 onda su svi topici glupi! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 zato sto je samo jos jedan od primera kako su svi pametni kada se dotakne ova tema i znaju da pricaju drugima sta da rade Vidis ovo vec ima smisla, za razliku od tvog proslog komentara koji me je iznervirao :) Zaista svi imaju neku svoju verziju svoj plan vezbi jedino sto ostaje je da nadjes svoj koji tebi najvise odgovara. Činjenica :) A mislim da ja nisam nista pametovao ni u svom proslom komentaru samo sam konstatovao kad je po meni najbolje vreme za krenuti u teretanu i kolika je razlika izmedju steroida i proteina. Ja mislim da je ovo kul topic, svi mogu da kazu nesto pa sam odlučiš šta ce ti od toga koristiti a sta ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 ne kili !:) kad odes u teretanu e tad vidis da svi sve znaju :D pogotovu ako uzmes da radis velsanje :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Najbolje je da kad neko hoće da ide u teretanu a pojma nema, lepo pita u teretani da li postoji "rezident trener", pri čemu ne mislim na onoga ko radi tu pa ti na svakih pola sata nešto kaže, niti mislim na ličnog trenera što je ipak preskupo, već "vođeni trening" gde kao imaš trenera, nije baš uvek uz tebe, ali taman dovoljno da radiš vežbe kako treba, plus ti napravi neki program itd. Jer čak i kad ovde (ili bilo gde) neko kaže "e kul, idi radi to to i to" postoji dobra šansa da taj to što treba da radi neće raditi pravilno. Samo moja dva centa, ništa se ne razumem u ove proteine, ovo ono, kupujem za sto 'iljada dinara kojekakve suplemente, jedi belo meso nemoj kasno u krevet i to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 zato sto je samo jos jedan od primera kako su svi pametni kada se dotakne ova tema i znaju da pricaju drugima sta da rade Istina, ali to je u ljudskoj prirodi. A i ako su informacije tacne ne znam zasto bi bio problem, doduse postoji mnogo boljih mesta za edukaciju o tome nego rur : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 sta ? hoces da kazes da na ruru ne mozes naci informaciju o necemo sto te zanima ?! dignite mu warn !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 4, 2011 Author Report Share Posted June 4, 2011 (edited) zato sto je samo jos jedan od primera kako su svi pametni kada se dotakne ova tema i znaju da pricaju drugima sta da rade samo cu da kazem UPT Edited June 4, 2011 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 (edited) --- Edited June 5, 2011 by nolajfer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Ne gubi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts