Guest Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Dolazim kući - isključen komp, a prilično sam siguran da sam ga ostavio da skida filmove sa njuza. Pitam ćaleta da li je bio uključen kada sam otišao na posao, na šta dobijam odgovor "NARAVNO DA NIJE, JA SAM GA UKLJUČIO POSLE". Otvaram Event Viewer i vidim da je ipak ostao uključen. Jebeni matorci... Vudu, daj program protiv resetovanja i gašenja računara. napravi mu limited user, svoj admin zaključaj, pa kad krene na shutdown, reći će mu windows da ne može jer je još neko ulogovan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ceo dan učitavao skrnave završne račune u bazu - jebote to je SISTEM budalaština koje se godinama nadovezuju jedna na drugu... in other news Excel je previše kreativan alat za računovođe, treba im nešto jednostavnije. jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 (edited) http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/239803/Siromah-pronasao-i-vratio-novcanik-sa-4200-evra koji car, ali wtf - On čak nije želeo ni da uzme nagradu od dve hiljade dinara, koju mu je ponudio vlasnik novca A. K. iz Sjenice.. Jel moguce da mu je lik ponudio samo 2k? Edited March 7, 2011 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Zajebi to, jel moguce da ga usralo da nadje 4000e i to vratio u policiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ima nas raznih. Ja sam vratio jednom coveku novcanik sa 30.000din i 110e :v Pitao me da li hocu da uzmem 10% ili da idemo na neku klopu u restoran, i ja reko klopa. :v :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 lol ja bi 90% zadrzao pare, jebem li ga sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Jednom sam zaboravio novčanik sa ~500e na trafici gde sam išao da uplatim kredit, lik mi je našao broj telefona preko onog sranja i lepo me nazvao da mi kaže. Ostavio sam mu 1k din iako nije hteo ništa da uzme. A dva puta sam ljudima vraćao novčanike na gajbu, jednom jednoj jbj cici (in b4 sprco, nije dala), a jednom penzionisanom panduru koji je istripovao da sam mu ja i maznuo isti :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Dule, da li vec upisao tehnoloski fakultet? cuj upisao, apsolvirao, ostalo mi jos par ispita! sutra ce biti pakleni dan, valjda leci ranije veceras, vitja style! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Jednom sam zaboravio novčanik sa ~500e na trafici gde sam išao da uplatim kredit, lik mi je našao broj telefona preko onog sranja i lepo me nazvao da mi kaže. Ostavio sam mu 1k din iako nije hteo ništa da uzme. A dva puta sam ljudima vraćao novčanike na gajbu, jednom jednoj jbj cici (in b4 sprco, nije dala), a jednom penzionisanom panduru koji je istripovao da sam mu ja i maznuo isti :))) hahahahaha, jebala ga znacka vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 razmišljam o tome da počnem da đuskam magic of gathering... ali ne znam da li je to pametno step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Magic the Gathering. Batali to, to je za geekove. ...igraj D&D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Magic the Gathering. Batali to, to je za geekove. ...igraj D&D. is this bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 razmišljam o tome da počnem da đuskam magic of gathering... ali ne znam da li je to pametno nađi si dečkića Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Jos uvek imam deck, najbolja igra...jaooo kako mi se igra sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ali zar nije fora da ponudiš 10%? Na 4500 evra nekome ponuditi 2000 dinara je po meni kao da ga je pljunuo u lice. OK, ne znam, možda mu je ne daj Bože za neke lekove, operaciju i šta god, pa mu treba svaki dinar, ali makar 100 evra, 200, ne mora ni čitavih 10%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 nađi si dečkića ma jok...forever alone step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 (edited) Je l' sam ja jedini koji je zaboravio da je sutra 8. mart? :/ Za malo što nisam navukao rage od sestre, devojke, babe i keve :[ edit: danas, već je prošlo 12 :D Inače, naletoh da vrh sliku :D Edited March 7, 2011 by Manny Calavera "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ja kupio poklone još prošle nedelje, volim kad te nevoljne obaveze skinem s kurca na vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 I evo ga, poceo spam na fb-u... Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 lol koji ste mamlazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Srecan 8. mart lepsem polu aka muskarcima, FU ALL! Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 rofl 8. mart kakav kurton od praznika "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ja kupio poklone još prošle nedelje, volim kad te nevoljne obaveze skinem s kurca na vreme molim te reci mi da se zajebavaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 :( :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 ma jok...forever alone gre'ota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts