Trooper Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 (edited) Трупси, ја не могу да замислим већу грозоту од раскомадане бебе. ако то није грозно, онда не знам шта је... ma to niko ne porice, samo mislim da shock-efekat stripa kao stripa ne zavredjuje ban, po meni je samo jos jedna u nizu "Boze kakva glupost" stvari koje vidjamo po ovom forumu. Gluposti KlanRURa su po meni prijatna promena u odnosu na sve dosadne/pre-obicne stvari koje nas okruzuju, stim sto ova konkretno nije bas prijatna, ali ono, casa zuci / casa meda... <troll> Kako bi reagovao da vidis nekog na ulici sa ovom majom npr http://store.explosm.net/products/stork ? (comes in female sizes as well) </troll> Edited May 26, 2011 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 па то још и има онај хех ефекат, а ово је блад ен' гор... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Mislim da bi trebalo da prestaneš da kačiš stripove pošto ti većina sugeriše to. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 jaoj drale, to je strip, sta je sledece, upoznaces se sa crncem i shunovaces kfc stripove?:) samo iskljucis realan trip i gledas na strip ko na foru i smesna je. onda bi trebalo da se ubijes zbog harona, kod njega je citava ekskurzija! (ne, ne vazi se graficnost prikaza kao argument):P istina da nisam cale, al sam posto ujka skoro i zgotivio sam bebu na tom nekom nadsvesnom nivou bitisanja i beba je nesto najistinitije na svetu. medjutim, ovo je strip pod jedan, sto je za mene dovoljno, pod dva, to je jebena roda, sto je jos 'dovoljnije' (zamisli jednoroga kako jede bebe, lol salvador dali), nije kao da je strip o americkim marincima koji zoljama gadjaju bebe (a i to bi bio strip i nervirao bi me zbog americkih marinaca, ne zbog nacrtanih beba). brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Flashback na mrvog zeku iz signe. Happy days \o/ !!! Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Дуле, блад ен' гор. само то. за мене је то превише. ето, онај друга сличка коју је Трупси бацио је "хех". ово ми је превише. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Lol dulio postao Mendzi You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Дуле, блад ен' гор. само то. за мене је то превише. ето, онај друга сличка коју је Трупси бацио је "хех". ово ми је превише. pa dobro, to razumem. al ne kazem zbog toga nego zbog kritike koju upucujes, prezentacijski prilicno opste (ej, upozoravanje banom), a u stvari zato sto ti imas licni trip sa tim. i onda moram da pevam sirenske pesme! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 можда би требало имати макар мало укуса? или је ово уметност (Дали?!?!?!)...очекивао сам цензуру, не могу ја да претим баном, немам "ванредна канцеларска овлашћења" (још), али овде се и много мање глупости нису толерисале... ако је мртви зека био проблем 15 дана, како онда раскомадана беба није?уосталом нећу да трујем топик. уживајте... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 strip sa rodom je glup i retardiran i nije smesan nije bas za ban ali jeste za brisanje someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 meni su glupa oba rebelova, ali sam razmisljao da kazem da su dobri da nerviram marmena heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 brate marmen i daki ima da se spoje u vec patentiranu tvorevinu "darimen" i da ti dodju u vrsac i da te iznabadaju You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 brate marmen i daki ima da se spoje u vec patentiranu tvorevinu "darimen" i da ti dodju u vrsac i da te iznabadaju SAČMAROM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 можда би требало имати макар мало укуса? или је ово уметност (Дали?!?!?!)... очекивао сам цензуру, не могу ја да претим баном, немам "ванредна канцеларска овлашћења" (још), али овде се и много мање глупости нису толерисале... ако је мртви зека био проблем 15 дана, како онда раскомадана беба није? уосталом нећу да трујем топик. уживајте... opet, subjektivan si. tebi je ta graficnost pitanje ukusa, meni recimo, efekta. ali postujem tvoj stav. a ako administracija kaze ban, ja cu i to da postujem. ali sam izrazio neslaganje sa tvojim zakljuckom/utiskom. kontas li sad? ne vidim nikakav problem u nasem razgovoru. ne secam se mrtvog zeke. ako je fotka, onda ti je fejl paralela, ako je nacrtan, onda neka ga. i, koje manje gluposti se nisu tolerisale ovde? jebote, imamo stripove sa isus=hitler, crncima u africi, rasizmom, fasizmom i cime sve ne i sve se tolerise jer su to stripovi i njihova sustina je nesto petnaesto i alegoricno. sto se tice imanja ukusa, okej, oceni strip sa kecom na skali ukusa od jedan do deset. izrazi stav da je strip los. i, mislim, gledam strip i ono, bangav je ko da ga je neko dete crtalo, prosto je uvreda nazvati onaj pokusaj crteza 'raskomadanom bebom'. a kazes da se bunis za blood and gore, a ne za postavku. не могу ја да претим баном, немам "ванредна канцеларска овлашћења" a ovo je tek carski, pokazujes da ti ne treba ni dati vanredna kancelarska ovlascenja. mozes da kazes i "ne mogu ja da ubijam, nemam licence to kill (jos), al bih da imam", kontam da je to prvi no-no u nekoj hipotetickoj prijavnici za licence to kill. desire clouds judgement. a za dalija se ne tripuj, pomenuo sam ga kao lol nus-misao kad sam pisao o jednorozima koji jedu bebe, prilicno surrealna slika (ostale asocijacije na stranu, da se ne javis opet sa 'ah bebe') :) rejven: meni je isto glup, ali ja nisam osion kao ti. ja prosto ne mogu da verujem da covek stariji od petnaest godina pise postove ovakvim tonom. jebote, pitam se kako li izgleda razgovor sa tobom. a sta bi bilo da meni strip nije glup? sta bismo onda? kosmos bi se urusio? ili je samo fazon da sam ja nebitniji lik od tebe i tvoje percepcije? covece, svako slovo u tvom postu ukazuje na coveka sa kojim je nemoguce razgovarati. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 au drale, odlepio si :) strip ko strip, pogledash ga i move on :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 pa ako je postao cale nije mu opao iq :) vidjamo mnogo gore stvari na dnevnom nivou pa se ne tripujemo tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Prvo mu je dete, razumite ga. Drugom će dati sa 4 godine da krade benzin iz rezervoara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 a ovo je tek carski, pokazujes da ti ne treba ni dati vanredna kancelarska ovlascenja. мислим, Дуле, у контексту свега, да је то баш разлог да ми се дају ванредна канцеларска овлашћења, кад већ то буде на менију... размисли? сигурно теби не би вредело дати ванредна канцеларска овлашћења, ти си баш за редовна овлашћења. :) :* пусић, одо' да спавам...око овога осталог... графички, како год... раскомадана беба. то је то. ево ја сад да окачим раскомадану јапанку у снаф стрипу са џиновском хоботницом из свемира - било би обрисано као ротен тајп. осталим другарима (Сејнт, Кали, Кру) - не судите ми прејако. погодила ме раскомадана беба. јебемлига, можда сам омекшао. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Tako je! Meni su obrisali japanku sa dzinovskom hobotnicom (pravom) jer je kao bilo rotten, a u stvari bila zajebancija na hentai! oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 SA ČMAROM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Tako je! Meni su obrisali japanku sa dzinovskom hobotnicom (pravom) jer je kao bilo rotten, a u stvari bila zajebancija na hentai! link pls! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Ajde malo stripova, i to onih aktuelnih cak! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 (edited) rejven: meni je isto glup, ali ja nisam osion kao ti. ja prosto ne mogu da verujem da covek stariji od petnaest godina pise postove ovakvim tonom. jebote, pitam se kako li izgleda razgovor sa tobom. a sta bi bilo da meni strip nije glup? sta bismo onda? kosmos bi se urusio? ili je samo fazon da sam ja nebitniji lik od tebe i tvoje percepcije? covece, svako slovo u tvom postu ukazuje na coveka sa kojim je nemoguce razgovarati. we've been here, nije se dobro zavrsilo Edited May 27, 2011 by rejven someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Smoren sam danas, odgledao sam 100 ovakvih, ni ovaj nije nešto posebno ali tada jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts