Lucky Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 e pa sad, sve ti smeta a sve te mrzi da uradiš :) btw, ja u komercijalnoj nemam tih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 pa kad si formalno zaposlen. umetnici su posebna sorta :) i sta mi smeta? odnos prema klijentima u banci? zato ih i izbegavam i kraj priche. placam vishe ali cuvam zivce It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 da li se e banking naplacuje ?:) ili to zavisi od banke do banke ?!:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 (edited) valjda svakako moraš da platiš i ostale račune tipa telefon / struja / komunalije, samo dodaš još jedan na gomilu edit: kolko ja znam u Intesi se ebanking ne naplaćuje. Ili ja to ne primetim :) Za poslovne korisnike znam sigurno da naplaćuju manju proviziju kod naloga koji su popunjeni preko ebankinga, ima logike - onda ne smaraš njih na šalterima pa im time smanjuješ gužve i broj potrebnih radnika. Edited September 6, 2010 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 (edited) Ivan zvani strava fora. Evo Lozo, editovao sam. <3 Edited September 6, 2010 by Morosgoványi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 ja račune već nekoliko godina plaćam u poštama, zna da bude red od nekoliko ljudi, al jednom kad predaš papire, sve bude brzo gotovo. u bankama im treba oko pola sata da ukucaju sve račune, dok to isto u pošti odrade za tri minuta. naravno, ne idem kad su penzije. PROJEKAT ZAMENE PROZORA a što si ovo uopšte prijavljivao opštini? samo zameni prozore i gg. valjda svakako moraš da platiš i ostale račune tipa telefon / struja / komunalije, samo dodaš još jedan na gomilu kapiram da mu to plaćaju roditelji, on samo net i mobilni :Dp.s. super ti je to, rapide, daj još! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 a što si ovo uopšte prijavljivao opštini? samo zameni prozore i gg. kapiram da mu to plaćaju roditelji, on samo net i mobilni :D placam ja dosta rachuna, nekada i sve, jer od kevine plate ne moze sve da se plati, ali moje je da ostavim pare ispod lampe i to je to. a sto moram da prijavim? jer u ulazu sa 52 stana ima oko 20 stanova sa penzionerima samcima koji su vec poceli da se koriste ovim zakonskim pravom kada je jedan stanar ovog leta KRECHIO stan pa je penzosu smrdelo na svezu farbu. Covek je platio kaznu oko 50 000. za moj tip radova kazna moze da ide i preko hiljadu evra,... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 е због овог новог закона треба да изађемо на улице. мислим, није битно колико треба мртвих да буде, док год међу њима не буде и онај геније који је смислио тај начин да нам узме паре. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Veliko hvala od LOZOA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 evo 10og oktobra je gej parada mozemo tad! SVE CEMO DA SLOMIMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 pre toga isto ima do jaja zezanje na ulici. mislim da su napravili novu vrstu onih zitarica muslija hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 ubi zakolji da musli ne postoji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Zvezda je ŽIVOT swe ostalo su sitnice!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 http://www.facebook.com/#!/pages/Sve-sto-zelim-je-jednog-decka-koji-ce-mi-dokazati-da-nisu-svi-isti/253127137466 NJA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 svi su isti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 svi su isti gtfo Spava mi se mnogo i boli me grlo "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 http://www.facebook.com/#!/pages/Sve-sto-zelim-je-jednog-decka-koji-ce-mi-dokazati-da-nisu-svi-isti/253127137466 NJA! "Hrvoje Hrkać Like's This" [roflmao] Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 posto sam u poslovima renoviranja stana, jedno pitanje za beogradjane da li sam ja dobro razumeo da vam je potrebna nekakva dozvola za menjanje prozora u stanu? jel to zaista stupilo na snagu? samo u bg-u ? ostalo je jos samo 10ak dana radova u stanu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 skoro 30% gradskog budzeta ide na otplacivanje obaveza kreditorima (most preko ade....cak je i renoviranje bulevara kralja aleksandra finansirano iz kredita evropske banke za razvoj) tako da se mora odnekle puniti dzepovi lokalnih aparatchika DS-a, SPS-a i ostalih It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Zato što su post paid korisnici buržujske pičke. rete :) Tvrdim da te najjeftiniji postpaid paket moze pokrpiti bolje nego tri-cetiri dopune koliko koristis mesecno :) i ja bih prešao na taj prenesi plus paket ako bih znao da ću se zadržati na tih 2000 mesečno koliko izađe posle poreza. ovako plaćam oko 1500 al se baš kontrolišem, a s tim paketom bih mogao da se rasprdim. ja nikako da predjem na jachi paket,a fazon soma mi je pretplata,a na kraju uvek izadjem oko 2 soma,posto ne mogu jebeno da se kontrolishem,sve sto se dogodi na svetu,a da drkam na to moram da svrsavam preko fona zajedno sa ortacima i pet minuta da razglabam o tome:) Poenta je realno da nadjes paket na kojem nikad neces uspeti da probijash ono sto ti nude :) ne nameravam da uskoro predjem na postpeid, ma koliko me kostao pripeid, jer zivci, koje izgubim cekajuci u redu u domacim postama ili bankama gde i u centru grada radi jedan salter od svaka tri i gde redovno donose salterusi neke spise i iz utrobe banke, su apsolutno neprocenljivi. Jeste pripeid skuplji ali moji zivci su vredniji od hiljadu, dve vishe mesechno jebote igi koji si razmazhenko,izgovori i pricha ti ne vrede pisljivog boba :) Mada gg sto mozes sebi da priustis razbacivanje na takve gluposti:> gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Ujeo me neki insekat pre neki dan sigurno nekih 25 puta izmedju desnog kuka i stomaka, mazem neke masti, hocu da poludim koliko iritira. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Igram celu noc cs, classic no lifer. A u 7 u skolu. Smor tezhak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 @igi i G http://www.yu-build.rs/index.php/2010090111446/Gradjevinarstvo/Potrebna-dozvola-za-radove-u-stanu.htm mada je mozda najbolje da pitate mejlom ministarstvo, jer ovi iz opstine izgleda nisu upoznati bas najbolje u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 do jutra mozda i zavrsim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts