Kal1mero Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 (edited) trebao si celu sliku :) Edited September 5, 2010 by dustman sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 jebote, koliko sam se ja plasio ovog lika. http://www.youtube.com/watch?v=5PimZ66nqzI&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 plasiso si se bitldjusa ?!::) koja si cica mica :Dmeni je grof drakulic pravio nocne more :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 ne znam da li je ovde prikladnije ili na klinke :D how women dress Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 i ja sam imao traume od bitdjusa :D sapel car! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Ja sam, iz nekog razloga, obožavao taj glupi crtani. Puštali su ga na HRT-u pre jedno 10 godina i zvao se Bubimir, valjda. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 (edited) Jaoj vidi, spavao sam do pola sata duze nego inace! JES! Legao oko 11 sa planom da ustanem u 6. Jedva sam se digao pre pola čuke, sve produžavao za 15 minuta. koja je fora sa nedeljnim urankom? meni ovo jedini dan kada mogu da se naspavam ko car. lol @ Bubimir Edited September 5, 2010 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Ja sam gledao bitlđus kao film pa mi valjda crtani posle nije smetao, ali i ja sam veći zent imao od drakule iz duška :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 jebote, koliko sam se ja plasio ovog lika. http://www.youtube.com/watch?v=5PimZ66nqzI&feature=related Imao sam traume dok sam imao 5-6 godinica. =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Pre godinu dana? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 o boze sta smo docekali Inace, opet su mi hakjovali i izorgijali acc, a komp je cist ko decije dupe Tako da pobedili su, nabavio sam autentikator. Ziveo Vitja !!!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Ja sam obozavao Bitldjusa ko klinac, a i sad :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Kako vam se čini ova nova Milkina jaffa? Ja sam bio baš zainteresovan za istu i još sam dobio i preporuke, ali nešto kad sam probao, nisam baš impresioniran. Ukus je moooožda za trunčicu na strani Milke, ajd da kažemo bolja im je ova čokoladna glazura i imaju nešto deblji žele, ali su (u Rodi doduše) 10ak dinara skuplji nego Jafa a pakovanje je 25 grama manje. Ima i neko retardirano otvaranje koje mi se ne dopada. Od ukusa, koliko sam video, imaju pomorandžu, malinu i čokoladni mus. Ova treća verzija jeste nešto drugačja jer je nema Jaffa pa je možda stvarno nešto što bi se moglo probati. Ali nekako sam očekivao više. Nemam nikakvu potrebu da sad pri narednoj kupovini dam tih 10-15-20din više da bih kupio Milku. Kao što recimo imam da dam za Jaffu u odnosu na onaj Eurocake ili kako se zove Swisslion verzija Jaffe koji mi je nekako baš loš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 meni je uzas isto. iste zamerke sam nasao, tako da nije bilo slucajno znaci :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Jafa je jafa, zajebi. On d adr hend !!! Tananananananana!! Daj baj maj hend aj davnloaded fru d web tu hev this van for meeee ta na!! 36.9 GB, skidano poslednjih par meseci! JEA! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Kako vam se čini ova nova Milkina jaffa? Ja sam bio baš zainteresovan za istu i još sam dobio i preporuke, ali nešto kad sam probao, nisam baš impresioniran. Ukus je moooožda za trunčicu na strani Milke, ajd da kažemo bolja im je ova čokoladna glazura i imaju nešto deblji žele, ali su (u Rodi doduše) 10ak dinara skuplji nego Jafa a pakovanje je 25 grama manje. Ima i neko retardirano otvaranje koje mi se ne dopada. Od ukusa, koliko sam video, imaju pomorandžu, malinu i čokoladni mus. Ova treća verzija jeste nešto drugačja jer je nema Jaffa pa je možda stvarno nešto što bi se moglo probati. Ali nekako sam očekivao više. Nemam nikakvu potrebu da sad pri narednoj kupovini dam tih 10-15-20din više da bih kupio Milku. Kao što recimo imam da dam za Jaffu u odnosu na onaj Eurocake ili kako se zove Swisslion verzija Jaffe koji mi je nekako baš loš. Probao sam samo tu sa cokoladom, i onako nije losa mala promena u odnosu na jafu upravo zbog toga sto je jafa nema u ponudi. Ostale nekako nemam ni zelju da probam @topic, imam upalu svih mogucih misica od voznje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 (edited) @Igor Jel primetna razlika između remastered verzije i originala, zato što ako jeste radije bih oriđinale gledao ? Kako ti glasi ime pack-a, ime grupe koja je ripovala ? edit.. našao sam pack koji si skinuo... Edited September 5, 2010 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 zašto mi google hrom javlja da je ova strana na hrvatskom? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 KHAAAAAN!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 ja imam sve serijale ST-a osim tog. Nakon sto sam gledao prvi film izgubio sam svaku zelju da idem dalje u proslost It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 zašto mi google hrom javlja da je ova strana na hrvatskom? Stanko uhakovao rur 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 jebote, koliko sam se ja plasio ovog lika. http://www.youtube.com/watch?v=5PimZ66nqzI&feature=related isti aleksandar kristic trener zvezde gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 ma Bitldjus je najjaci, taj crtani sam najvise volela da gledam :) pored Nindza kornjaca... :D gledala sam malopre neki totalno glup film "proof" :P inace, razmisljam da li da na putovanju ukljucim i Barsu ... :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 iznogud car!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts