Jump to content

World Cup 2010

Sa1Nt

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

zigic ne igra i nije u formi, kao i vlada stojkovic, a svi znamo kako igraju i jedan u drugi usred sezone kad su standardni. zigic je odlican napadac, za svoju visinu vrlo pokretan i koristan, i ima 5x manje izgubljenih lopti od pantelica jer kad ne zna sta ce, on doda

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

E da. Lazovic me je iznenadio. Posto ga jako ne volim i mislio sam da ce on da bude ubedljivo najgori i gori od Pantelica i Zigica zajedno, uverio me u suprotno.

Nije da je odigrao sad nesto senzacionalno, ali je odigrao bolje nego sto sam ocekivao. Lazovic > Zigic i Pantelic.

I gledao sam poslednjih pola sata Japana, i jako sam se iznervirao kako igraju.

Padaju duplo gore od Italijana. Aj sto su se zabarikadirali u odbrani, to si u dobro radili. Cekaju priliku za kontru i kad vide da nece uspeti ajmo padaj pa sta Bog da. I sudija uvek dosudi faul. Par puta su bash bedno simulirali. Kakvih je bilo prvih 60 minuta ne znam, ali ovo sto sam video je bilo bedno ...

@Sarma jeste se brate on vracao, ali on je napadac, njemu nije posao da se vraca, a pravo pitanje je sta je uradio u napadu, NISTA to je odgovor, jednostavno lik je previsok da bi igrao fudbal, nema dovoljnu brzinu, sut, cak i glavom retko kad dobro odigra. Eto usrao ga jedan gol protiv Rome i tako se proslavio.

njemu je posao ono sto mu trener kaze... a on nije runi... niti se tripuje da jeste... pa vidic je ostao jednom napred i stativa nam je spasila gol... isao je napred zato sto je dobio zadatak koji treba da ispuni... igrao je onoliko kmoliko mu je nasa postavka na terenu dozvoljavala... a to sto je promasio zicer, nista novo... ne za njega nego za celo prvenstvo... jesi gledao engleze???

japan sabio, gg:)

na 10 tiketa imam kamerun... poslednji u grupi... nula bodova... ne idu dalje... gube od japana... ... ... znaci znao sam da ce japan da JEBE! \o/

mrtve sudije. danas su i Van Persi i Kamoranezi trebali da dobiju po drugi zhuti i iskljuchenje, medjutim dobili su ''poslednju opomenu''.

A treniraju strogocu na onom klincu muchenom Urugvajcu i Lukovicu.

raspala gamad

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Kako je onaj pedercic plavi od Italijana na pocetku tekme pao kao snajperom pogosen, a nikog oko njega na 2 metra, mamu im jebem zabarsku.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -