Jump to content

Xzor

The X
  • Posts

    1,326
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Xzor

  1. Koj drajver ti je pravio problem ?
  2. Xzor

    Grafičke kartice

    http://uk.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-560ti/performance http://www.itsvet.com/proizvodi/asus/comp_comp_vga/producer/20 http://www.itsvet.com/proizvodi/msi/comp_comp_vga/producer/24 Kad bi mogo da biram graficku do 250 izabrao bi msi 560 ti, ali bi radije cekao 2013 za dx12, mada ja se ne razumem nesto u hardver tako da ...
  3. Kad bi banovali sve retarde, ovaj podforum bi se zatvorio jer par ljudi ne bi mogli da ga odrze zivim. Isto kao wow, kad bi banovali retarde bilo bi svega par servera u svetu.
  4. Ne znam kako da opisem ali je must see. http://www.xvideos.com/video785814/big_mom (traje samo 10 sec)
  5. To slobodno mozes da kazes ovom sto je napravio ovu igru, da bi osmotrio nesto moras prvo da vidis, u 14 i 15 se ne vidi nista u nutra, a 16ica je skoro cista kocka, nisam ni hteo da pokusam.
  6. Nema veze sa mozgom, sve zavisi da li vidis rupice, oslepeo sam na 14 i 15, nisam nista video sta se desava u sredini, samo sam ih izdrkao napred nazad gore dole levo desno i resio ih, smorilo me da resavan do kraja, u opste nije zanimljivo, sve se manje i manje vide rupe.
  7. Znaci dosla su vremena gde moras da uhvatis osobi uzmedju noge pre nego sto je poljubis, da proveris za svaki slucaj da budes siguran.
  8. Tbbt je njesra ako se gleda jedna epizoda nedeljno ili u dve nedelje, a ako se odgleda par ili vise epizoda dnevno onda je do dzidze.
  9. sry ako je bili Dorkly Bits: Scribblenauts Addict
  10. Malo pre sam ga odgledao. Nisam u fazonu da prekinem film kad krene da smara na pocetku, ali vecina filma je retardirado smaranje nebulozama. Odgledao sam ga ceo samo zato sto su mi mnogi rekli kako je dobar a niko da je los. Odgledah do kraja i kraj je opravdao celu tu smaracinu, i ispao dobar film :) Inace na YT ima nekoliko celih filmova od preko 90 min, ne u delovima nego bas ceo jedan clip.
  11. PvP protiv svoje fakcije http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=164351&stream=69
  12. Imam isti monitor kao on, tek sam sad provalio "ecology" "ergonomics" nalepnicu na njemu, posle 8 godina, rofl XD
  13. Lik kara ribu dok ona lvluje ded najta http://www.xvideos.com/video540498/warcraft_wife_games_while_fucking sry ako je bilo.
  14. Bila je ovde neka lista i uporedjivanje, gde je pisalo da graficke karte koje podrzavaju dx11 rade 30% "jace/bolje" u directx 11ici nego u directx 9ci. Negde su neki likovi pisali da ako se kupuje ati, da se gledas da to bude od saphire-a graficka karta.
  15. Omiljeni pvp filmovi su mi : Vurtne 1,2,3,4,60-66 i Incredible warrior tricks 1,2,3, mozda ima jos ali se nesecam atm.
  16. Gledao jutros megamind, kao jedan od najboljih filmova ikad :) Gledao sam i despicable me, dobar je ali nije nista posebno.
  17. Do jaja je smesan ovaj hokej. Juce sam dao jedno 30ak auto golova dok nisam naucio da klizam.
  18. Opis je u linku http://coedmagazine.com/2010/04/15/the-50-most-popular-women-on-the-web-according-to-google/ br. 7
  19. Sta sam danas naucio : Radeon 5000 serija > radeon 6000 serija GTX 480 > GTX 580 GTS 450 + dx11 > GTX 2xx Sta da ocekujem u buducnosti : Radeon 6000 serija > radeon 7000 serija GTX 580 > GTX 680 GTS 750 + something > GTX 4xx Lepo je znato kako tehnologija danas funkcionise i napreduje :D
  20. Nije to strasno, strasno je na sta sve GM odgovaraju na forumima zadnjih gonina. Pre su citali sve i odgovarali veoma retko samo ne nekim mestima gde je trebalo. Sada necitaju ni trecinu i odgovaraju svima na svakakve gluposti. Lepo detetu pise, oces pve ili pvp server kad pravi cara. pve server = mozes da beres cvece i cvrkuces sa pticama na miru. pvp server = svi iz suprotne fakcije mogu da te zlostavljaju koliko i kad im se hoce. Klinac izabrao da ga zlostavljaju pa sad kuka, a gm mu jos i odgovara na whine postic. Zato je wow forum sad uglavnom za kukanje nesrecne dece.
×
×
  • Create New...