markotod91 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Ne, nasao sam Yu-Gi-Oh! karte zabacene ispod kreveta koje sam cuvao u osnovnoj, pa sam dobio zelju da nadjem nekog da igram opet :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 de si krekifone jebo te faraon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 jutro vredini pomalo dobri narode ! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Dobro veche! Otishli moji u CG na 18i bratu od tetke, a mene ostavili da 'uchim' poshto se blizi kraj godine i da ih ne sekiram sa ocenama. Bice mi prazna gajba 5 dana, shto je sjajno. Ostavila mi keva karticu, bio danas do Rodica i uzeo svashta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Ur doing it wrong Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Dobro je pa nisam ceo dan spavao :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 (edited) Dobro veche! Otishli moji u CG na 18i bratu od tetke, a mene ostavili da 'uchim' poshto se blizi kraj godine i da ih ne sekiram sa ocenama. Bice mi prazna gajba 5 dana, shto je sjajno. Ostavila mi keva karticu, bio danas do Rodica i uzeo svashta... Sad svako vece neke picice na prc da dovodis kuci :D ili iznajmi kaliju :D Edited May 13, 2010 by SUBE There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Seka aleksic sou - posle me pitaju zasto sam toliko agresivan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Samo ugasi TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 de si krekifone jebo te faraon! it's in the family! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 ej, sad sam smislio dok ovo citam kako da startujem seku ! "gospodzo da li bih ste hteli viski sa hledom" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 ej, sad sam smislio dok ovo citam kako da startujem seku ! "gospodzo da li bih ste hteli viski sa hledom" Njen lik bi te iznabadao u rokadu a mozda bi te njene civave iznapadale na smrt! @voodoo Ne mogu, mozda bih dobio poriv da citam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Odoh na spavanje, sutra radim od 2 do 10, posle malo do grada, u subotu idem na krstenje... U nedelju ako stignem fudbal na adi. Jos nisam kupio bajs :( Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 sutra idem kod drugarice na splav, pravi kao rodjendan, pa ce biti mesa i piva... A uvece u pozoriste. Sve zapravo zavisi od kraja dana, videcemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 kad i gde se nalazimo u vezi sa tim rođendanom ? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 kucam ovo i pitam se sta ja koji kurac trazim ovde sad o.O Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 I tako. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 gud morning Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 koji sam san usnio jbt, haha:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 haha jebote...huh..:P The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 posto sam sad siguran da je tako svaki dan dal neko ko prolazi isto tuda ili zivi tu negde zna u cemu je fora sa likovima koji sede u kolima apsolutno ceo dan svaki dan kod arene, sa izlaska sa auto puta gde ide 17ica stoji uvek ista kola poredjana a najbitnije od svega ljudi koji sede u pajeru :D lokalni dileri? tajna policija :D? ili neki klosari koji zive u kolima koji su izbaceni iz kuce :D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 murija verovatno chuva neko mudo u nekom ulazu "undercover":P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Zeleni pajero bi trebalo da je za prisluskivanje i pracenje. ot: Sta god... There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 zelni/plavi jeste dobar im je plan onda posto svaki klosar koji prolazi autobusom moze da ih provali + stoje skoro odma pored jedne od stanica na istom mestu u istim kolima mesecima vec :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Ne verujem da su undercover. Znam još par takvih, koji čuvaju izvesne ministre i slično. I imaju mnogo lošija kola, ali šta će ljudi :) Tako da definitivno mislim da nekog čuvaju. A i ja sam se pitao - al' ga čuvaju, svi znaju za njih i to, i skapirao sam, moguće u priči sa nekim, da su oni više tu za varijante nekih lokalnih debila i tako tih koji mogu da smaraju, nego u slučaju da neko hoće ove da smakne profi. Za to verovatno postoje neke druge varijante "odbrane". A i sama činjenica da neko zna da je zeleni pajero za prisluškivanje/praćenje je dovoljno rofl :) Spavao sam inače mnogo dugo ... tj. nije sad ne znam ni ja koliko, ali legoh oko pola jedanes', i jutros do osam i petnes' ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts