Lucky Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 inace, http://www.mondo.rs/...lo_zezanje.html Eto, ja vam lepo rekoh da se ne primate :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 quote or didnt happen Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 odspavao 2 sata popodne i milina kili objasni pls, prebacio ali kasno izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 radi se o tome da mi se prilicno pricinjava da ovaj covek koji je sada NACELNIK SRPSKE INTERNET POLICIJE bio u nekim emisijama u kojima se pricalo o zavisnosti od cuvenih racunara/kalkulatora pa je bio 100 puta na b92 u nasom copy paste-ovanim emisijama slicnih americkih akcija policijske vrste dosao veceras da prica recenice koje je naucio napamet i davao super savete internet heroja i stvari kako da roditelji gledaju fb chet svoje dece i proveravaju iste ljude zasto mi se cini da je veca poenta da taj covek dobija ocigledna unapredjenja a ne da ustvari nesto uradi :D i za kraj je ponosno spomenuo kako oni i fbi hapse sve pedofile iz srbije i prate svaku ip adresu koja se ikad konektovala na itraveb Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Moja keva se usrala od tih zajebancija o internetu koje pushtaju na televiziji. Svaki drugi dan me ispituje s kime se dopisujem, ko su ti ljudi, sta radim na forumu, dal ostavljam licne podatek, i sl. Trupaju im mozgove strahovima od neta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 jbn kiša, hoće li ikad prestati?! i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 moze li neko preporuciti kakav dobar uredjaj koji ce da snima tv program, ono fazon dvd recorder sa hdd-om il tako nesto (da, sprecen sam da geldam finale sutra - imam veceru povodom veridbe -svoje lol, kao i moj matori i on mi sada sedi na glavi kako od svih stvari koje imam nemam bas taj koji nam sada treba) hilfe hilfe Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Srecno matori \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 **Swi mi k0ji ne w0lim0 jutr0 i Nea ali w0limo da idem0 u 3D na turnir u DOTI!!** Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Srecno matori \o/ hvala, ziv bio ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 svaka čast, g! kontam da ti je lakše da skineš tekmu s neta, ima da bude okačena čim se završi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Gz g! ot: Sanjao sam da sam prevario devojku sa nekom skinny kinky kurvom... Posle sam bezao kolima negde sta god, uleteo u neki kafic i tamo su bilijar igrali mra, margi, jovana i moja keva. oO Zbunjen ostacu ja. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Gratz G! !!! Jutro ljudi! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 danas nemam obaveze,a nemam ni nista organizovano da uzivam...blah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 moze li neko preporuciti kakav dobar uredjaj koji ce da snima tv program, ono fazon dvd recorder sa hdd-om il tako nesto (da, sprecen sam da geldam finale sutra - imam veceru povodom veridbe -svoje lol, kao i moj matori i on mi sada sedi na glavi kako od svih stvari koje imam nemam bas taj koji nam sada treba) Ne znam šta bi ti bilo najjeftinije ovako na brzaka. Imaš opciju: a) TV Tuner - pa record. Samo da nađeš neki koji dobro 'vata i to, mada kad je na kablu manje više je sve jedno. b) "DVD" player koji ima i hard disk c) Onaj "box" recimo WD-ov za hard disk, što može da snima. Ne mogu da se setim kako se zove, stade mi mozak, ali će znati kolege. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 ot: Sanjao sam da sam prevario devojku sa nekom skinny kinky kurvom... Posle sam bezao kolima negde sta god, uleteo u neki kafic i tamo su bilijar igrali mra, margi, jovana i moja keva. oO Zbunjen ostacu ja. hehe,de me nadje, imam me chesto u poslednje vreme u tim snovima sa nechiji kevama, tako da me vishe nishta ne chudi:P;) naqntao sam se ko car, uspeo sam juche nekako da dobijem bitku sa onim programom ali nisam dobio rat, imam problema sa maximizacijom prozora, jel zna neko u chemu moze da bude prob a da reshenje nije u podeshavanju compatibility moda? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Digni win98 na virtuelnoj mašini pa u njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 devedeset moj te pipo Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 deste carevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 (edited) da li postoji nacin da se namesti da ti browser dozvoljava da jedan sajt otvoris recimo samo 2 puta dnevno? Edited May 22, 2010 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 ono kao matori, izloguj se sa fejsa, ako ti ruka sluchajno poleti dobicesh login screen i onda pokushaj da se kontrolishesh;) it worked for me;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 haha djole, des ti na fejsu :) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 ma jok,fejs nije frka,to sam izbrosao jos pre 3 dana,i do jaja mi je. :D nego sam hteo rur tako da regulisem...ulazim 50 puta dnevno,poludecu jebote... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 (edited) Počinje kiša Vratio se sa fudbala, prošli smo u polufinale, crko sam. Edited May 22, 2010 by aleksandar_ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 ma jok,fejs nije frka,to sam izbrosao jos pre 3 dana,i do jaja mi je. :D nema više čigre :'( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts