Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ovim putem zelim da demantujem natpise vecine danasnjih pisanih medija, da je sneg iznenadio putare: Sneg NIJE iznenadio putare. Ocekivali smo ovakvo vreme, e sada, druga je stvar to sto nismo u mogucnosti da sve ulice odrzimo cistim, zbog nedostatka ljudskog faktora. Takodje nam je dosta odmagala cinjenica da je sneg neprestano padao 58 sati, sto znaci da su neki ljudi radili i 3 smene da biste vi mogli da stignete svojim automobilima odnosno GSP-om do radnog mesta.

Pozdrav svima do sledeceg kucanja.

cao drugari ^_^ juce sam zab'o do 8 na poslu, a trebalo je do 10, failovao sam, tako da cu danas opet da ostanem duze. posle kao izigravam neki zivot, devojka i to...leg'o nocas u 4, bas sam se smorio. zivot je lep, pocinjem da se osecam kao igor.

Heh ako oces veceras i sutra dodji u 5 sa posla, u 9 uvece budi na terenu, cepaj do 4-5 ujutro i stigni da prodrndas bebu a onda ujutro na posao :)

S tim sto je u stvari to do jaja. Otkrili smo oneclikcmoviez na poslu, osusice nam se kicme.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

rano zaspim :)

I navikao sam na san -> polusan. Ono, sad spavam i pored toga sto me mali stipa, grize, cupa, skvici. Plus cak vise ne igram ni wow (osim kad napravim neki mail pa uzmem ono 10 dana free :( )

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ja poslednih dva meseca kuntam 3-4 sata dnevno ... posle par dana sam hteo da umrem kolko mi je bilo lose, ali navikne se covek ... sad mi to nekako dodje ok, a kad spava vise od 6 sati osecam se izlomljeno .... katastrofa.

Sva sreca pa od sledece nedleje nema vise ... dolazi odmor i nadam se da cu da se bacim u normalu malo.

sex, drugs and bio food!

U susret novogodišnjim praznicima, kompanija Intel Corporation danas je pokrenula nagradno online takmičenje koje će trajati do 28. decembra, a namenjeno je svima koji poseduju Facebook profil. Pobednike očekuju vredne nagrade – dva laptopa marke Toshiba Satellite L500, koje pokreću Intel Core 2 Duo procesori.

Svi zainteresovani za učestvovanje u takmičenju potrebno je da posete facebook profil kompanije Intel na stranici (www.facebook.com/pages/Intel-Srbija/344250550091) i urade test pod nazivom „Kom tipu ličnosti pripadate“. Svakom tipu ličnosti odgovara određeni tip Intel procesora. Nakon dobijanja rezultata testa učesnik treba da ostavi poruku na profilu. Potrebo je da poruka sadrži naziv tipa ličnosti kojem pripadate i obrazloženje zašto baš vi treba da osvojite nagradu. Nagrađen će biti učesnik sa najzanimljivijim odgovorom.

Nagrade će biti dodeljivane nedeljno i to 21. decembra i 28. decembra. Rezultati takmičenja biće objavljeni na Intel facebook stranici.

[roflmao]

(da, ovo je zvanični PR koji je stigao na press mejl)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...