Dreadlord Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Ne kapiram, oni se kao bave svojim najdubljim strahovima i traumama, ali jednog od glavnih likova obuzima Dredov lik i kreće da priča o pravljenju separea, odlasku u Teatro i belom, i ne prestaje, a studenti su u zaključanom studenjaku i ne mogu da pobegnu, pa se od muke samoubijaju? :DDD Odo da trazhim autorsku nadoknadu, mamu ih kapitalistichku nisu me pitali za prava!!! :D :DDD poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 ahahaha, lale 1 pip 0 Pa nije bila fora da ne uputite nas sa jeftinijim ulaznicama, sad znam PRAVU ISTINU :))) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 (edited) The Wrestler - 8/10 dobar film, ali nema hepi end a priča je zahtevala da bude hepi end. The Proposal - 7/10 piš, piš. Edited May 1, 2010 by noodle ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 The Crazies - 5/10 milioniti put prezvakana prica o zombijima/mutantima/whatever u nekom gradicu, ima dosta nelogicnosti u nekim momentima filma Clash of the Titans - 3/10 lol, koja tuga Gruz 200 - 8/10 dobar! malo fucked up doduse Idiocracy - 5/10 boza komedija, nista specijalno Taking Woodstock - 8/10 svidja mi se, drzao mi je paznju iako traje 2h Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 The Wrestler - 8/10 dobar film, ali nema hepi end a priča je zahtevala da bude hepi end. ma reci nam kraj The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 ma reci nam kraj :p e jbg, film je iz 2008, mislio sam da jedini nisam pogledao. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Gledah dva filma: The Secret of Kells - http://www.imdb.com/title/tt0485601/ Skroz simpatičan film, odlična animacija, priča koja je kul ali onima koje interesuje ta tematika, ostale može da smori pomalo. Meni se dopao. The Welle - http://www.imdb.com/title/tt1063669/ Vrlo dobra "adaptacija" knjige, a pokrenuta projektom "Treći Talas". Meni je kul što je film postavljen baš u Nemačkoj, iako je radnja knjige u USA, nekako kad se takve stvari dešavaju u Germaniji, daje dodatnu "težinu". U svakom slučaju oba su preporuka, ako neko nije gled'o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 (edited) Jel ima Kells u HDu da se skine? Elem, THE MESSENGER Kvalitetna drama o dva oficira američke vojske koji dobijaju verovatno najteži zadatak u službi: izveštavati ljude o smrti voljenih osoba na službi u Iraku. Ben Foster odličan, Vudi Harelson izvrstan izbor da malo uvalja šmeka i humora na ovako tešku temu, uz fantastične glumce koji glume porodice koje zatiču tragične vesti (naročito kameo Stiva Bušemija kao oca jednog od poginulih vojnika). Jedina zamerka što je film suviše dugačak i pomalo gubi na fokusu šta hoće da kaže u zadnjoj trećini. Edited May 2, 2010 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Bilo je da se nađe, mada ja nisam jurio ... uz'o sam neki divx, 800mb, sasvim kul za gledanje na laptopu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 poslednje dve nedelje gledao battlestar galacticu (mini film uvod, sve sezone, web epizode, filmove), malopre bas zavrsio poslednju epizodu nemam pojma zasto nisam gledao dok je bilo aktuelno :) ima tu i tamo preteranog filozofiranja... ali je skroz dobra serija, bas sam uzivao :) jel ima nesto slicno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 E da, navodno je inspirisano kratkom pričom iz Knjiga Krvi Klajva Barkera, al nema šanse da je se setim ili je prošla kroz dodatnu obradu i menjanje. читао. Баркер ми је увек био савршено сиров, али зато и инспиративан. погледаћу филм, хвала. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Jap, posle sam malo prelistavao knjigu i setio se cele te fore sa (ne)jedenjem mesa. Btw, tehnologija je sad dovoljno uznapredovala da se ekranizuje moja omiljena Barkerova priča iz BoB, 'In The Hills, The Cities', plus što se dešava u staroj Jugoslaviji :) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 (edited) x files - i want to believe - 7/10 nisam gledao (celu) seriju, pa ako neko zna da mi kaže kada su Skali i Molder imali sina, kada su se uopšte smuvali i šta je bilo sa njegovom sestrom na kraju? inače, Skali je bila i ostala riba i po. crvenokosa, uffff... Night at the Museum: Battle of the Smithsonian - 7/10 Amelia Earhart je bila napredna toliko da je nosila tangu pre nego što su ostale beštije izvalile foru. :) Edited May 4, 2010 by noodle ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Snimljen je i Rawhead Rex. Đubre od filma. Nije čak ni ona "zabavan koliko je loš" fora. Inače mi je Barker banalan i smoran. Od priča iz The Books of Blood su me se dojmile samo The Yattering and Jack i Hells Event. Mada, to je bilo davno... Pre oko 10 godina, ko zna šta bi se desilo kada bih ponovo uzeo da čitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 (edited) Jap, posle sam malo prelistavao knjigu i setio se cele te fore sa (ne)jedenjem mesa. Btw, tehnologija je sad dovoljno uznapredovala da se ekranizuje moja omiljena Barkerova priča iz BoB, 'In The Hills, The Cities', plus što se dešava u staroj Jugoslaviji :) постер филма ме је подсетио на причу о (не)једењу меса, али сам фалсификовао памћење мислећи да се ради о поглављу Хесеовог "Демијана", па сам одбацио ту причу. прича из Југославије ми је највише била "шта који курац" од свих прича. екранизација би била лудило. :) Edited May 3, 2010 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 DREAD Solidan psiho triler (uz mrvice horora) o grupi smorenih studenata koji se upuštaju u nekakav projekta dokumentovanja najdubljih strahova i trauma, svo vreme sa nekom mračnom i nelagodnom atmosferom što je dodatni plus. Naravno, u jednom trenutku shit hits the fan, uz kvalitetno finale koje nisu usrali (iako sam to očekivao). E da, navodno je inspirisano kratkom pričom iz Knjiga Krvi Klajva Barkera, al nema šanse da je se setim ili je prošla kroz dodatnu obradu i menjanje. Hm, onako. Nije los film, ali nije bas ni da bih ga preporucio nekome. Nerealno mi je previse kako se ponasaju likovi u filmu, a njihovo ponasanje je okosnica filma jel treba da nam izgradi taj dread. Samo razvijanje price mi isto nije posebno zanimljivo bilo, jer mi se cini kao da je na granici da uopste ne bude psiho triler, osim ako saw ne racunamo u tu kategoriju. Opet kazem, nije los, ali nista necete propustiti ako ga ne odgledate. The Welle - http://www.imdb.com/title/tt1063669/ Vrlo dobra "adaptacija" knjige, a pokrenuta projektom "Treći Talas". Meni je kul što je film postavljen baš u Nemačkoj, iako je radnja knjige u USA, nekako kad se takve stvari dešavaju u Germaniji, daje dodatnu "težinu". Svaka preporuka. Meni je bio vrlo dobar... mada sam mozda malo subjektivniji zato sto me inace zanima tema. Pogledajte ;] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 (edited) x files - i want to believe - 7/10 nisam gledao (celu) seriju, pa ako neko zna da mi kaže kada su Skali i Molder imali sina, kada su se uopšte smuvali i šta je bilo sa njegovom sestrom na kraju? inače, Skali je bila i ostala riba i po. crvenokosa, uffff... Daj covece jbt stavljaj spojlere. Edited May 3, 2010 by CLEO http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Angel-a Odlican filmic. Steta jer je zadnjih 15% filma zbrzano. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Iron Man 2 - sasvim zadovoljavajuce za jednu akciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 x files - i want to believe - 7/10 nisam gledao (celu) seriju, pa ako neko zna da mi kaže kada su Skali i Molder imali sina, kada su se uopšte smuvali i šta je bilo sa njegovom sestrom na kraju? inače, Skali je bila i ostala riba i po. crvenokosa, uffff... Daj covece jbt stavljaj spojlere. sorry. ja mislio ne veze pišem o seriji staroj deceniju, ali neću više misliti. :( jel neko zna odgovor na moje pitanje (sada u spojleru)? Cloudy with a Chance of Meatballs - 7/10 dobra zabava! ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Dread u prvoj polovini filma sam mislio "au nemoguce da ce da bude ovakvo sranje do kraja", a onda krece hardcore izivljavanje.. au. Film mi je onako, bas bas disturbing. I svidja mi se sam kraj filma, epic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Nešto sam malo čeprkao po netu, ispalo je da je Dread jedan od osam filmova sa zadnjeg After Dark Horrorfesta četvorke, pa sam krenuo da ih kebam http://www.horrorfestonline.com/ THE FINAL Potencijalno sjajna socijalna tema upakovana u solidan maltret-slešer na kraju je postala papazjanija loše režije, loše glume, pogubljenosti u tome šta film zapravo želi da kaže, a sve to upakovano u nisku produkciju koja nije odmah očigledna, pa je utisak na kraju još i gori. Elem, grupica nerdova smišlja pakleni revenga plan protiv siledžija i faca iz srednje škole, zbog par ćuški i psihičke "torture" tipa "e, vidi onu emo klinku, kak je jadna..." Dobra strana filma je njihova zamisao da svoje žrtve ne ubijaju, već samo na neki način obogalje kroz ceo život, ali film počinje da postaje progresivno sve lošiji i lošiji kako vreme odmiče (plus što se stiče utisak da je na početku odstranjeno bar pola sata razrade i upoznavanja sa likovima koji odmah počinju da otkrivaju šta su naumili, kao da je film završnica neke serije koja je imala tri sezone pre toga). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 YIP MAN http://www.imdb.com/title/tt1220719/ 2008. (po neposrednoj preporuci rur-a) jebeno kul do jaja kung fu film, obavezno stivo za svakog muskarca a i sire (svideo se i mojoj zenki, srecom nije plakala ovaj put) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 jeje kineski SF (kung-fu žičani ) filmovi su uvek simpatični za gledanje ko je gledao Huo Yuan Jia http://www.imdb.com/title/tt0446059/ Ying xiong http://www.imdb.com/title/tt0299977/ neće se preterano oduševiti sa Yip Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 gledao sam ja, i ip man mi je dalje odlican. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts