Cartman_ Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Smorio sam se, ne znam shta da radim do 18h :/ @lesko: javi se kad vidish ovo na msn-u skotino prljava... :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Дулио, ипак напиши шта мислиш о Шкабу. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 U domu zdravlja sam video devojku koju bih oženio na keca pa sve da se zove i Sanela Seljimi (ali ne znam kako se zove, ja s kevom, ona s kevom). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 "Ja imam kevu, ti imas kevu, udaj se za mene" sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 U domu zdravlja sam video devojku koju bih oženio na keca pa sve da se zove i Sanela Seljimi (ali ne znam kako se zove, ja s kevom, ona s kevom). Eee bre Vudux, pa nisi bas nikako dejstvovao? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 Pa trudio sam se da ne izgledam retardirano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Brate Dzi, koliko puta mesecno ti jedes jagnjetinu, il' bolje da pitam koliko puta na dan? :) 1 G!!! = 1kg lamb/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 ja imam mx500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Pre manje od mesec dana, obreo se ja u Ronegartu (inače, fensi, ubrano-moderna prozapadnjačka pekara za one koji ne znaju :)), ima kod mene u kraju jedan a drugi u S.Markovića, i rek'o daj da uzmem nešto za doručak. Kupim ja tako kroasan, ali jelo mi se i nešto sa makom (baš volim mak :)) i kreće priča: - Daćete mi jedan ovaj kroasan - Evo izvolite, još nešto? - Pa, jel imate nešto sa makom? - Imamo ovo sa makom (pokazuje) - Aham, super, daćete mi onda to (a to izgleda kao "razvaljena" kifla u kojoj je mak). Samo mi recite, kako se zove, čisto da znam za sledeći put. - Ovo sa makom - Da, da, to sa makom. - Pa ... ovo sa makom - Ovo sa makom? - Da, zove se ovo sa makom - Ovo sa makom se zove ovo sa makom? - Da (pokazuje natpis) :) Evo i dokaza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 loool Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 "pa sta ima?" "evo radi se..." There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 znaci ne pamtim kad sam se poslednji put ovako smejao, koji rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 zip fajl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Ovo je bolje od "Golum" d.o.o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 @Lucky [roflmao][jupi] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Laki zvani anegdota У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 zip fajl hahaha, zemlja je ravna ploča 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Bejah na trchanju vecheras posle vishe od godinu dana. Istrchao 10 krugova(400m krug) i prilichno sam zadovoljan uchinkom. Mnogo vecih problema imam sa plucima nego sa nogama, al' dobro, i ovako je kul. Mislim da cu da dogledam 5u sezonu Housea sad pa na spavanje! Inache, rofl za Luckija! :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 zip fajl a mozda nije ni mrtav :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Bejah na trchanju vecheras posle vishe od godinu dana. Istrchao 10 krugova(400m krug) i prilichno sam zadovoljan uchinkom. Mnogo vecih problema imam sa plucima nego sa nogama, al' dobro, i ovako je kul. Mislim da cu da dogledam 5u sezonu Housea sad pa na spavanje! Inache, rofl za Luckija! :D I ja isto prvih par puta kad sam na trcanju, ni ne stignu da me zabole noge vec ostanem bez daha :). Tek posle 2,3 dana doguram do bola u nogama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 za "ovo sa makom" Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 za "ovo sa makom" Умро од смеха. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 grlo me otkida, poz ,laku noc ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 rush b Deki,i bez brige,tu je skrimke! :D laku noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 ovo sa makom :D dobro jutro :)) http://www.youtube.com/watch?v=Pa0yshquc1w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts