nikita_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Moj glas ide da je T2 bolji. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 taj film je popio opasno lose kritike, vec pola god mi stoji na hardu zbog toga i ako bude valjao vise ne posecujem review sajtove :| film ima mnogo sporih i konfuznih pochetnih pola sata, ali posle toga mozhesh da vezujesh delove slagalice. u mnogo chemu vishe podseca na video igru nego na film. specifichan je, ali se meni svideo @schwartzy Oba dela su do jaja, prvi zbog originalnosti, drugi zato shto su u istu tu pricu ulili brda kesha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ^ odpilike tako gledao sam T2 mozhda pre manje od godinu dana i da sam reditelj/producent/montazher filma mogao bih slobodno da kazhem da i posle xyz godina teshko da je neshto bolje izashlo :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 UP sestri se gledalo nesto i slucajno naisli na neku online verziju.. mada je kvalitet snimka los, ocigledno, vidi se da su majstori animacije.. filmic je super, kakav i treba da bude, mada sam ja ocekivao komicniju varijantu... svakako kad izadje neki lep rip za pogledati.. za neku 4gb varijantu kasnije na nekom velikom monitoru da ne pricam.. odlucio sam da pocenem da postujem postere posto mnoge filmove koje postujem posle 2,3 nedelje vidim kao u jbte do jaja film i to i kao da su prvi put pomenuti... ili niko ne cita postove drugih ili sve te preporuke ne vrede nikome i svako pise samo svoje ili su mi postovi ruzni :P We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Marley and Me... ok film koji i nema neku poentu osim mozda one - Zivot je ono sto vam se desi dok imate druge planove i jedino na sta mozete da se oslonite jeste da ce vam ker umreti pre vas (sori Reki)...posto i sam imam kucnog ljubimca bio mi je film malo tuzniji nego sto sam ocekivao. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 +1 preporuka za ovaj film, odlichan je. P.S. Imash BluRay rip na netu, 99.FRANCS.2007.FRENCH.1080p.BluRay.x264-FHD / 99.FRANCS.2007.FRENCH.720p.BluRay.x264-FHD. Jedan od boljih filmova sto sam gledao u zadnje vreme ! Stvarno me je odushevio :) Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Šta ste se svi uhvatili za žene i taj film, evo, moja bi prva tražila da gledamo One Eyed Monster nego to :)))) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ghost World - A jao, ne znam sta da vam kazem. Meni se svideo, jer volim dosadne filmove. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ovaj Eden Log je smorio u startu, prekinuo sam posle 15 minuta, nakaniću se da ga odgledam jednom al sad mi strašno nije legao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 gledao Choke, od palahniuka. sta znam meni se svideo jer sam procitao nekoliko njegovih knjiga. sto se glume tice skroz je kako sam zamisljao po knjizi. al ne bih mogao svima da preporucim I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Pogledao dragon ball evolution, nije mi se svideo =/ Pogledao wolverina, isto mi se nije svideo =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 "Fawlty Towers" o/ prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 odlucio sam da pocenem da postujem postere posto mnoge filmove koje postujem posle 2,3 nedelje vidim kao u jbte do jaja film i to i kao da su prvi put pomenuti... ili niko ne cita postove drugih ili sve te preporuke ne vrede nikome i svako pise samo svoje ili su mi postovi ruzni :P bravo za postere, kada vec mene mrzi :) vrede i preporuke i postovi, citaju se oni i cene vise nego sto mislis anyway gledao sam konacno dobar snimak Wolverina, kakvo razocarenje :| Pored toga gledao sam i Escapist, http://www.imdb.com/title/tt0961728/ , poprilicno dobar, kraj (koji se moze nazreti poprilicno lako) objashnjava neke nelogicnosti :) ali sve u svemu sasvim dobar film sa dobrom muzikom i glumcima i prichicom i tako to... dobar dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Unborn ништа посебно. прц парадица хорорић. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 odlucio sam da pocenem da postujem postere posto mnoge filmove koje postujem posle 2,3 nedelje vidim kao u jbte do jaja film i to i kao da su prvi put pomenuti... ili niko ne cita postove drugih ili sve te preporuke ne vrede nikome i svako pise samo svoje ili su mi postovi ruzni :P de bre, topic je jedan od najboljih na ruru. Prvo dođem ovde, pročitam par strana sadašnjeg ili nekog starijeg topica pa onda skidam film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 ne kazem da je topic los...ja sam npr skontao da je moj filmski ukus drugaciji od mnogih rurovaca ali opet i ja skinem neki preporucen film a isto tako preporucim neki film za koji mislim da bi se vama ovde svideo, ne postujem sve sto gledam jer bi sigurno bilo vecini smor i necu da davim.. mislio sam da niko ne cita preporuke i ljudi samo postuju bez citanja prethodnih postova, tako mi se bar cinilo... We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 bzvz ti je pattern razmishljanja, tvoje je da napishesh ili ne napishesh, a shta tje neko da uradi sa tim ne treba da te zanima. inache ja ne svatam ovo kao preporuka topic, poshto ljudi stavljaju i "ovaj film je govno" kao upozorenje i slichno. to shto niko ne odgovori ne znachi da niko nije prochitao :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 ^^ e ne mogu... moram da gubim vreme na drugi nacin.. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Ghost World - A jao, ne znam sta da vam kazem. Meni se svideo, jer volim dosadne filmove. Kako nisi ranije gledao Ghost World? Bilo na TVu 150 puta minimum. Enivej, Buscemi je jebeno genijalan u GWu, samo zbog njega vredi film. gledao Choke, od palahniuka. sta znam meni se svideo jer sam procitao nekoliko njegovih knjiga. sto se glume tice skroz je kako sam zamisljao po knjizi. al ne bih mogao svima da preporucim Auuuuuuuuuuuuuuu, kako je uspeo da ti se svidi film ako si chitao knjigu? Film je otprilike najvetji promashaj koji sam imao prilike da gledam u poslednje vreme. :((( Enivej ne znam da li je neko pominjao ovaj film... Fenomenalan film na toliko nivoa. Scenario, humor, opushtena gluma, rezija,... odlichno, skoro me nije neki (noviji) film toliko odushevio. Obavezano pogledajte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Auuuuuuuuuuuuuuu, kako je uspeo da ti se svidi film ako si chitao knjigu? Film je otprilike najvetji promashaj koji sam imao prilike da gledam u poslednje vreme. :((( Enivej ne znam da li je neko pominjao ovaj film... Fenomenalan film na toliko nivoa. Scenario, humor, opushtena gluma, rezija,... odlichno, skoro me nije neki (noviji) film toliko odushevio. Obavezano pogledajte! pa nekako mi je gluma bila kao sto sam zamisljao po knjizi i jos neke sitnije stvari su mi se svidele. @ Enivej ne znam da li je neko pominjao ovaj film... di si bio na ovom delu foruma kad je izasao film :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Izvini matori, netje se ponoviti, obetjavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 mislim stvarno... Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 totalno si promasio poentu, no nebitno. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Izvini matori, netje se ponoviti, obetjavam. tjiro in bruges je skoro najbolji film ikada, kada je rur u pitanju, o tome se diskutovalo na xyz strana ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts