Get Adobe Flash player

Jose Jimenez

The X
 • Content count

  9,163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

About Jose Jimenez

 • Rank
  ol skool
 • Birthday 09/14/1982

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Arcania

Recent Profile Visitors

17,911 profile views
 1. A neki VUMP zvuk Star Wars lightsabera za štit?
 2. Tako si rekao i za IndiGoGo!
 3. Jose Jimenez

  Koji auto da kupim

  Hvala na super savetima. Manjak gepeka sa 7 sedišta mi je OK, ionako ne postoji nijedan MCV gde je udobno putovanje na pomoćnim sedištima - ne bih nikad terao osobu da sedi tu duže od sat vremena. Honda FRV mi je interesantna, ali mi ne obavlja posao jer će zadnja klupa svejedno otići na 2 dečija sedišta. Plus me brine što je penzionisan bez naslednika, što mi govori da nije uspeo da nađe svoju ciljnu grupu. Stavljam Šarana i Grand Scenic (čuo sam sa drugih strana dobre stvari o njemu) uz Zafiru na spisak za probnu vožnju. Koliko je kvalitetan? Ford generalno ima etiketu kao proizvođač automobila nižeg kvaliteta u odnosu na Nemce i Japance. Znam par vlasnika Fokusa koji su zažalili kupovinu.
 4. Jose Jimenez

  Koji auto da kupim

  Veliki magovi, treba mi vaša preporuka za MCV polovnjaka: Pretežno gradska vožnja, uz povremene izlete u prirodu 7 sedišta Benzinac, pošto planiram oko 10k km godišnje Da nije preterano dugačak, jer parkiram paralelno na ulici Trenutno mi je Zaphira C prvi izbor, ali tek treba da krenem da obilazim placove i osetim kako mi leži. VW Šaran mi deluje predugačak, dok VW Touran ima preterano skučenu treću klupu. Da li ima neki drugi model koji preporučujete?
 5. Ajd nek ti je sa srećom, Krule! BTW bode mi oči ovaj zeleni grid na screenshotovima, možda da smanjiš opacity na 50% kako bi se lepše videli modeli, koji su mi jako lepi. E da, imaš typo u opisu - treba "..lets no-one.." Privately owned space exploring corporation equipped with cutting-edge technology that let's no-one stand in their path.
 6. Jose Jimenez

  Njuz (nije njuz)

  I to tačno ispred restorana Panta Rei, gde SNS ekipa bleji - da ne mora Đurić daleko da ide :D
 7. Jose Jimenez

  bezanje iz srbije

  Otkad Nemačka ima deficit rejvera HAE!
 8. Jose Jimenez

  Njuz (nije njuz)

  Sneg bio na poligrafu, kažu da nije pravio kolaps, već Đilas, Jeremić i Obradović
 9. Jose Jimenez

  Njuz (nije njuz)

  https://www.dw.com/sr/šetnja-uzbudljiva-ko-podgrejana-sarma/a-46773299?fbclid=IwAR2zOPnm8EtjPf1FJGo08RW4xo_4oqilSLglzOM60a4i6yP-H83A7BFcG8M
 10. Jose Jimenez

  Njuz (nije njuz)

  Hahahaha, ali u URL članka stavili "nije-njuz" :D
 11. Jose Jimenez

  RUR Game Vault

  Imam i neki H1Z1 Trickster Crate key, šaljem ti na PM