Jump to content

Jose Jimenez

The X
 • Content Count

  9,352
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Jose Jimenez last won the day on December 1

Jose Jimenez had the most liked content!

Community Reputation

379 Snašao se

About Jose Jimenez

 • Rank
  ol skool
 • Birthday September 14

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Arcania

Recent Profile Visitors

18,605 profile views
 1. Koliko sam skontao sistem će biti poput novog Deus Ex - primarno tvoja FPS veština određuje da li ćeš pogoditi metu, a statistike modifikuju štetu, dodatne efekte itd. Sećam se koji pakao je bio originalni Deus Ex. Uzmem snajper sa 0 skila, i nišanim kao da imam Parkinsonovu bolest.
 2. I mene je to interesovalo, pa sam naleteo na tekst jednog proizvođača vakcina koji mi deluje legitimno: TL:DR Izumeti, proizvesti i sertifikovati vakcinu je jako rizičan i komplikovan proces. Lakše je proizvesti vakcinu za novu bolest koristeći već razvijene procese i tehnologiju, nego da za istu bolest razvijaš nove procese i tehnologiju.
 3. To ti je 5 minuta posla, samo ti trebaju klješta, zamenski utikač, skalpel, šrafciger i malo strpljenja. Evo ti klip - ti ćeš raditi sve isto, samo nećeš vezivati uzemljenje: pošto ti je mali utikač, on ima samo dva kabla - nulu i fazu.
 4. Ispravio link. U pitanju je snimak sa Irinejevog opela, gde se vernici pričešćuju bez maske, u gužvi, na istu kašičicu.. U mojoj firmi su sve kancelarije na svetu zatvorene od marta - 12.000 ljudi šljaka od kuće, jer firma neće da rizikuje upravo taj scenario. Koliko sam ispratio, sve velike tech kompanije su uradile isto. Rezultat je da šljakamo bez problema ovih 9 meseci, i nastavićemo tako najmanje do aprila 2021.
 5. Vidimo se kod Marinice https://www.facebook.com/jovana.gligorijevic/videos/10158602232352707
 6. Jose Jimenez

  - TV Topic -

  Nisam ljubitelj domaćih porodičnih serija poput Srećnih LJudi, Porodičnog Blaga, i ostalih orlova, rođaka itd. Zato me je pozitivno iznenadila ova serija. Crnohumorna komedija/porodična drama o propalom, isfrustriranom glumcu (Kičić glumi sebe :D) pred razvodom, supruzi arhitekti kojoj je dojadilo da ga trpi, i njihovom istraumiranom detetu. Dobra glumačka ekipa, dobre fore (ovo je Kičićev projekat, tako da je maksimalno iskoristio priliku da se sprda na sopstveni račun) , pristojan scenario, priča koja se zaokružuje posle 10 epizoda. Topla preporuka.
 7. Hvala Dule, ali uspeo sam da saznam. Opšte je rasulo, gomila osoblja pozitivno, i lista čekanja za operacije je već nenormalno duga.
 8. Da li neko zna koje je stanje na hirurgiji u Kliničkom Centru? Prestali su da primaju pacijente jer je korona ušla na odeljenje, ali neki lekari pominju da neće biti operacija narednih mesec dana.
 9. @kruko jel može ova verzija da se pegla na Steamu?
 10. Ako ste ćoravi kao ja i niste skapirali čemu se raduju na kraju S2E1
 11. Imaš prijatelje koji su plaža i voda.
 12. U igrama Gold je samo master sa kog kreće štancovanje fizičkih kopija. Što kaže Zwerko, ne mora da bude ni kompletna igra na njemu otkad smo u internet dobu.
 13. Split, Glass, New Mutants. Nije baš da je novajlija.
×
×
 • Create New...