Jump to content

Jose Jimenez

The X
 • Content Count

  9,310
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Jose Jimenez last won the day on July 4

Jose Jimenez had the most liked content!

Community Reputation

296 Snašao se

About Jose Jimenez

 • Rank
  ol skool
 • Birthday 09/14/1982

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Arcania

Recent Profile Visitors

18,479 profile views
 1. Francuska strip škola, nema šta da ne valja 🙂
 2. Da li 1. sezona Snowpiercera pokriva koliko i film (tj. prva knjiga)?
 3. Jose Jimenez

  - TV Topic -

  Da li je neko gledao Carnival Row? Ideja mi na papiru deluje super, a la Arcanum.
 4. Rutina. Oko 19-20h kreće večernji program: večera, kupanje i priča. Do 21h je ugašeno svetlo. Stariji se nekad žali kako mu se ne spava, ali zna da nema ustajanja. To ostavlja supruzi i meni par sati da pozavršavamo šta imamo, i da iskuliramo. Zato je ustajanje između 6 i 7 ujutru, što je meni lično ok.
 5. Uveliko špartaju po centru.
 6. Za belu tehniku je najbitnije da imaš dugi garantni rok - ako se dvoumiš između dva slična aparata, uvek uzmi onaj sa dužom garancijom.
 7. Pustili su HBO Max nedavno, i polako će najbolji materijal da prave kao ekskluzivu za tu streaming uslugu. JIPM. Mislim da su zaboravili da te pitaju da li je realno kad su pravili plan 😄 Imajući u vidu stanje u Srbiji, gledaćemo ga isključivo preko torenta u septembru.
 8. Tenet u avgustu van SAD. https://variety.com/2020/film/box-office/tenet-release-date-international-movie-theaters-1234717187/
 9. S.T.A.L.K.E.R. priča je bila jako dobra, i lepo se uvezala sa samim gameplayem. I dalje pamtim dobar deo toga šta se dešavalo u sva tri naslova. Open world, posledice za napravljene izbore, dobra mehanika pucanja, anomalije - sve u svemu mi je baš bilo prijatno iznenađenje.
 10. Za streaming ugovor mogu da dobiju delić tog novca - Seinfeld i Friends su naplatili $500 miliona za streaming prava. The Office $425 miliona. Jedan film ne može ni blizu da priđe. Pitanje je samo koliko dugo mogu da "sede" na filmu, i kad će biti momenat kad će reći "jebiga, x% tržišta je otvoreno, to će biti dovoljno.
 11. Zato su mi na kraju dana zanimljiviji KRIK, BIRN i ekipa. Izbace tekst nedeljno, ali konkretan, i autorski.
 12. Kina je najbitnije tržište, i proces otvaranja bioskopa je već u toku. https://www.bbc.com/news/business-53468302
 13. N1 i Politika. Jeste Politika načelno provladina, ali ima i dalje kvalitetne novinare. A spektar tema im je širok, pa može da se pročita nešto kvalitetno. Nova S se profilisala kao antivladin tabloid - po treš skoru su tu negde sa Blicom.
×
×
 • Create New...