Jump to content

Jose Jimenez

The X
 • Content Count

  9,406
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Jose Jimenez last won the day on March 15

Jose Jimenez had the most liked content!

Community Reputation

408 Snašao se

About Jose Jimenez

 • Rank
  ol skool
 • Birthday September 14

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Arcania

Recent Profile Visitors

18,751 profile views
 1. Ako ideš bez zakazivanja, dobijaš ono što imaju na stanju. Kazaće ti na ulazu šta je ponuda dana. Ako zakazuješ, dobijaš to što si izabrao u formularu.
 2. Kontroll Mođarski film koji priča o grupi kontrolora u metrou i njihovu svakodnevnicu. Ne bih olako ga karakterisao ni kao dramu, ni kao komediju, već kao Trainspotting na istočnoevropski način - manje hajpa, niži budžet, ali istovremeno sa interesantnijim šmekom i realnijim likovima. Preporuka ako vam leži ovaj tip filmova.
 3. I Zergovi bi trebalo da su ovladali univerzumom, pa ne ide.
 4. Na OTP trenutno naplaćuju 9RSD za online transakcije (izuzev nekih koje su bez provizije, poput internih transfera), i to je to. Imaju foru da ako pređeš ~50k prometa karticom u mesecu, održavanje je besplatno.
 5. Ko želi Deadlight: Directors Cut, evo kupon za GOG.com AF61B-2462F-E6753-56897 Ko ga iskoristi, neka javi.
 6. Obrisala ga je čim je postala viralna, i dalje je indeksovana u pretraživačima:
 7. Epilog: Komunalci u 4 ujutru uklonili kamionom.
 8. I tu leži razlika između jednog Nestora i jednog Luj Pastera. Oboje su otvoreni za nepoznato. Razlika je u tome šta rade sa tim: Nestor je demonstrirao nedostatak kritičkog razmišljanja da razlikuje lako proverljive gluposti od autentičnih ideja - ne radi "due diligence", već ono što mu se dopada pakuje u mudrosti jednog doktora i plasira dalje. Luj Paster je rešavajući problem kvarenja piva zakoračio "u nepoznato", i primenom naučnog metoda je došao do zaključka da su za fermentaciju zaslužni mikroorganizmi, što je na kraju dovelo do pasterizacije. Mnogo je lakše biti Nestor nego Paster.
 9. U toj analogiji Brat Nestor nije taj koji se diže u balonu da nađe crnilo, neko drugi je. Brat Nestor za to vreme na Hepiju objašnjava kako ti u balonu nemaju pojma, jer su drevni Atlantiđani davno dokazali da je svemir zelene boje, zbog čega danas potomci Atlantiđana imaju zelene oči.
 10. Grupa Nauka na FB dodelila nagradu "Crni štetoskop" dr. Nestoroviću. Nekoga nije mrzelo da prikupi njegove izjave na jedno mesto 😄 https://www.facebook.com/groups/117202582284906/permalink/729674601037698/?__cft__[0]=AZX2b0UnzEUo3850rKWG5w5-UxikHsZd7HswEzqoy42I08z7dv2opSeXRMQFevpG7ri6Z_qRT8rVGA34EEfrlgaS_za8w1KHE43mAVubiGHJUVtdQ4p2E3AAKAlOdJKnGve29jZc9gljnBOHaUZbUuKlaL_2pURgdIQLGyR3XRWhbph2yaLLZeAkfkiqLxZ4g3g&__tn__=%2CO%2CP-R
 11. Za starijeg uzeli, za mlađeg smo se već dovoljno informisali da je to bacanje para 🙂 Meni nisu tražili novi ugovor da potpisujem, već je nova kompanija preuzela ugovorne obaveze. E sad, ako jednog dana zatrebaju ćelije, saznaćemo da li je sve to zaista bezbedno prevezeno.
 12. Prečišćivači su kao Coka - stalno vrti, ali niko ne zna čemu sve to 😄
×
×
 • Create New...