Jump to content

Jose Jimenez

The X
 • Content Count

  9,704
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Jose Jimenez last won the day on November 17 2021

Jose Jimenez had the most liked content!

Community Reputation

678 Sjajan član

About Jose Jimenez

 • Rank
  ol skool
 • Birthday September 14

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Arcania

Recent Profile Visitors

19,409 profile views
 1. Jako zabavan sajt ako nemate nikakav kripto 😄 https://web3isgoinggreat.com/ U donjem desnom uglu je brojač koliko miliona $ je ukupno šteta članaka koje ste skrolovali
 2. Mi volimo dobru teoriju zavere, nasumičnost je suviše strašna da je prihvatimo kao realnost.
 3. Ja bio, HAE! Zapravo je skroz OK kad skapiraš u šta se upuštaš. 90% predavača su ljudi koji prodaju maglu, i traže finansijere da zajebu. Gomila posetilaca su tu da se obogate, a nemaju pojma u šta se upuštaju. Ali među njima ima nekoliko jako zanimljivih projekata, i nekoliko timova koji jako dobro znaju blockchain. Za njih je networking mogućnost najveća vrednost konferencije, i relativno lako ih je prepoznati jer ti ne daju bullshit sandwich odgovore na konkretna pitanja. Što Hajli reče, jače konferencije su skuplje jer imaju jači talenat i veće finansijere.
 4. Saopštenje MUP: Dojave o bombama u velikom broju škola u Beogradu, većinom lažne
 5. Hold dok ne dođeš do 100%!
 6. Prey će biti opet besplatan na Epicu od 12-19. maja. Odigrao sam je, ima sjajan System Shock / Deus Ex vajb. Obavezno je ugrabite.
 7. Probao malo Picarda da gledam, jbt koji je ono agenda push, wokeism i silovanje franšize u jednom. Čak je i Discovery, koji mi je mnjeh, za Picarda remek delo. Da li je neko pogledao Strange New Worlds što je krenuo?
 8. Lepo ostrvo, dosta istorije, taman za 7 dana da prođeš sve uzduž i popreko. Od stranaca se više brini da ne naletiš na Engleze - njima Rodos važi za top low-cost destinaciju za lešenje od alkohola i bahanalije. Ustvari, setih se upravo sa kim pričam 😄 Preporučio bih ti i Krit, koji je veći i raznovrsniji, a u sličnom su cenovnom rangu. Što se tiče hotela, važi kao i za celu Grčku - sve je realno za zvezdicu manje od reklamiranog. Ono što nije, jako je skupo
 9. Neću moći zbog obaveza ovaj put, ali nadam se da će opet organizovati tamo krajem godine
 10. U Bugarskoj se 5 godina unazad organizuju Stalker događaji, a ovog puta su se udružili sa našima da se održi događaj 15. maja u Beogradu. https://www.facebook.com/events/1651887331855034 Neki od rekvizita, kao što su PDA i anomalije, su pokidali. Kotizacija za učešće na dvodnevnom događaju je 2000 RSD, plus renta airsoft replike i zaštitne opreme ako nemate svoju.
 11. Ovo me podseti na Men of War. Osim sjajne fizike i modela penetracije, imali su mogućnost da preuzmeš direktnu kontrolu nad jednim vojnikom ili vozilom.
×
×
 • Create New...