Jump to content

Jose Jimenez

The X
 • Content Count

  9,267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Jose Jimenez last won the day on February 4

Jose Jimenez had the most liked content!

Community Reputation

250 Snašao se

About Jose Jimenez

 • Rank
  ol skool
 • Birthday 09/14/1982

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Arcania

Recent Profile Visitors

18,372 profile views
 1. Ovo za ukidanje dozvole Montenegro Airlines je legitimni potez reciprociteta - T6 je pokrio detaljnije: https://tangosix.rs/2020/27/05/novi-sukob-srbije-i-crne-gore-ima-ipak-vazduhoplovnu-pozadinu-i-opravdanje/
 2. Ne zaboravi ni heroje poput Siminih četnika (i njihovih pandana na drugim stranama fronta) koji su silovali, mučili, držali robove, i ubijali malu decu. Imaš i danas gomilu koji su spemni da ih pravdaju.
 3. Znajući koliki je superfan, pre će biti da su se u finansijskom smislu oni nakačili njemu 😄 Svakako mu ne slušam muziku ni ne gledam spotove, ali ako iz svega izađe jedan dobar fan film i jedan srećan Marko Bulat, svi smo u plusu 🙂
 4. Lepo sumirao matori odgovprnost i krivicu 🙂 https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/274859/licni-stav-velimir-perovic-ne-ana-nije-krivo-vranje-vi-ste-krivi.html
 5. Spot je rađen u sklopu fan filma
 6. Taj deo grada je sasvim dobro povezan. Imaš tramvaje ulicu iznad, kroz raskrsnicu Dušanove i Francuske prolazi nekoliko autobuskih linija, 29. Novembra je blizu, Trg republike je blizu. A pritom je zavučen pa ne služi kao tranzit ka drugom delu grada. Ono zbog čega se bune što će da se obore drvoredi sa obe strane ulice, proširuje kolovoz, i preusmerava kompletan trolejbuski saobraćaj u tom delu grada kroz jednu ulicu. I to je otprilike jedina investicija koju je grad napravio u tom delu grada.
 7. Ima li neko drugare u Zvezdinim grupama? Jedno je da vođe navijača zabrane prozivanje Vučića - oni imaju direktan interes da ostanu u Vučićevoj milosti. Ali kako su pešadiju nabedili da organizuju bakljadu za Vučića? I koje je rezonovanje?
 8. Donesi.com je stavio Benu apoteke na spisak za dostavu.
 9. Daleko je efikasnije ubediti ljude da ne završe na respiratorima nego ih lečiti - ma koliko bilo dodatno opterećenje za to osoblje.
 10. https://www.index.hr/clanak.aspx?id=2172945&fbclid=IwAR2FNwKXyW7ukJx31HDbmsAPaNOhSgNn-fdrpQLZ2FFJ-4WLp-zJTSw-wYE Svaka mu ka u Bana Jelačića 😄
 11. To me zapravo i zanima - momenat kada sistem puca. Mi već sada imamo sporadične slučajeve o kojima se čuje samo preko društvenih medija - npr. tip koji je umro od srčanog udara jer su odbili da mu pruže pomoć jer su ga greškom dijagnozirali kao inficiranog koronom. BTW Đilas mi je baš antipatičan, ali je ovde ubo suštinu.
 12. Da li neki sajt ima grafikon koji za svaku državu prati stopu smrti po glavi stanovništva? Do sada mi je ova kriva jedina uporediva između država.
×
×
 • Create New...