Jose Jimenez

The X
 • Content Count

  9,220
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Jose Jimenez last won the day on April 24

Jose Jimenez had the most liked content!

Community Reputation

238 Snašao se

About Jose Jimenez

 • Rank
  ol skool
 • Birthday 09/14/1982

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Arcania

Recent Profile Visitors

18,067 profile views
 1. Gwent je besplatan, a i nije mi nešto - odrastao sam sa MtG i sve današnje kartične igre su mi meh. Thronebreaker sam preorderovao, i uživao sam u igri. Sami fajtovi su mi bili nezanimljivi, igrao sam zbog priče i odluka. I zbog toga nije razočarao.
 2. Doh! Zovem ih sutra. BTW ta ista ekipa je Xiao Mi servis.
 3. Imam Logitech MX513 kome je krenuo da baguje mikroprekidač - običan klik često registruje kao 2-3 klika, i nemoguće je uraditi drag&drop jer prekida. Žao mi je da ga bacim jer smo zajedno prošli mnogo, od Cezarovih legija oko Huverove brane, preko Federacijske invazije Mantis sektora, do okršaja sa vampirima u Tuissantu. Da li neko zna servisera koji popravlja mikroprekidače na miševima?
 4. Mnogo jaka cena. Samo sam jednom uspeo da nađem Qashqai +2 iz 2010. za ~9k€ i to u Boru. Prodao se dok sam izguglao kako da dođem tamo.
 5. Tako ti je to kad ne poznaješ nikoga u vlasti.
 6. Jose Jimenez

  Letnje gume

  Mali update sa moje strane: Odustao sam od 205/55/R16 iz glupog, a jednostavnog razloga: auto je predviđen za 60 gumu, i em što se vidi nagib (zadnji par guma je Continental 215/60/R16 koje će još dosta da guraju), em što sam zapravo kačio prednjim spojlerom ivičnjake. Zato sam popričao sa dilerima o jeftinijoj opciji od Kleberove HP4 koja u 215/60/R16 verziji košta preko 10k, i odlučio se za Matador Hectorra za 8k. Matador drži Continental, i jako je slična Continentalovoj gumi. Matador je pritom postao fabrička guma za Škodina vozila, tako da mi je za mojih maksimalno 10k km godišnje ovo bilo skroz ok rešenje.
 7. Jose Jimenez

  Letnje gume

  Dobra fora sa užom gumom, našao 205/55 R16 DYNAXER HP4 91H ispod 6k. Hvala Vudiću!
 8. Ha, nisam znao da su na berzi.
 9. Jose Jimenez

  Letnje gume

  215/60/R16 na alu felnama. Cenovni rang je Sort by cheapest first 😄 Prelazim 10k km godišnje, kočim motorom, i gume mi nikad ne istroše šaru pre nego što ih bacim, zato mi mrsko da dam 15k za gumu kad mi jeftinija obavlja isti posao. Super preporuka, hvala Vudiću!
 10. Jose Jimenez

  Letnje gume

  Sava Intensa ili Tigar High Performance? Normalno vozim, od Višnjice do centra mi treba minimum 15 minuta 😄
 11. Jako originalan pokušaj da se John Wick pretoči u video igru. Umesto da idu na Max Payne slo-mo pucačinu, developeri su odlučili da naprave polu-poteznu strategiju, i deluje jako zabavno. Gameplay je najbolje opisati kao kombinaciju X-Com i SpeedRunners, gde Wick koristi svoje Gung Fu veštine da vezuje combo ubistva, i planira tri poteza unapred. Release date TBD.
 12. CD Projekt Red se odlično pozicionirao kao šampion gejming populacije. Posle Witcher 3 sam se zarekao da ću preorderovati sve njihove naslove, i do sada se nisam pokajao.