Jump to content

Jose Jimenez

The X
 • Content Count

  9,588
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Jose Jimenez last won the day on November 17

Jose Jimenez had the most liked content!

Community Reputation

546 Sjajan član

About Jose Jimenez

 • Rank
  ol skool
 • Birthday September 14

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Arcania

Recent Profile Visitors

19,152 profile views
 1. Možeš u kontejnere za staklo. Bonus poeni ako skineš plastične poklopce.
 2. https://inews.co.uk/news/world/barbados-republic-date-queen-independence-caribbean-monarchy-commonwealth-1321734 Slučajnost? Ne bih rekao!
 3. Za ovo sam gledao dobar dokumentarac koji je analizirao epidemije u istoriji. Suštinski virus ima dva faktora - stopu smrtnosti i lakoću širenja. Ubijanjem domaćina virus smanjuje mogućnost da se dalje širi, zato će vremenom preovladati manje fatalne varijante virusa. Grip i HPV su odlični primeri. TL;DR ako ne sprečiš transmisiju epidemije (npr. variola vera 70ih), onda je jedina opcija da opstaješ dok virus ne mutira do te mere da prestane da bude opasan. U ovom slučaju mi opcija B deluje mnogo realniji ishod.
 4. Ja sam vama pružio priliku da me ubedite, sećate se? Elvis je okačio spisak studija koje dokazuju da maske ne rade. Međutim, Elvisu je sevao paja da ih pročita. Ja sam počitao, i u prvoj studiji našao zaključak da maske rade. A Fata legenda je rekao da su autopsije zabranjene. Kad sam mu pokazao dokaz da to nije tačno, onda je rekao "zašto se onda ne rade?". Šaljem mu linkove ka nizu autopsija, i pitam zašto moram ja da guglam umesto njega tako bazično. Odgovor? "Ja ne guglam, svašta se piše po internetu i ne znam šta je istina". I shit you not. Ako pričamo o kritičkom razmišljanju, vas dvojica ste verovatno najmanje kompetentni da se javljate.
 5. Slažem se. Neko mi objasni da nisam u pravu. Moj reptilski mozak se prebaci u defanzivni režim, i krene da kopa po netu. Daj bilo kakav argument koji će podržati moj stav - jebeš kritičko razmišljanje, jebeš što su argumenti na brzinu sklepane montaže i online voditelji sa odelima od $15. Jebeš čak i argumente - nađi samo naslov koji zvuči dobro, a to što sama studija ne postoji, ili tvrdi suprotno, to nije bitno. Ja sam u pravu, svi ostali su debili sa lažiranim argumentima.
 6. Meni je prilično zabavan. On sam kaže da nekad opali debilne komentare, pa ih treba uzeti sa rezervom.
 7. Tabloid novinarstvo. U realnosti tipa jesu zavrnuli za pare, ali je davao prijateljici od prijateljice za lečenje od raka. Prevarant je koristio slike Alesandre Abrozio, ali se nije predstavljala kao ona.
 8. Otkad je onaj tip rekao na Star Wars temi da će nam deca postati pederi zbog nove trilogije, nijedna izjava me ne čudi 😄
 9. Very little was revealed about what the DLC will look like, but we did get a small tease of what you might be able to expect: “So as an example, you might be able to wear Geralt’s armor inspired by the Netflix series,” Philipp Weber, acting lead quest designer at CD Projekt Red, said during Friday’s WitcherCon stream.
 10. Pominjalo se negde ranije da je za Witcher next gen update koji će imati kozmetički DLC - samu igru neće dirati.
 11. SZO procenjuje da je delta soj 99% novih zaraza, i da vakcinacija smanjuje transmisiju za 40% https://www.france24.com/en/live-news/20211124-vaccines-reduce-covid-transmission-by-40-who
 12. Maid Uh jbt, koja drama. Mlada majka sa dvogodišnjom ćerkom beži od muža, postaje beskućnik, i kreće u mačevanje sa birokratskom mašinom i besparicom kako bi mogla da obezbedi nekakav život za sebe i ćerku. Serija ima spor tempo, i dobro udara na "par pogrešnih odluka i ovo možeš biti ti" emociju, bez da sklizne u HC sranja. Likovi su dobro odrađeni, i svi su redom sjebani na svoj način. Sveukupno topla preporuka za one koji vole savremene drame. _ BTW Bebop sam odgledao prve dve epizode. Kao film koji je nastao po animeu je đubre - neke stvari su verno preneli, ali većina izmena koje su svesno napravili (npr. karakteri Spajka i Fej) su takav fejl da ne mogu da skapiram zašto su mislili da je to ok. Npr. Spajk je od antiheroja i romantika pretvoren u sociopatu Ako niste gledali anime, ili ako uđete sa stavom da jedno nema veze sa drugim, dobićete solidnu stylish scifi seriju. A posle odgledajte anime, jer kida.
 13. Kakvo bi bilo tvoje konkretno pitanje na tom referndumu?
 14. Priviđa mi se Sever Tasić i "moraš imati storiteling za brend da bi influensovao konzjumera. Niko neće ući u fanel banke koja nema nurčir i nejčr storiteling vajb."
×
×
 • Create New...