Jump to content

t1moth1

The X
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

1 Follower

About t1moth1

  • Birthday 03/08/1979

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Klan/Tim:
    TCI
  • Omiljene igre:
    cs,fifa,gp,wc
  • Lokacija:
    palestian territories

Recent Profile Visitors

1,812 profile views
  1. Dok doda loptu prodje pola utakmice 8)
  2. postovani igraci cs-a molim da se upisu samo ekipe koje su bili pioniri cs-a i legende prvih internacionalnih turnira u srbiji... evo ja cu neke kojih se setim da nas zelja mine da se napravi neki manji tur od ovih ekipa tipa poziv na ultimate turnir 8)... 1. TCI......t1moth1......gurdian.....filip.......macer.......koks......ron_J......itd. 2. G.........stojke......headhunter.........neverdOOd......mali_zen........predator.......pilgrim........itd. 3. zli Kalashi......kojot.......koma........sergio......mao.....itd. 4. risK.......darklord.......toma.........aragorn.......itd. 5. net+........fleka.......kwar......i drugari..... 6. xTm........itd 8) Ne mogu se setiti svih woona dodajte se cisto da se vidi ko je ovde igrao cs pravi 8) !!!!!
  3. HB shkemi :)))

    xopla!

  4. prodajem bas gitaru sa 4 zica (kojih nema) i futrolom za nju marke "Gibson" crno bele je boje povoljno... 064/1502-944
  5. da kockice su keva...sad kad stavis da nema nikakve popmoci od kompa ovi drugi igraci igraju svoj fudbal a tebi ako dodaju dodace 8)
  6. izasao je i konacno pes 2009 zelim samo da kazem da je odlican ali naravno ovo je frst verzn 8)...ceka se na patch prvi koji ce izmeniti podosta bagova...npr. uzmes igraca driblas driblas i driblas ti ga juris da ga stignes a ostali tvoji igraci nemi posmatraci zatim na become a legend i cetvrt finala lige sampinjona pukne igra i ja ga duvam to je u sustini to ima jos nekih manjih problema ali zakrpa ce to zavrsiti...sve u svemu ceka se na jos 12 klubova da daju dozvolu da budu licencirani za ligu sampinjona...poz za nov soccer of svih soccera !!!
  7. sve u svemu mislim da je vrh jer kakvi su prosli bili ovaj i lici sony pesu pozdrav manijacima pesa
  8. probao sam pes 2009 aktivnija je dosta igra AI odbrane je poboljsan neki su igraci brzi ali ako je dobar odbrandbeni igrac onda ne mere da prodje 8)...grafika je izuzetna u proslom je bila losa naspram ove sve je super i ocene ostalih pes manijaka je 5 !! demo mozete skinuti sa sajta www.pes-serbia.com morate se registrovati kako bi skinuli demo...demo je samo proba jedan moze da igra samo i mali opis sta ima jos novo.liga sampiona je ubacena 8)...17 oktobra pocinje prodaja org cda naravno bice i pirata ali kupi org i budi deo sveta pes manijakakakakakaka 8)
  9. tema oko svega je otisla predaleko RISK je prva ekipa koja je imala mrhea darklorda i dr. koji su prasili ali i konkurencija je bila slaba uglavnom tri cetiri ekipe uvek sui bili u vrhu ali se izmenilo mnogo toga ranije dezert u ruke matriks i leti leti po mapi 8)...elem old school i old school samo u stilgaru je izasla ekipa zK mao koma kojot prangija 8) i svaki deo grada je imao jednu dobru cs ekipu dorcol G,nbgd GCV(vortex),blok RISK,zK iz cvijiceve centar da kazemo i ostale ekipe su bile dobre ali ove su usle u legendu i pionirstvo CS-a.e onda smo mi malo ucili i te ekipe poceli da prasimo 8) (TCI)...moja mlenkost je organizovala vise turnira kod nas a jedan je legendarni u PANZERU to je bio prvi tur sa nagradnim fondom 1500 eura + robne nagrade i tri televizije su propratile ovaj turnir.bili su i riskovci tu ali su poslati kuci ranije 8)...da tu su bili i prvi internacionalni gosti LEMINGSI koji su bili odlicni do finala pa je G objasnio zasto su ted bili u vrhu...dakle RISK je old school ekipa koja je imala cuvenu rec i patentiranu od strane MRHEA "desi v u n o"... pozdrav svim starim pleyerima i nobovima 8)
  10. 17 oktobra se pusta u prodaju a ocekuje se bolji AI odbrane i mnogo toga a turnir cu organizovati mesec dana posle u jednoj igraonici ufur ce biti 500 din. bice mnostvo nagrada u vidu novca i robnih nagrada bice propraceno i putem medija jer moramo srusiti BAG FIFUUUUUUUU ziveo PES jedan jedini ne nad-j..... !!!!
  11. prodajem ati radeon pro silent 1300 kao nova za 2000 dinara nova je oko 40 evra ali ja je prodajem jel sam dobio novuuu juhu ako ima zainteresovanih pozvati na broj 064/ 1150-486 MARKO
  12. to je bolest ja se lecim vec godinama bio sam u vegasu nici cardifu i brate zaraza 8) ali je do jaja
×
×
  • Create New...