Jump to content

Knjige & stripovi

Tražili ste, pišite (o svemu što ste čitali!)

45 topics in this forum

• 1.3k replies
    • 121.1k views
    • 75 replies
    • 49.2k views
    • 5 replies
    • 7.2k views
    • 2 replies
    • 1.2k views
  1. Black Library

• 1 reply
    • 2.3k views
    • 1 reply
    • 2.3k views
    • 1k replies
    • 103k views
    • 61 replies
    • 13k views
  2. RIP Stan Lee

• 3 replies
    • 2.5k views
    • 10 replies
    • 2.4k views
    • 18 replies
    • 5.6k views
    • 3 replies
    • 2.4k views
  3. Raša Popov (1933-2017)

• 2 replies
    • 2.2k views
  4. Manga 1 2 3 4

• 82 replies
    • 17.2k views
    • 2 replies
    • 2.4k views
    • 0 replies
    • 2.3k views
  5. potraaaznja

• 2 replies
    • 3.5k views
    • 4 replies
    • 2.8k views
    • 16 replies
    • 4.5k views
  6. RIP Zagore

• 1 reply
    • 2.7k views
    • 5 replies
    • 6.2k views
    • 6 replies
    • 5.4k views
    • 96 replies
    • 13.9k views
    • 1 reply
    • 4.4k views
  7. Sajam knjiga 2014

• 4 replies
    • 3.6k views

• Topics

• Ovo je žestoka glupost. Sportski EV nikada neće biti kao sportski SUS, nema razloga za fejkovanjem i nekim premošćavanjem dva sveta, zna se šta hoćeš od automobila. Dodavanje ovakvih fičera me više odbija od ovog modela nego što me privlači.   Zanimljivo, Albanija, ko bi rekao. Anyway, pre nekih nedelju dana sam snimio dva klipa, bez smarajuće muzike, sirovi zvuk, čisto kome je zanimljivo da čuje/vidi kako izgleda vožnja EV-a danju i noću. Ostavljam direktan link, hostovao sam klipove kroz svoj QNAP NAS, radi direktan pregled bez downloada, što mi bilo zanimljivo za ovakav tip share-a, ne cimaš se cloudom tipa google drive, onedrive, ili procesiranjem na youtube, itd.  https://tinyurl.com/M3P-Day-Ride https://tinyurl.com/M3P-Night-Ride Par fotki isto:
    • zapravo da, hoteli su dobar hint, većina koja ima restorane ih drži nepušačkim jer moraju. tipa credo u meriottu je takođe nepušački ali nije nažalost tradicionalni.
    • Zatvoren prostor su Mama's Shelter, Mayka. Otvoreni svaka bašta, a ima ih beskonačno 😄
    • nadaj se lepom vremenu pa sedite u baštu :)) pazi, sigurica nepušački ti je bilo koji restoran koji drže rusi a ima ih, jedino što to nije tradicionalna hrana. jedan koji mi pada napamet na prvu je Stara Hercegovina, jer ima koliko-toliko (naglašavam još jednom) odvojeni pušački i nepušački deo. Ceo prvi deo koji nije mali je nepušački pa onda kao neki polu-odvojeni drugi deo je pušački. A to ti je i tradicionalna hrana.  
    • pa moraš da mi pokažeš gde sam ja napisao ovo što ti govoriš. ja sam konstatovao kako je umro taj segment prodaje u industriji promenom koncepta celokupnog, isto kao što su umrli i telefoni sa tastaturom ili PDA uređaji ili mnogo toga drugog da ne nabrajam sad. Imaš period u životima kada je bilo "bitno" da li radio u kolima ima 3 boje "grafiku" koja se pomera kad upališ isti ili pak onaj pikselizovani prikaz i tako neke gluposti i onda "odjednom" - bum, nema više toga. I svaka druga radnja imala onaj stendi veliki gde stoji 15 različitih modela pionir radija za kola, sad ih više nema ... itd.
  • Create New...