Jump to content

Knjige & stripovi

Tražili ste, pišite (o svemu što ste čitali!)

45 topics in this forum

• 76 replies
    • 50.5k views
    • 2 replies
    • 2.4k views
    • 1.3k replies
    • 129.3k views
    • 5 replies
    • 7.5k views
    • 2 replies
    • 1.3k views
  1. Black Library

• 1 reply
    • 2.5k views
    • 1k replies
    • 109.2k views
    • 61 replies
    • 13.5k views
  2. RIP Stan Lee

• 3 replies
    • 2.7k views
    • 10 replies
    • 2.5k views
    • 18 replies
    • 5.7k views
    • 3 replies
    • 2.5k views
  3. Raša Popov (1933-2017)

• 2 replies
    • 2.3k views
  4. Manga 1 2 3 4

• 82 replies
    • 17.9k views
    • 2 replies
    • 2.5k views
    • 0 replies
    • 2.3k views
  5. potraaaznja

• 2 replies
    • 3.5k views
    • 4 replies
    • 2.9k views
    • 16 replies
    • 4.6k views
  6. RIP Zagore

• 1 reply
    • 2.8k views
    • 5 replies
    • 6.3k views
    • 6 replies
    • 5.5k views
    • 96 replies
    • 14.7k views
    • 1 reply
    • 4.4k views
  7. Sajam knjiga 2014

• 4 replies
    • 3.7k views

• Topics

• ali šta je ovde iznenađenje? Ako je neko odigrao 2 sata u bilo kojoj igraonici u beogradu početkom dvehiljaditih zna da su krali šta god su stigli, a sigurno situacija nije ništa bolja ni u kini 🙂 ako nešto ovako hoćeš da ponudiš onda mora ili a) kreditna kartica kao garancija što radi većina hotela (doduše pitanje je kako bi ovde bilo primenjivo jer je skupa oprema) ili pod b) kompovi su bukvalno ugrađeni u zid ili su u kavezu sa debelim ključem pa možeš samo da provučeš kabl od miša i tastature da ga uključiš. najavili su ovo još prošle godine da rade, ali ono što me sad prijatno iznenadilo je što će biti sva četiri horsemana da se odaberu. nisam ni znao šta da očekujemo jer su kao "zaokružili" četvrtog u onom top down Genesisu ali on nije bio baš pravi naslednik prva tri dela. takođe, trojka je iz 2018 joj pre 7 godina :(( ja mislio pre 3 otpr :)) i malo mi je nejasno odakle su izvukli ove jahače kad su beše rat, smrt, glad i osvajanje.
    • "Vidit cemo kako ce taj tvoj novi Citroen izgledati nakon 15 godina" daj onaj klip gde prikazuju kako izgledaju prvi, drugi i treći kupac novog bmwa :))
    • kojom magijom ST uspeva da izgleda kao što je izgledao pre 40 godina? :)) jel to neki omaž retru? 🙂
    • Joj, zašto mi se čini da će biti sranje?   A deluje mi da se nastavlja na Disko tajmlajn 😞 
  • Create New...