crus Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Pa sta znam, meni ne deluje kao da je preterano zahtevno. XP MINIMUM SPECS * OS: Windows XP with SP3 * CPU: Intel Core 2(or equivalent) running at 1.4Ghz or greater AMD X2(or equivalent) running at 1.8Ghz or greater * RAM: 1GB or more * VIDEO: ATI Radeon X850 128MB or greater NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater DVD ROM (Physical copy) 20 GB HD space Quote .. jesus didn't dance... but his beat goes on .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Meni radi na Intel 4500 integruši, ono jes u 1024x768 sve na low, ali radi veoma igrivo i pritom na tim detaljima izgleda kao recimo Oblivion, što je više nego korektno (za te pare). Tako da što se tiče optimizacije, pokidali su. Igrao sam jedno pola sata i moram reći da ako ovako bude do kraja, ovo je onda totalna hitčina :) Prvo, napokon oslobađanje od zamornog D&D sistema. Ovaj njihov deluje sasvim dobro i funkcionalno. Drugo, gluma i voiceoveri su top notch, jes da dijalozi traju sto godina al su super. Treće, izometrijski pogled, kretanje i izdavanje komandi su iznenađujuće udobni, očekivao sam neko silovanje ko u par skorašnjih igara (npr Witcher, gde je izometrija golo sranje), a i kad se već dohvatamo toga, komandovanje i u Balduru i Icewind Daleu je bilo suprotno od udobnog, kad ono međutim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 jel igra zahtevnija od recimo lupam nwn 2 ili witchera? ne bih bas da skidam toliku igru pa da mi kaze onda velikim slovima "your comp sux you fail" meni radi i na laptopu koji je c2d t7250@2ghz, 2 gb rama, ati 2600hd, u 1280x800, graphic high, texture medium, aa x2, iskljuceni frame buffer effects u podesavanjima (nemam pojma sta sve podrazumeva to, ali je grafika onda na nivou witchera recimo)... najbolje da kazes sta ti imas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Mislim da je vreme da se uplati news ponovo :)) Zelim je, sada. Baldur's je moja prva ljubav, a ako ovo imalo lici na to... no words can explain. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 inace pekare sta si mislio pod tim 2x3x3x2 nacina za igranje? Pekarska matematika :) Dva pola, 3 rase, 3 klase i neke imaju 2 izbora porekla. Ok, nije egzaktna matematika :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 Pekarska matematika :) Dva pola, 3 rase, 3 klase i neke imaju 2 izbora porekla. Ok, nije egzaktna matematika :) koliko se secam pise da se ne razlikuje gejmplej izborom pola, a koliko sam skapirao recimo isti je pocetak za noble dwarfa bio on warrior ili rogue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 G!!! bursting bubbles since 2000 Rekoh da lupam, zar ne? :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 aj vi se sad malo izigrajte, pa dajte rivju:) ali lep rivju, ne nesto 'e, lepo je drvece i ima dosta ljudi sa kojima se prica' nego nesto sto bi pilo vodu i da je igra ima VGA grafiku i staje na pet megabajta:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 G!!! bursting bubbles since 2000 Rekoh da lupam, zar ne? :) ma ok :) nego cisto razmenjujemo utiske za doolia, ako uporedis ovo sa baldurom sa nwn-om, sa mass-om, to je to, kombinacija od svega plus po koji feature extra... za detalje moras sacekati da izigramo bar po jednom ALI NEMA VOICE OVERA ZA GLAVNOG LIKA OMG!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Ja sam isprva mislio da je to neki bug, ali ispade da stvarno nema voice over za lika kojeg vodis ... mozda zbog imerzina :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Pa kapiram da bi to bilo još dosta cimanja da se snime sve kombinacije (muško/žensko/human/patuljak/elf), a meni je isto bilo čudno u početku, ali sada mi ne smeta, a kada malo razmisliš i nema mnogo smisla jer bi lik samo ponavljao ono što si ti već pročitao i odabrao dole. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Sto i nije bilo lose odradjeno u ME. Pa slažem se, ja sam se isto navikao u ME da čujem svog lika. Ali opet, ME je imao drugi problem, a to je da ono što izabereš uopšte nije ono što tvoj lik konkretno kaže. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Ima na bioware-ovom forumu dosta dobrih postova na temu zasto nema VO za glavnog lika, tj. objasnjenja zasto bi to bilo lose za samu igru. Naravno sve je to subjektivno, ali najbitnije je da meni odgovara :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Da li mogu da namestim da me likovi iz grupe prate ako kontrolisem svog lika sa WASD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Povlačim ono što sam rekao za kontrolu. Za exploring je bolji third person, za fajt izometrija, ne postoji nikakva zlatna sredina i iziskuje stalno prebacivanje kamere. Počinje neviđeno da smara posle nekog vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 sudbina nije htela :P taman dobio igru i krenuo i moram na put :S Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Povlačim ono što sam rekao za kontrolu. Za exploring je bolji third person, za fajt izometrija, ne postoji nikakva zlatna sredina i iziskuje stalno prebacivanje kamere. Počinje neviđeno da smara posle nekog vremena. ja se i tucem u third personu i ne smeta nesto, stigoh do brazilske sume. inace igram na hardu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 ne smem da krenem da igram ovo, necu stici da zavrsim seminarski do sledece srede on the other hand... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Previse hajpa! Cekam da neko predje :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
crus Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 posle drugog dana igranja.. Q.Q sve bolje i bolje.. /cry .. mrzim posao!!! Quote .. jesus didn't dance... but his beat goes on .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Svidja mi se za sad, a nisam igrao puno. Ne mogu da kazem da me je nesto specijalno odusevilo, ali prosto mi je nekako igriva. Uzeo sam city elfa, nije lose odradjeno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Odigrao pola sata sa magom(sjajno je sto je mana regen sistem) cisto da vidim kako igra izgleda,sutra cu malo detaljnije da vidim klase itd.Generalno sam zadovoljan...za sad jedina stvar koja mi smeta je kamera.Tacno mi fali pozicija izmedju treceg lica i izometrije. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 5, 2009 Author Report Share Posted November 5, 2009 meni fali sto u izometriji je zapravo pticija perspektiva, trebali su malo ugao da povecaju jer bi bilo mnogo preglednije, a ne mozes ti da rotiras kameru gore dole kao u drugim modovima... verujem da se to moze ispraviti ceprkanjem ali me mrzi da trazim po forumima, vise bih da igram :) btw evo lista trenera za specijalizacije Arcane Warrior: Learned From: The Presence in Brecilian Ruins (“Nature of the Beast” quest line) Blood Mage: Learned From: Desire Demon in Fade (“Arl of Redcliffe” quest line) Shapeshifter: Learned From: Morrigan (Companion), Varathorn (Dalish Camp) Spirit Healer: Learned From: Wynne (Companion), Wonders of Thedas (Denerim, after Landsmeet starts) Rogue Assassin: Learned From: Zevran (Companion), Alarith’s Store (Denerim, after Landsmeet starts) Bard: Learned From: Leliana (Companion), Alimar (Orzammar) Duelist: Learned From: Isabela (The Pearl in Denerim) Ranger: Learned From: Bodahn’s Wares (Party Camp) Warrior Berserker: Learned From: Oghren (Companion), Gorim (Denerim Market) Champion: Learned From: Arl Eamon (at the end of the “Urn of Sacred Ashes” quest line) Reaver: Learned From: Kolgrim (Wyrmling Lair) Templar: Learned From: Alistair (Companion), Bodahn’s Wares (Party Camp) i da, jel neko poterao i igrao koji dlc ? a? i kako naravno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crus Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Hm, ja sam u kampu nekom dobio opciju da downloadujem neki additional content, ali nisam zeleo time da se bakcem. To ce doci na red kad se predje igra :). Inace trudim se da radim sve sidequestove, ne toliko jer me mnogo interesuju koliko zbog toga da sam malcice jaci za main story questove, igram na normalu. Quote .. jesus didn't dance... but his beat goes on .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 (edited) i da, jel neko poterao i igrao koji dlc ? a? i kako naravno :) voodoo-lence je pomenuo da na nfohump forumu uveliko razglabaju kako se DLC aktivira. Otisao tamo, na ovoj strani, malo ispod vrha imas ponovljeno sve u "quote" tagovima. Osim sto meni recimo Memory band nece da radi a evo sad cu da probam Blood Dragon Armor i ovaj Mark of Vigilance. edit: OK, upravo sam probao, sve sto ne trazi online authentikaciju radi. Edited November 5, 2009 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts