Jump to content

Snou^

The X
  • Posts

    802
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Snou^

  1. Definitivno ću probati Telenor. Poprilično sam siguran da će zadovoljiti potrebe! Hvala ti puno na drugarskoj pomoći i ponudi Ostavicu ovde neke utiske kada budem uzeo i koristio malo, cisto kao da posluzi drugima
  2. Dolazi lepše vreme, a ja oću da izmestim deo vremena koji radim iz kancelarije vani u prirodu. Većina vremena je to za git pushpull, email i chat. Meni lično, cena za raditi napolju sa dobrim netom = neprocenljivo Naravno, Srbija, pa nisam pristrasan oko ponuda i navedenih specifikacija paketa, pa me zanima da li je neko koristio mobilni internet, kod koga i iskustva? Pokušavam da izbegnem da se zabodem u nešto a da to posle radi, tj ne radi, i da prolazim birokratske teskobe. Hvala puno drugari, znači svako iskustvo
  3. Koja je sada naj-akcija za kupovinu desktopa u ovoj skupoj zemlji. Vidim da kidaju sa cenama kod nas, verovatno zbog smanjenih držav. plata, ima smisla. Vidim spominju se magyari, jel ima neki provereni shop, a carina? A ako se naručuju komponente odvojeno tipa sa amazona jer se automatski porezuje sve sto u u pm?
  4. Odgledao film. Drago mi je što sam ga odgledao u 3Du (Thanks G!!!)
  5. Dzi, znaci 3d je ok ? Si u Ušću gledao? Vidim da na interwebzu ima mnogo nekih intelektualnih debata o SW7 2d or 3d. Onda ću i da te poslušam
  6. Je li neko gledao u BG / Ušću u sali 4 u 2Du ? Predpostavljam da je to jedina opcija za neko smisleno gledanje. Jel ima neki tip za optimalni red sedista i to? :)) Zahvalan unapred
  7. Youth http://www.imdb.com/title/tt3312830/ Nisam u stanju da opisem film u kvalitetu koji on zasluzuje. Stvarno je izuzetan u smislu kadrova i fotografije, u smislu zvuka i sluha (obavezno dobri zvucnici/slusalice) i storytellinga. Nezniji od La Grande Bellezza, sto ga meni licno cini i drazim. Ceo setting filma i cinematography je vanserijski, Gledacu ga opet. The intern http://www.imdb.com/title/tt2361509/ Očekivao sam popcorns i idiоtsko glup film, ali me prijatno iznenadio. Prijale su mi humane vrednosti koje se provlace kroz film. A i prijao mi je film gde se prepoznaju neki prijatelji i familija (u ulozi preduzetnika, strasti i work/life balans).
  8. Veoma moguce brue. Mislim ipak su oni skriptom pokusali da oslikaju nerealno zanimljiv pristup resavanju normalnijih zivotnih 'problema'. A cini mi se da su i likovi nekako veoma isforsirani, i nerealni za tipicnog engleskog glumca koji ima miidlife krizu. . Izuzetno vise prepoznajem suptilnost i manir kroz koji se izrazavaju o zivotnim problemima, nego.. Mucke. Ovo je ekvivalent random snimanju bez skripte dva glumca koji pricaju o zivotu, na malo otkaceni i uvrnuti fazon, na engleskom nivou, gde ne postoji momenat otvorene autenticne iskrenosti, vec je najblize tome sarkazam, ponekad i ironija. Liner se uklapa. Mada je verovatno ceo moj osecaj za film veoma maloumno plitak s ozbirom na 4 godine provedene na hladnom ostrvu. Izvini sto si potrosio svoje vreme gledajuci nesto sto ti je uzdrmalo toliko jajca u nesklapanju ocekivanja nastalog mojim subjektivnim entuzijazmom za filmic i tvojim subjektivnim nacinom posmatranja na svet. Zelim ti jedno unikatno i intrigantno sledece gledanje filma za koji se odlucis, ocekujem jedan bistroumni objektivni review.
  9. The trip Ovaj film mi je tako legao, u tako dobrom trenutku. Jaka preporuka za bilo koga ko iole voli britanski humor, i celokupan nacin njihovog izrazavanja. Sarkazam, i ironija u perfektnom mixu. Preporuka!
  10. moar epic at: http://imgur.com/a/q1B7z
  11. Mislim da ko oce da plati oce, ko nece ce da saceka. Iovako je f2p tako da.. kako kazu... strpljenje je para vredno. Jebiga ja sam u fazonu dacu to da se igram sada a ne za 6 meseci.
  12. Ala si znatizeljan Ivane ljubim te. Dota2 ne svidja mi se komplex creep denial farming i brzina. ~ Plus, faking mogu da budem Zerathul. Fak that shit.
  13. Lagao. 29 funti. Kupio. Iskreno, necu lol igrati dok me ovo ne smori :) Brza ja mnogo od lola Ako neko oce da peglamo neka me doda, high gold lol ako nesto znaci v27 #2247
  14. Juce je pocela buy in beta. 39.99 funti, dobiju se neki perkovi. Ortaci koji su unutra kazu da je to najgori pack i da je realno skupo, ali medjutim dobija se beta access.. a posto nece biti wipe-ovanja vise, zanimljivo. Ja se razmishljam da uzmem. Relano da cu dobiti beta key - necu.. :)
  15. Pa pazi mislim da bi bilo realno, mislim da vec znamo koji ljudi su potrebno da to iskustvo bude ispunjeno Al' sta kada sam se ja vratio a ti zapalio, mislim stvarno..
  16. Simakovic ~ trenutno gold 3, ce teram na plat Nekad strimujem iz zajebancije, muzikica i igra. ~ twitch.com/knocknoq
  17. I kakav je feeling, igrica ovono? :)
  18. Ne moras da se izvinjavas! Tvoj komentar dovoljno objasnjava. Tvoja iskustva zivotna, tvoja prica, tvoje gledanje. Sa srecom!
  19. Uf. Koja voznja. Neozbiljniji dokumentarac koji sam gledao na ovu temu. Nauke primarne, stari tekstovi itd, ali nekako mnogo bolji sintezis. http://www.imdb.com/title/tt2415372/ Za vise puta gledanje.
  20. Guilty. Sinoc sam tako jebeno FFovao Need for Speed. Bilo je, par minuta in, par minuta sredina, i poslednji minuti trke. God help.
  21. Mnogo zakasnio. Tek sada gledao. http://www.imdb.com/title/tt2358891/ Moram reci da sam odusevljen. Za sada u 2014 korpicu pored The Grand Budapest Hotel, ulazi i La Grande Bellezza. Naracija i interpretacija tog sloja drustva.. pogodak. Planiram da ga gledam ponovo uskoro.
×
×
  • Create New...