Jump to content

momcilo12

The X
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About momcilo12

Recent Profile Visitors

2,879 profile views
  1. momcilo12

    Risen 2

    Kapiram da je poenta da se fura ta piratska priča, ali sam se smorio što nema biranja factiona, kao u Gothicu II, to priključivanje i posle napredovanje je jedan od najzanimljvijih delova igre, bar meni.
  2. momcilo12

    Risen 2

    bas tako, combat je sranje, ali je mnogo zarazna igra! mogu li da se vratim na neko ostrvo, posto sam ga napustio?
  3. Posle The Wire, sve je sranje. Ko voli Arrested Development dopasce mu se i Party Down - http://www.imdb.com/title/tt1073507/ Isto ima 2 sezone pa su je ukinuli, ali sad se vrte price da ce da prave film.
  4. bas me zanima sta novo mogu da izmisle da mu se desava u zivotu, a da nije vec 3 puta vidjeno.
  5. http://www.ramboamadeus.com/meks2007/meks2007web_srp.html Ova muzika sa harmonikom, sto ide na zavrsetku svega, kad pise kraj me proganja. Ne mogu da se setim, da nije iz nekog Kusturicinog filma?
  6. pretpostavio sam da treba da sjebem nesto kod reaktora da bi napravio emergency, ali ako pokusam da cackam konzolu kaze mi - I dont wanna mess with that.
  7. imam problem - dosao sam do dela kada vodim ribu. Ne znam kako da prodjem do azriela, pokupio sam gas masku, oslobodio sam kejna... nemam ideju kako da prodjem vrata koja se otvaraju u "emergency" slucajevima.
  8. tropa de elite 2 - preporuka! Ne može se pratiti bez odgledanog prvog dela.
  9. Kad krene ono govno nevidljivo da me juri kroz vodu... a ja zatvaram vrata i bacam kutije... jebem ti sunce igra prebija.
  10. Ovo je jedna od onih igara koju nikad nisam igrao, sad se razmisljam da pocnem... Prvi delovi su od pre hrista, da li ce mi biti previse ogavno da sad krenem ili ne? I da li su povezani delovi, da li da uzmem od Myst I? Vidim i da ima nekih remakova RealMyst, pa neki Masterpiece edition, sve me ovo zbunjuje...
  11. Naravno. Golotinja je obavezan deo debilnih romansi, a ovde su i to uspeli da zaseru.
  12. The Tourist - film za glupe devojčice koje se lože na džonija. Nema golotinje sa Angelinom. FAIL
  13. Kako da holsterujem oruzje :-(
×
×
  • Create New...