MiSHiCa Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Tako je i meni bilo kad sam prvi put pokušala da gledam seriju nakon izlaska prve sezone. Premisa mi je bila neprivlačna, likovi iritantni, ona plavuša naročito, i prestala sam da gledam posle dve, tri epizode. Bilo mi je IT crowd > this. I onda sam pre par meseci pokušala opet da gledam, dala seriji drugu šansu i ovaj put mi je bilo smešno. Toliko da sam pogledala sve 3 sezone u roku od ~2-3 nedelje. Na likove se vremenom navikneš i zavoliš ih, sad mislim da je Penny carica ;D + geek humor + gomila referenci na star trek / wars, generalno SF i fantasy + provlače se poneka dostignuća iz fizike itd. Quote Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Mislim da je lik Sheldona trebalo da bude neko puniji...ovako nesto npr: :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dig Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 nije humor u big bengu geek humor, to je geek humor za ljude koji nisu gik al kontaju da mozda jesu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 nije humor na nivou "ide integral ulicom i svima jebe keve, sve funkcije beže glavom bez obzira, samo e na iks bleji i puši pljugu", al moraš biti određeni lvl da bi shvatio dobar deo fora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwedge Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 al moraš biti određeni lvl da bi shvatio dobar deo fora :D odlicna serija , meni prva epizoda nove sezone ubica svih serija , druga ne bas ali i dalje dobra ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Samo kad bi epizode malo duze trajale serija bi bila odlicna. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dig Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 moras biti dovoljan nivo da znash da te serije i stripovi koje spominju postoje...Mozda prvi i 70xpa do drugog 3.5ednd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 pa time si automatski eliminisao 80% populacije, malo li je elitizma na ovu skupoću? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 dobra je ova poslednja epizoda, wolowitz car:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 predobra je jedi macevi iznad kreveta \o/ Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Ne mozesh da prcash u WOW-u. :( Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Ja sam se lepo ismejao kada je Šeldon ušao u kancelariju i video Radža za stolom, taj Radžov osmeh ... Neprocenjivo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 kidaju sve seldonove majce koje nosi Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 jel ste pogledali petu epizodu...ja otvorih 10 wbb linkova i svaki je uklonjen, u cemu je fora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 http://www.megavideo.com/?v=IW62US44 Ovo radi ako ti nije mrsko da streamujesh. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Nisam gledao ovo nikad ranije, počeo sam redom pre desetak dana (malopre odgledah 2x12) i mogu reći da je ovo otprilike najbolje što sam gledao u životu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 e moj ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 vrhunska je serija, toliko vrhunska da cu ja vecheras ostati budan do pola 5 kako bih pogledao najnoviju epizodu, a ustajem u pola 9. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Meni se čini da su postali inertni, ali su i dalje zabavni. BTW Leonard je u RL sprco Peni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Nisam gledao ovo nikad ranije, počeo sam redom pre desetak dana (malopre odgledah 2x12) i mogu reći da je ovo otprilike najbolje što sam gledao u životu. Nije najbolje, ali među najboljim stvarima koje sam pogledao ikada \0/ više serija vudi, nema te čak ni u prolazi u ovom odeljku foruma. Vajnovao sam na početku teme, i ortak me nagovori da nastavim sa gledanjem. Sve što mi je smetalo sada mi je vrh, ekipa, preterani geek fazoni, Šeldon, ma sve sve : )) obožavam ih. Epizoda kada pojedu one kolačiće dok čekaju kišu meteora, i kada Raj proziva za Amere za izgovor samo što nisam pao sa stolice koliko je vrh ispalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Serija postaje predvidljiva posle prve sezone, ali je aktuelna sezona ubedljivo najbolja. Inače, najbolji sitkom ikada je Two and a Half Men (inče x 2 od istok kreatora koji je, inače x 3, izbacio još jedan sitkom ove godine Mike and Molly). Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Ja ozbiljno razmišljam da prestanem sa gledanjem Two and a Half Men-a, što bi bilo prvi put da uradim. Došao sam do šeste sezone i stvarno mi je muka koliko stoje u mestu, jedina promena je malac što raste. Čarli prca i ide mu sve od ruke, isfrustrirani buraz i njegov glupi sin koji mnogo jede i isto toliko prdi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 u je, još ću morati i ja da pogledam tu najnoviju sezonu big bang-a, pošto mi se uopšte u početku nije dopala. Možda i ona pati od sindroma "sve posle druge sezone kreće vrh, pa samo toliko izdržite" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Verovatno dosta zavisi od čoveka, meni TaaHM nikada ne dosadi iako su fore skoro uvek na istu temu, jebga. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Najbolja serija ikada! Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts