Jump to content

gwedge

The X
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

1 Follower

About gwedge

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. + za Attack on titan ! Zanimljiva prica , dobra akcija , odlicna muzika i lepo nacrtano.Za sada 25 epizoda ali valjda cekaju mangu da izadje da nastave dalje sa animeom ...
  2. gwedge

    Kladionice #3

    Pikam , tj pikao sam na bet365.com sa erste visa electron karticom ali od skora mi odbijaju saradnju.Veliki car na korisnickoj podrsci kaze da nisam nikada ni mogao da uplacujem jer oni to ne podrzavaju :).Elem jel ima jos neko ovaj problem , jer ortak sa karticom kbc banke uplacuje normalno tako da nije do onog zakona o zabrani nego je ili do erste banke ili do mog racuna ?
  3. Jebote,ovaj Stojanovic da pornic prenosi smorio bi me...
  4. gwedge

    Teretana topik!

    Odlican tekst o greskama u treingu .Preporuka pocetnicima a i iskusnijima : Link
  5. Odgledao Steins Gate . Odlicna serija stvarno , bila bi jos bolja da su zavrsili seriju u 22oj epizodi ...
  6. Gintama , komedija na japanski nacin ... Nekome legne , nekome ne.Probaj par epizoda pa ces videti.Inace je ongoing 242 epizode so far :)
  7. gwedge

    Teretana topik!

    Dobice Zeks 3-5 kila za prvi mesec ako samo bude isao u teretanu i dobro jeo . Posle 2 meseca recimo dobro je da uzme kreatin + whey jer opet kazem prvih mesec dana se bude misici i dobija na masi samo tako .
  8. gwedge

    Teretana topik!

    Nemoze biti tacnija izjava ali posle par godina staza nas obicne smrtnike koji u teretanu idemo poluamaterski samo ta motivacija i tera na odlazak jer napredak primecujes svakih par meseci :/
  9. Ne poredim iksmenove direktno pa da kazem prvi je bolji od stajaznam.Pricam o ovom zadnjem , gde su jedino Bacon i Jones jedini bili uverljivi.A za ukuse se zna , kao dupeta su , svako ima svoje i svacije smrdi :)
  10. Pogledao zadnje eksmene ... Gledao sam prosle , dobri zanimljivi bili ali ovo...Prvih 20 minuta slobodno preskociti , rusi koji pricaju ruski kao da su ucili jezik 2 godine u srednjoj , nemci isto tako,dijalozi kao da su iz selo gori a baba se ceslja , cheesy klisei i dosta tako malih gluposti kojie uniste film .Gluma profesora X-a je muka za gledati . Da ne gresim dusu ima par dobrih glumaca koji su posteno odradili svoje (Kevin Bacon i January Jones sasvim solidni)dok ovi relativno manje poznati makar su zaradili koji dinar za glumu koja je u najmanju ruku smesna.
  11. Volim koreance i rado ih se secam !
×
×
  • Create New...