nikita_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) Koji je model, jel SQNY ili Panasonaic? ;) Proceni sam :P (samsung) xD I da,.. ovo mi nije terasa Edited June 21, 2008 by Nikita sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Am, samsong, znam taj, imao sam takve patike! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Bio kod zubara na kontroli za fixnu, sad mi je nagurala neke gumice u usta(bez penala) i ne mogu poshteno usta da otvorim+moram da ih skidam kad god neshto jedem... a ja stalno neshto jedem! ;\ Posle otishao do teretane, odradio prilichno dobar trening, umoran sam k'o pseto sad. Idem da jedem, pa da se istushiram i vecheras idem sa drushtvom u Kraljevo... \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 EVO JA SAM DOBRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 nepismeni, jel istina da je u Kraljevu ima mnogo vishe u riba od mushkaraca :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 6:1 odnos :) EVO EXI I JA SAM DOBRO,HVALA NA PITANJU ! spremam se da idem u grad ogogogog Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) Od danas muvam ribe. A šta si radio do sad aman zaman? Ja inače sad ne idem nigde i to je baš sranje. Mislim sranje bi verovatno bilo i da idem, al ovako je još veće. Al ću sebi da ispečem nešto masno i testasto da utolim nolajfersku tugu. Kaže sad na dnevniku da će sutra biti žega ali postoje uslovi za dobro raspoloženje. Već vidim ove moje u malinama pod podnevnim suncem bez daška vetra kako se vrhunski zabavljaju, blago njima. Edited June 21, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 nepismeni, jel istina da je u Kraljevu ima mnogo vishe u riba od mushkaraca :) Ne znam tachno, ajde videcu vecheras shto vishe zenskog sveta da napipkam pa cu ti reci rezultate:) A šta si radio do sad aman zaman? Ja inače sad ne idem nigde i to je baš sranje. Mislim sranje bi verovatno bilo i da idem, al ovako je još veće. Al ću sebi da ispečem nešto masno i testasto da utolim nolajfersku tugu. Kaže sad na dnevniku da će sutra biti žega ali postoje uslovi za dobro raspoloženje. Već vidim ove moje u malinama pod podnevnim suncem bez daška vetra kako se vrhunski zabavljaju, blago njima. Voodoo_ involiuracesh i pravog emoa bre!!! Evo, chim ja dodjem u taj Beograd da uchim shkole, vodim te na pivo i da muvamo zenske! Moze? :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Vudu, bratac, zajebi palachinke and shit, kazi beshtebreodmenesivioblaci i idi jebi neshto ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 > tush > has > kafana > crna vreca > hvala ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 A šta si radio do sad aman zaman? Mislio sam sa onom recenicom posle toga. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Zavrseno \o/ Trebalo je malo vise vremena nego sto sam planirao ali sam se resio silnih gluposti A jedno pitanje za sve da ne bi otvarao temu: D3 sto nudi sbb je zapravo neka vrsta hdtv programa ili cisto neka glupost za dodatno uzimanje para? Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 jbt koji sam bezdinarevic don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 D3 sto nudi sbb je zapravo neka vrsta hdtv programa ili cisto neka glupost za dodatno uzimanje para? D3 nije hdtv, vec samo prelaz sa analognog signala da digitalni, kazu da je slika nesto bolja, mada ja nisam primetio neku razliku :) E sad prednost je i tome sto imas i dodatne pakete sto se tice tv kanala, ima oko 6 paketa cini mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Upravo sam zasznao da je neka budala izrachunala da je 20. Jun najsrecniji dan u godini :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 veceras matura... treba da pocnem da se spremam, a taaako me mrzi... boli me tiba :/ 16:24 hmmmm?? U sobi je neki klasican iza 2003/4. 32 incha LOL Mora da opicim malo sony na terasi, samo da navatam druga Od danas muvam ribe sa recenicom "Imam LCD TV na terasi" a to je za hvalu? :O pa nisam znao. e pa imam i ja! ^_^ i koznu garnituru na terasi beat that! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 16:24 hmmmm?? Pa zhensko brate.. shta ti nije jasno :-) btw razbio sam se na trenungu i juche i danas, it feels good rututu :-)) sad malo odmorim pa sam OUT! Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 21 jun letnja obdanica pocinje leto subota Danas je najlepsi dan u godini. I bio je lep :) Vudu ocemo da ronimo ispod lukasa da posle fapujemo u vodi na klinke? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Oćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 E ja bas necu ahahah nisam tako veeeliki jadovan :DD :D :D :DD You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 E ja bas necu ahahah nisam tako veeeliki jadovan :DD :D :D :DD Ja jesam, vudu, idemo! I vreme nam ide na ruku, toplo je....:))))) Nece da bude ono :"Crni Ilija kupo si se u februaru mesecu" :)))))) Danas zaista fino popodne....:)))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 vrh popodne zaista chovek bi mogao tako da zhivi svaki dan...samo josh da raste juzhno votje na granama iznad glave i \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Na reeeeeejv! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) vidim finale turska - rusija edit: rusi objasnili holandjanima kako se igra fudbal... kratko ali jebitacno! Edited June 21, 2008 by FATA prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 ok,jedno mega usrano veche prvo u diskoteci ja i drug odemo da igramo sa nekim drugaricama i kad se vratishmo ovi sto su izasli sa nama otisli kuci,tad smo vec ja i drug popizdeli,zatim odemo shetamo gradom smaramo se i gde cemo kako cemo ajmo negde da odgledamo tekmu.Odgledamo sabijanje rusa sa sve skandiranje i psovanje prisutnih u lokalu sto mi je realno jedina svetla tachka veceri,posle me jos i rodjak ispali pa sam sav smoren i sjeban otishao kuci. Sad cu da vas smorim do bola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts