pilauda Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 jutro svima, malo se uspavah, bezim Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 jebo te, nisam oka sklopio od malog, ima grceve celu noc, osecam se kao ugazeno govno. To je zbog nicka :)) Jutro radni svete! Danas mnogo posla u najavi... U 6 basket na Adi sa Formicom (valjda ce da popusti vetar), posle idem kod drugarice da joj "sredim" komp...ispunjen dan u najavi... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Stidim se :/ Jucerasnja ekspedicija da se ode u teretanu se zavrsila odlazenjem u mek lol! ali jebiga bice bolje sutra, mora biti jer gore od ovoga ne moze, nego nisam imao pojma da su tako skocile cene teretana, ono 2500 je neka osrednja u kojoj je uvek guzva, za 2000 mozes da dobijes neko skloniste koje se raspada i likove koji se konstantno mrste sto na tebe sto na sebe pred ogledalom, nasli smo samo jednu koja valja i taj je jebenih 2900 dinara FFS! Brate to je 400 dinara vise nego sto dajem za net :/ Ali jebiga ajde sve se tesim ovo je samo do mora :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Stidim se :/ Jucerasnja ekspedicija da se ode u teretanu se zavrsila odlazenjem u mek lol! ali jebiga bice bolje sutra, mora biti jer gore od ovoga ne moze, nego nisam imao pojma da su tako skocile cene teretana, ono 2500 je neka osrednja u kojoj je uvek guzva, za 2000 mozes da dobijes neko skloniste koje se raspada i likove koji se konstantno mrste sto na tebe sto na sebe pred ogledalom, nasli smo samo jednu koja valja i taj je jebenih 2900 dinara FFS! Brate to je 400 dinara vise nego sto dajem za net :/ Ali jebiga ajde sve se tesim ovo je samo do mora :P Statore, bolje nadji neku sipku u kraju i kreni sa zgibovima i kod kuce radi trbusnjake i idi malo na trcanje i to je to ...mnogo bolje od teretane....tamo sam pumpas pritisak i zamajavas se sa glupostima... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 od jutros neka guzvica jbt, ne znam koji djavo, bice bolje bice bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 realno bice jos gore statore jebo mek , salji mi sliku svog stola ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Deste ljudi deste ljudi ... sta se radi i tako to? ;) Moram posle da idem do grada, a ne mili mi se ako ce da bude velika vrucina ... videcu josh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Statore, bolje nadji neku sipku u kraju i kreni sa zgibovima i kod kuce radi trbusnjake i idi malo na trcanje i to je to ...mnogo bolje od teretane....tamo sam pumpas pritisak i zamajavas se sa glupostima... hmmmmmm inače, baš smara ovaj vetar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Dobro jutro radni narode. Poranilo se danas, da se doruchkuje pa pravac teretana. Treba danas da nauchim maturski, sutra ga branim... Od sutra cu zvanichno biti bivshi gimnazijalac! ;) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Demit, izgleda mi crko DVD-ROM. A i vala služio me je pune četiri godine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 napadni ga diskom za chishtjenje!!! ozbiljno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Ma jok, nije prljavština, mislim da je crko laser. Znaš ti koliku je on "kilometražu" prešao, ej? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 лалалалала... шуби дуби дабац, на грани седи врабац. боље врабац у руци, него голуб на грани. а шта ако је врабац на грани? онда: лалалалалалалалаааа... диван дан данас. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 <traditional rur question goes here> Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 i rekbu je poskupeo. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 i rekbu je poskupeo. omg! na koliko?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 legla sam posle 5 ustala u 10 omg :| eh sta se desava kad das deci iz 13. alkohol. koja lol zurka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 legla sam posle 5 ustala u 10 omg :| eh sta se desava kad das deci iz 13. alkohol. koja lol zurka kao vi stariji ste ludi a deca su smesna ahaha ma daj, MA DAJ! prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 omg! na koliko?!?!?! some 80+, kako gde. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Е ЈЕБИГА!!! оде топик Ада у курац, затворише га злотвори. и ово са буреком је срање. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Da, ode topiku u kurac... pricajmo o celulitu ovde ! ... JA GA NEMAM! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааа... још је исекао и најбољи део. :( мислим, драги наши Елдери, да ли те сасекотине чувате негде или их фурате у пећку? нененененеееее ЖИВ ЈЕ ЖИВ ЈЕ, ено га у Вртићу!!!!! \o/ ЖИВИЈО РУР!!! ЖИВИЈО ИВАН/!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 JA GA NEMAM! Kako ga nemaš? Jesi muško? Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 zgibovi plus trchanje ftw... ako volish da se bavish sportom.. ako volish da se puvash pred ogledalom moras u teretanu jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 znachi era supersonichnog spavanja je pochela :) i love my new bed, to je ljubav na prvi pogled :)) josh sam i sanjao da sam mihalj kertes • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts