Get Adobe Flash player

Barabesku

The X
 • Content count

  301
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Barabesku

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!
 • Birthday 02/14/1988

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://en.wikipedia.org/wiki/Net_legends#B

Profile

 • Klan/Tim:
  Rumuni
 • Omiljene igre:
  Zuce, trulo kopile...
 • Lokacija:
  Srbija - Rumunija

Recent Profile Visitors

4,166 profile views
 1. Happy momenti

  Ovo je bila sjajna igra. Igrao sam sa Prkijem (on je bio debeli sa štitom), Ćućunom (on je bio ovaj što skaće). Ja sam bio ovaj šibađžija sa mačom i luk i strelom.
 2. Antivirus

  Kao što sam već napisao ovde, seli se. Prki će zato vreme da koristi moj PC. Problem je što on baš seksualni ludak, što bi rekli nastran. Ne u smislu da je derpej, već da ima drugaćiji seksualni ukus od većine. Njegov PC je uvek pun virusa i raznih drugih gluposti, a ja to neću da se kod mene desi. Dakle, treba mi najbolji antivirus (ne mora da je besplatan, naći ću rešenje za creck), pa mi treba vaše mišljenje. Znači nijedan nije problem, već sam našao na Internet razne vrste (ESET, ZonaAlarm, Avira, AVG, Kasparski i ostali) i bez problema mogu da ih skine, samo mi treba preporuka koji je najbolji. I takođe da li mi trebaju antispyweri i firewalovi, pošto to još nisam nikada koristio? P.S. Moli za iskrene odgovore, potpuno sam ozbiljan i treba mi vaša pomoć. Hvala.
 3. RUR biblioteka

  Ne zna, ja za pola od tih stripova što pričate prvi put čuje... Ja sam recimo mnogo voleo Talićnog Tomu dok je izlazio u Politici. Kad se seti njegovih avanatura, pa okršaja sa braćom Daltonistima i drugim likovima... Mnogo sam to voleo. Čabke, jesi dobro? Edit: Sad tek vidi da pričate o alkoholu, stvarno niste normalni.
 4. zanimljive slike

  Odlično, debala je to i zaslužila. Oseća da mu je toliko ulubila kauć da je sad neuoptrebljiviji nego ranije.
 5. Ultimativni ADSL topik

  Radi super. Ove nedelje sam skinuo mnogo više filmova, nego prošle. Ja zadovoljan.
 6. slike forumaša

  Evo ga: http://forum.klanrur.rs/index.php?s...t&p=1313318
 7. zanimljive slike

  Samo za tebe: .i.
 8. slike forumaša

  Seća se ja o čemu pričaš, ali to sam rekao sarkanstično. Sad ću ja to da nađe.
 9. Sad tek vidi ovo... Pa čuo sam da ima super ''akcionih'' scena, da su setovi skroz realni, da je montaža odlična kao i da je kostijmograf odradio sjajan posao. Moj komša mi je rekao da se baš oduševio. P.S. Problem mi i dalje stoji, pomagajte!!
 10. pričajte

  Drugu, nemoj da si tako strog prema sebi. Evo ja prvi ne misli prvi da si ti jebeni moron.
 11. slike forumaša

  Mene zaista mrzi da se više ponavlja... Pa zar je toliko teško prihvatiti mene da postoji i da sam stvaran od krvi i meso? I posle godinu vi nastavljate sa iste gluposti, ne zna dokle ću moći ovako. Opet nastavljaš, razoćaravaš me. Napiši slobodno, ja teško ljuti, zaista. Naročito na tebe. Teraj se u ku*rac!!!
 12. Čabke se zove, ne vređaj ga. Ako te već mrzi da stavljaš latinična slova za srpski, onda bar stavi u onom derpejskom fazonu ''ch''.
 13. pričajte

  Nikada nisam pisao u ova tema, ali sada hoću. Čisto da razbije maler od 313 posta, pred spavanje. Neću da sanja neke košnare...
 14. slike forumaša

  Dobro sad, zna ja kako se kako kaže... Pogrešio sam u afejktu, i to priznaje.