medolinka Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 danas mora da se uci fizika.. :( a posle ako ne grune kisha - luna park (nadam se:)! For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 dobrooooo jutrooooo ovoooo iznad nas je neboooo zna da bidne kad je suncan daaaaaaan If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 ololol luna park :)) a ja moram da popravljam prvo polugodiste elektroniku :( a veceras na rodjendan ;P Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Napržio sam se da uzmem original Witcher, jebeš mu sve, nek ide život. Vreme je sranje, al nekako ću se dokotrljati do grada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Od jutros na poslu :( Jedina zabavna stvar je sto sam probudio Koleta kad sam ga pingovao za kuglanje danas...Ustaj, nesreco.... lol kakav lenjivAC You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 http://www.blizzard.co.uk/jobs/is-senioradmin.shtml jebo majku al bi se prijavio :) Samo me jebe onaj SQL i sto nemam dokumentovanih 3 dine iskustva :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Kakav skenj od dana, ukratko: jutros me probudi drug i njegova verenica i saopste mi da zele da im budem kum. Ali posto nisam krsten, postoje dve opcije: Da se krstim sad uskoro pa da im ipak budem kum, ili da nadju nekog drugog. I eto sad umesto da budem srecan zbog cele sitacije ja sam nesto skenjan sad, mozda je i zbog vremena :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Pa krsti se, aman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Kakav skenj od dana, ukratko: jutros me probudi drug i njegova verenica i saopste mi da zele da im budem kum. Ali posto nisam krsten, postoje dve opcije: Da se krstim sad uskoro pa da im ipak budem kum, ili da nadju nekog drugog. I eto sad umesto da budem srecan zbog cele sitacije ja sam nesto skenjan sad, mozda je i zbog vremena :/ U principu, kumstvo se ne odbija... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Jesi probao sa onom pričom da si mlad, zdrav, imaš svoju platu, gajbu, kola itd? :) naravno, to je kad resim da se zenim uvek opcija ;) problem je malogradjanstina kojom sam okruzen i cela ova sredina... bljaks.... uzivajte ljudi u velikim gradovim u velikom izboru razlicitih sugradjana druzenju velikim mogucnostima... ovde su sve sami klonovi :( nadam se samo da cu uspeti ono sto sam zamislio i da palim iz ove selendre Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 danas nisam nizasta. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 kakvo smaracko vreme strasno, cekam rucak ko ozeblo sunce kolko sam gladan, pazario klime, ako neko zna ili ih ima nek kaze kako se pokazala Samsung 12000btu, posle rucka kapiram jedan film i da zaspem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2008 Author Report Share Posted April 5, 2008 Sta ima drustvo, sta ima? Jos uvek mi nesto curi nos i mnogo me to smara, hoce li vishe prestati da me smara. Toliko sam prosle nedelje jurcao levo desno, ne poslovno nego i ovako, zabava i to, da sam se razvalio od spavanja pa nisam mog'o da se sastavim par sati, evo tek sad nesto lagano znam u kom pravcu se razvija dan ;) Bio sam inache u tom restoranu Kesten na Bezhaniji, za koji ljudi sa Bezhanije koje sam pitao nisu znali gde je (sto me je malo zacudilo) i uopste nije toliko losha klopa. Nameracio sam se na rebarca ali ih nije bilo pa uzeh dimljenu veshalicu, i nisam se prevario :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 uf kako sam se nakuntao! sad treba raspremiti rshum od sinotj i ostatak poslova. josh ne znam dal tju vecheras da vilenim il ne. zanimljivo, isto i ja mislim za beograd. haha taj zon :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Bilo dobro sinoc, ucirkao sam se taman koliko treba i bilo je sjajno :) Vecheras ortak chasti za 18. pa cu da se usvinjim \o/ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 problem je malogradjanstina kojom sam okruzen i cela ova sredina... bljaks.... uzivajte ljudi u velikim gradovim u velikom izboru razlicitih sugradjana druzenju velikim mogucnostima... ovde su sve sami klonovi :( nadam se samo da cu uspeti ono sto sam zamislio i da palim iz ove selendre same here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 nije u ljudskoj prirodi da budeš zadovoljan onim što imaš. kontam da i likovi u njujorku viču da su sve ribe klonovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 probudio se u 13h , jeo , kvalitetno lurkovao i sad idem da shmirglam drzache za umivaonik , posle da iste farbam - kupatilo se raspada... I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 I TAKO JA SEDIM OVDE... a ne, nisam ja exi :p vratio se iz dzima, sad bih komotno zaspao pred kompom, ali ne... cheka me tapshanje po ramenu, sa nezaobilaznim "there, there". mada uzhasan sam sada od nespavanja, inache se skroz saosetjam :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 vratio se iz gajma fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 bio do grada, da vidim za bicikl i eventualno pazarim neki malo veci flesh drajv, ali od svega nista zbog ove kishe. Nadam se da cu imati veceras razlog da ne radim nista konstruktivno. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 bog blagolsovio rodjendane!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Bio do vidikovca po neke papire..koji raspad od vremena..nadam se da ce sutra biti bolje,pa da odem na tenis :),da otvorim ovogodishnju sezonu:D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Gledao sam malo pre u Mercatoru neke radioue za kola i naleteo sam na OVO pa me interesuje jel' sa ovim mogu komotno da slusham muzika sa USBa i kartice ili to funkcionishe nekako drugachije? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 zvezdooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts