Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dobro jutro...radenici i oni drugi...

cekam sofera, pa imam malo vremena da vidim sta ima novo....

vidim da je standardna ekipa u erekciji od ranog jutra....

pozdrav...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Izgleda da nisam dovoljno napuhao gume, a mnogo sam isao po rupama (pao mrak, a ja bez sociva, doh!)

Smara me da menjam gumu na putu, a jos vise da nosim rezervnu sa sobom...doduse, planiram duze ture na leto pa cu morati. kupicu zastitnu traku za spoljasnju gumu, videcu da nadjem deblje unutrasnje (od 1,2mm, ove moje su 0,9mm), i da ih naduvavam koliko treba, to bi valjda trebalo da resi problem na duze staze...

Kupi tubeless za bajs [:D]

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

gz shatore!

btw imash u najavi u petak da te smaram malo oko mob fona...tvog =o)

Ne znam ono ali sam i dalje bolestan, da isao sam bolestan na ispit, grlo me ubija tako da je pitanje da li cu doci u petak jer ono kada ovi zadime tamo ko turcini meni oce oci da ispadnu. ALi aj videcemo jos.

Ne znam ono ali sam i dalje bolestan, da isao sam bolestan na ispit, grlo me ubija tako da je pitanje da li cu doci u petak jer ono kada ovi zadime tamo ko turcini meni oce oci da ispadnu. ALi aj videcemo jos.

I to koji oni? :) Koliko znam samo militj pushi, i draganche al' on sredjuje zube :))

A i brate ko od utorka ne ozdravi do petka, taj je deda! :))

dolazili su mi panduri na vrata da mi uruče poziv za sud jer nisam vratio knjige u biblioteku oO

kontam da seru i da je ipak nešto ozbiljnije, samo nemam pojma šta. ne živim na adresi na kojoj sam prijavljen, tako da moram da idem do stanice da vidim šta hoće koji moj.

ova zemlja mora da je super kad policija ima vremena da juri mene.

Smara me da menjam gumu na putu, a jos vise da nosim rezervnu sa sobom...

pa i to što kažeš, mnogo je lakše gurati bajs 10 kilometara [:D]

ne znam koliko će ti te vudu magije (deblje gume, zaštitna traka...) pomoći. dve trećine pucanja se dešava (bar meni) zbog eksera (sad ovo neko da citira), a tu ne pomaže ni guma od titanijuma.

gumu zameniš za pet minuta kad se malo ispraksiraš, a treba da nosiš samo rezervnu unutrašnju, ona dva sranjca za skidanje spoljne i pumpu, što zajedno nema ni kilo.

kakav to skadar na bojani gradiš, g?

neka halica, proizvodnja + magacin i kancelarije... problem je sto je matori to malo megalomasnki zamislio pa se ubismo zavrsavajuci to....

prvi put posle vise od godinu dana sam zaspao u 23 i ceo dan ne mogu da dodjem sebi, kao da sam pio celu noc...

fallout_table.gif

neka halica, proizvodnja + magacin i kancelarije... problem je sto je matori to malo megalomasnki zamislio pa se ubismo zavrsavajuci to....

prvi put posle vise od godinu dana sam zaspao u 23 i ceo dan ne mogu da dodjem sebi, kao da sam pio celu noc...

lezi i danas u isto vreme i bice ti nikad lepse sutra;)

koje odvratno vreme makar ali svako zlo ima svoje dobro bio je jedan ludak u tramvaju koji je srao sve vreme :D "srbi su no1 ....ne zajebo sam se bog je no1 srbi su no 0 ..zove ga keva kevo sta ima za rucak ? u sjajno dolazim ...mama je no 1 hahahahahaha ;D

Нема  будућности без истине.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...